5 αγαπημένα κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

1.1K

Περιηγήσου στα γευστικά μονοπάτια της Κίνας, κάνοντας μία βόλτα σε 5 αγαπημένα κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο.

 

🐉Nitayia Far East & Chinese Restaurant, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

Το Nitayia Far East & Chinese Restaurant στη Λεμεσό είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κινέζικη κουζίνα στο Παλιό Λιμάνι. Σε έναν εντυπωσιακό χώρο, με κομψή διακόσμηση και κλασικό στιλ, θα απολαύσεις κλασικές ασιατικές γεύσεις που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και δημιουργούνται με τα πιο εκλεκτά υλικά. Θα δοκιμάσεις τραγανή πάπια, κοτόπουλο με κάσιους, γλυκόξινο χοιρινό, μοσχάρι με κάρυ, νουντλς σετσουάν με κοτόπουλο και γαρίδες, λαχταριστές σούπες και φρεσκότατες επιλογές σούσι.

Κλείσε στo Nitayia

 

🐉Yummy Mandarino, Στρόβολος, Λεμεσός

κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

Επόμενη πρόταση για κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο είναι το Yummy Mandarino στον Στρόβολο της Λεμεσού. Η κινεζική κουζίνα με την πολυπλοκότητα της, την ποικιλία και τον πλούτο των γεύσεων, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες στον κόσμο. Το Yummy Mandarino εισάγει στους επισκέπτες του την παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και νέα λαχταριστά πιάτα. Μια αξέχαστη εμπειρία, με τα καλύτερα πιάτα της ανατολικής ασιατικής κουζίνας, τα οποία γίνονται σύμφωνα με τις αυθεντικές συνταγές, σε περιμένουν!

 

Κλείσε στo Yummy Mandarino

 

🐉Shanghai Chinese Restaurant, Λάρνακα Κέντρο

κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

Το κινέζικο εστιατόριο Shanghai φημίζεται για τις νόστιμες εξωτικές γεύσεις, την εξαιρετική φιλοξενία και την ρομαντική ατμόσφαιρα. Στην καρδιά της Λάρνακας, ξεχωρίζει για την ποιότητα και τις πολλές επιλογές σε κινέζικα πιάτα που διαθέτει. Ετοιμάσου για ποικιλίες σε noodles, τηγανητό ρύζι, γλυκόξινο κοτόπουλο και δημιουργικά παντρέματα κρεατικών και θαλασσινών με φρούτα και λαχανικά!

 

Κλείσε στo Shanghai

 

 

🐉Little Panda, Αγία Νάπα

κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

Σοφιστικέ, πικάντικα και αυθεντικά είναι λέξεις που συνδέονται με το εστιατόριο Little Panda. Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε κινέζικο φαγητό και sushi, όχι μονο σε γεμάτες μερίδες, αλλά και σε λογικές τιμές. Ετοιμάσου για λαχταριστές θαλασσινές δημιουργίες, τραγανά γλυκόξινα κρέατα, πιπεράτα φιλέτα και πολλά ακόμα νόστιμα πιάτα που θα σας μείνουν αξέχαστα!

 

Κλείσε στo Little Panda

 

 

🐉Mulan Chinese Restaurant, Λάρνακα Κέντρο

Τελευταία πρόταση για κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο είναι το Mulan Chinese Restaurant στο κέντρο της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα φοβερό κινέζικο εστιατόριο με ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με το χρώμα του πάθους, το κόκκινο, να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Στο εστιατόριο Mulan θα δοκιμασεις υψηλής ποιότητας κινέζικη κουζίνα, με γεύσεις που βασίζονται σε αυθεντικές συνταγές και θα σε ταξιδέψουν σε νέες γευστικές περιπέτειες.

 

Κλείσε στo Mulan Chinese Restaurant

 


 

Κλείσε στα καλύτερα κινέζικα εστιατόρια στην Κύπρο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close