ITALIAN WEEK | Αθήνα: Σε ιταλικά εστιατόρια με Έκπτωση ως 30%

695

Η Ιtalian Week είναι γεγονός! Από Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι Κυριακή 4 Μαρτίου, μπορείς να κλείσεις σε φοβερά ιταλικά εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έκπτωση ως 30%!

🍕 Portofino Χαλάνδρι 🍝 -20%

Italian Week

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας για Italian Week πηγαίνοντας στο εστιατόριο Portofino στο Χαλάνδρι. Προσφέρει ένα χαλαρό, φιλόξενο, οικογενειακό και cozy χώρο, με ακούσματα smooth jazz, και lounge μουσικής. Εκεί θα απολάυσεις νόστιμο και ποιοτικό ιταλικό φαγητό, με εκπληκτικές παραδοσιακές συνταγές και φρέσκα υλικά, με την υπογραφή διάσημων σεφ.

📍Γρηγορίου Γυφτοπούλου 23 Χαλάνδρι

e-table tip: Ανάμεσα στις πολλές επιλογές σου, σου προτείνουμε Pizza royal με σάλτσα ντομάτας gooda, ζαμπόν, καπνιστό μπέικον και φρέσκα μανιτάρια, την Pizza Montreal με σάλτσα ντομάτας, gouda, ζαμπόν, μπέικον, πεπερόνι, σαλάμι, σουτζούκι, ντομάτα, φρέσκα μανιτάρια και κρεμμύδι, το κριθαρώτο μπολονές με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και κιμάς, τριμμένη παρμεζάνα, καθώς και Pasta Philadelphia με ψητά λαχανικά σχάρας και σάλτσα από Philadelphia και τριμμένη παρμεζάνα.

 

Κλείσε στο Portofino με Έκπτωση 20%

 

 


 

🍕 Da Nonna,  Χαλάνδρι 🍝 -20%

Italian Week

Μία ακόμα πρόταση για ιταλικό στο Χαλάνδρι, είναι το εστιατόριο Da Nonna. Μία μοντέρνα πιτσαρία σε έναν απλό, μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, σερβίρονται πίτσες ζυμαρικά και ριζότι από αυθεντικές Ναπολιτάνικες συνταγές, μαγειρεμένα με αγνά βιολογικά προϊόντα Ιταλικής ή Ελληνικής παραγωγής. Τα χειροποίητα ζυμαρικά του όπως και οι πίτσες του ψήνονται στον ξυλόφουρνο για 1,5-2 λεπτά σύμφωνα με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο ψησίματος, θα σε εντυπωσιάσουν.

📍Ομήρου 24 Χαλάνδρι

e-table tip: Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τα πουγκιά από προσούτο γεμισμένα με κρέμα τυριών, βότανα και σάλτσα πεπονιού, τα ravioli ripieni di funghi porcini, όπου είναι ραβιόλια γεμιστά με τυριά, μανιτάρια πορτσίνι και μαύρη τρούφα σε σάλτσα κρέμας, παρμεζάνας και μανιταριών, το risotto con pollo, που είναι ριζότο με σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο, μανιτάρια και καπνιστή πάπρικα και την κόντρα σπαλομπριζόλα κομμένη σε λεπτές φέτες. Δοκίμασε επίσης ζυμαρικά και φοβερές πίτσες στον ξυλόφουρνο και στο τέλος καλτσόνε σοκολάτας για 2 άτομα!

 

Κλείσε στο Da Nonna με Έκπτωση 20%

 

 


🍕 Santa Pasta, Πασαλιμάνι 🍝 – 30% 

Italian Week

Εάν αγαπάς την Ιταλία και το παραδοσιακό της φαγητό της, τότε πρέπει να πας στο Santa Pasta στο Πασαλιμάνι! Πρόκειται για ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο του Πειραιά, που θυμίζει έντονα μπιστρό στης Ιταλίας! Στο Santa Pasta θα δοκιμάσεις ολόφρεσκες σαλάτες, εκπληκτικές ιταλικές μακαρονάδες με υπέροχες σάλτσες, παραδοσιακές ιταλικές μπρουσκέτες, αλλά και burger και ψητά σχάρας! Live μουσική κάθε Σάββατο (Ελληνικό – έντεχνο) από τις 21:00.

📍Γρηγορίου Λαμπράκη 144 Πειραιάς

e-table tip: Πρέπει να δοκιμάσεις χειροποίητα νιόκι ζυμωμένα με ρικότα και σάλτσα πέστο genovese, κριθαρώτο Scampi με καραβίδες, σκόρδο, κρεμμύδι, λευκό κρασί, ροζέ σάλτσα, sauce pomodoro και κρέμα γάλακτος, ριζότο Nero με άγριο ρύζι Αμερικής με prosciutto flambe, βούτυρο και τριμμένη παρμεζάνα reggiano και το Filetto di maiale, ψαρονέφρι pagiar από εκλεκτό χοιρινό Καρδίτσας!

 

Κλείσε στο Santa Pasta με Έκπτωση 30%

 

 


 

🍕 V4 Dante, Κέντρο Αθήνας  🍝 -30% 

Italian Week

Επόμενη πρόταση για Italian Week είναι το εξαιρετικό ιταλικό εστιατόριο V4 Dante στην κοσμοπολίτικη οδό Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας. Το Dante με την δυνατή ομάδα του, υπό τον σεφ Βασίλη Αμπατζίδη, το εκλεπτυσμένο σέρβις και τις εξαιρετικές γεύσεις, προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Η κουζίνα του αγαπά τις κλασικές ιταλικές γεύσεις, όπως πάστα, ριζότο και τα κρεατικά, τις οποίες παρουσιάζει με σύγχρονη διάθεση και καλή τεχνική.

📍Βουκουρεστίου 4 Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε τη δροσερή σαλάτα με παρμεζάνα και ρόδι, ποικιλία τυριών και αλλαντικών, spaghetti alla norma  και το ζουμερό T-bone steak Bistecca alla Fiorentina!

 

Κλείσε στο V4 Dante με Έκπτωση 30%

 

 


🍕L’ abbuffata, Πειραιάς – 20% 🍝

Italian Week

Συνεχίζουμε τις προτάσεις του Italian Week στο εστιατόριο L’abbuffata στον Πειραιά. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις ψαγμένες ιταλικές γεύσεις φτιαγμένες από αυθεντικές συνταγές της γειτονικής χώρας. Στο ισόγειο σερβίρεται ποτό, καφές και χειροποίητα ιταλικά γλυκά, ενώ στον πρώτο όροφο μπορεί να δοκιμάσει κανείς παραδοσιακή μαμαδίστικη ιταλική κουζίνα. Η ιδιαιτερότητα του χώρου που μοιάζει με σπίτι, οι παραδοσιακές ιταλικές συνταγές και τα αγνά υλικά πο χρησιμοποιούνται, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις καλά!

📍Κολοκοτρώνη 32 Πειραιάς

e-table tip: Δοκίμασε τη σούπα papa al pomodoro, το burrata με σέσκουλο, το ριζότο porcini, το συκώτι alla veneziana και φυσικά τα φρέσκα και ξερά ζυμαρικά, όπως  carbonara, padellata di salsiccia, ravioli μεtartufo και tortellini με σάλτσα gorgonzola.

 

Κλείσε στο L’abbuffata με Έκπτωση 20%

 

 


 

🍕Nolita Athens, Κηφισιά -20% 🍝

Italian Week

Συνεχίζουμε με ιταλικές γεύσεις με έκπτωση στο φοβερό εστιατόριο Nolita Athens στην Κηφισιά. Πρόκειται για ένα αγαπημένο bar restaurant που προσφέρει εξαιρετική  ιταλική κουζίνα στα βόρεια προάστια. Μοντέρνο, με cosy διακόσμηση, urban ατμόσφαιρα και αέρα πολυτέλειας, είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις ή για ένα ρομαντικό γεύμα! Το μενού το έχει αναλάβει ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Λιόκας δημιουργώντας όλες τις σπεσιαλιτέ μιας γνήσιας ιταλικής trattoria, από κλασικές γεύσεις μέχρι gourmet προτάσεις!

📍Χαριλάου Τρικούπη 48 Κηφισιά

e-table tip: Δοκίμασε το εξαιρετικό Beef Tartare απο εκλεκτό μοσχαρίσιο φιλέτο,  Spaghetti carbonara, pizza με τραγανή ζύμη και μαύρη τρούφα σε flakes, μπακαλιάρο ποσέ με πουρέ και ρεβιθοσαλάτα, το ριζότο με σαφράν και το μοσχαρίσιο φιλέτο με τη σοτέ καραβίδα. Για το τέλος, αξίζει η σπιτική πανακότα!

 

Κλείσε στο Nolita με Έκπτωση 20%

 

 


 

🍕 Domo Trattoria, Αιγάλεω -20% 🍝

Italian Week

Αν θες να κλείσεις για Italian Week σε καλό εστιατόριο στο Αιγάλεω, σου συστήνουμε ανεπιφύλαχτα τη Domo TrattoriaΣε ένα μοντέρνο χώρο με πολύχρωμα χρώματα, μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακή ιταλική κουζίνα. Εκλεκτές συνταγές με πίτσες, μακαρονάδες και κρέατα περιμένουν εσένα και την παρέα σου!

📍Αγίου Σπυριδώνος 48 Αιγάλεω

e-table tip: Δοκίμασε μανιτάρια σωτέ, pizza carbonara με λευκή σαλτσα, μοτσαρέλα, μπέικον, τηγανητό αυγό, παρμεζάνα, pizza Domo με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, ζαμπόν, μπέικον, πεπερόνι, πιπεριές, μανιτάρια, prosciuto funghi με παπαρδέλες, κρέμα γάλακτος, προσούτο, ποικιλία μανιταριών, λάδι μαύρης τρούφας και το al capone con vino, μπιφτέκια με σάλτσα κρασιού, φρέσκα μανιτάρια!

 

Κλείσε στο Domo Trattoria με Έκπτωση 20%

 

 


🍕 Saint’s Bar & Pizza, Μαρούσι -20% 🍝

Italian Week

Αν θες να κλείσεις τραπέζι για να απολαύσεις ιταλικές γεύσεις που ταξιδεύουν, τότε πρέπει να επισκεφθείς τον ‘ Άγιο της πίτσας‘,  Saint’s bar & Pizza στο Μαρούσι. Σε ένα μοντέρνο χώρο, με ιδιαίτερο φωτισμό και βιομηχανικό design, με κυρίαρχα στοιχεία το σίδερο, το ξύλο και ωραία θέα στο καταπράσινο πάρκο  της Αγ. Κωνσταντίνου, θα απολαύσεις με την παρέα σου φοβερό φαγητό!

📍Ηφαίστου 2 & Αγίου Κωνσταντίνου Μαρούσι

e-table tip: Δοκίμασε πίτσα με κατσικίσιο τυρί, προσούτο και σπανάκι, ριζότο Arborio με μπρόκολο και αρωματισμένο μασκαρπόνε και ψαρονέφρι τυλιχτό σε φρεσκοκομμένο προσούτο με σάλτσα gorgonzola και ταλιατέλες!

 

Κλείσε στο Saint’s bar & Pizza με Έκπτωση 20%

 


🍕 Casa di Rena, Κηφισιά -25%🍝

Italian Week

Το εστιατόριο Casa di Rena στην Κηφισιά προσφέρει ιταλική κουζίνα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Με τη ζεστασιά, τα ξύλινα έπιπλα, το ατμοσφαιρικό μπαρ και τον χαμηλό φωτισμό, θα σου θυμίσει κάποια αυθεντική trattoria στην κοντινή Ιταλία, ενώ η απαλή μουσική θα σε ταξιδεύει από τη μαγευτική Ρώμη έως το κοσμικό Σαν Ρέμο. Το μενού το επιμελείται ο διακεκριμένος σεφ Μπάνε Μλατένοβιτς, που μετακόμισε από το Μονακό στην Αθήνα, προτείνοντας αυθεντικές ιταλικές συνταγές από Τοσκάνη, Μπάρι, Σαν Ρέμο, που παρασκευάζονται με τα καλύτερα προϊόντα από κάθε περιοχή της χώρας.

📍Ελαιών 55 Νέα Κηφισιά

e-table tip: Δοκίμασε σαλάτα γαρίδες, αβοκάντο και βινεγρέτ εσπεριδοειδών, εκπληκτική ταλιάτα Black Angus, ριζότο με μανιτάρια Porcini και λάδι λευκής τρούφας, πίτσα bianca με ιταλικό ζαμπόν και φρέσκα μανιτάρια, ταλιατέλες με Porcini και flakes παρμεζάνας και πολλά ακόμα ιταλικά εδέσματα συνοδεύοντας το φαγητό σας με καλό ελληνικό κρασί ή τα δημοφιλέστερα κρασιά των ιταλικών αμπελώνων.

 

Κλείσε στο Casa di Rena με Έκπτωση 25%

 

 


 

🍕 Tuttitalia, Κολωνάκι – 20% 🍝

Italian Week

Το ιταλικό εστιατόριο Tuttitalia βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας και σε περιμένει για μια ανεπανάληπτη αυθεντική ιταλική γευστική εμπειρία. Σε ένα ζεστό, κομψό και φιλόξενο χώρο, με τη συνοδεία απαλής ιταλικής μουσικής, ο chef και το εγκάρδιο προσωπικό σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την ιταλική γαστρονομική κουλτούρα! Η κουζίνα του Tuttitalia  είναι ένα γευστικό εργαστήριο, όπου οι πιο αυθεντικές συνταγές, «συνωμοτούν» με τα καλύτερα και φρεσκότερα υλικά, ώστε να σου προσφέρουν το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα που απαιτεί ο σεβασμός στην ιταλική παράδοση.

📍Βαλαωρίτου 14 Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε την PIZZA FRITTA, πίτσα τηγανητή με σάλτσα τομάτο και παρμεζάνα, CASARECCE TUTTITALIA, ζυμαρικά με τοματίνια, κοτόπουλο φιλέτο, μπέικον, κρεμμύδι, ρόκα και παρμεζάνα, LINGUINE AL SALMONE E VODKA, ζυμαρικά με καπνιστό σολωμό, φρέσκο κρεμμύδι, κρέμα γάλακτος και βότκα, PIZZA AL TACCHINO AFFUMICATO με σάλτσα ντομάτα, καπνιστή γαλοπούλα, μοτσαρέλλα,την PIZZA FREDDA CON PROSCIUTΤO CRUDO E RUCOLA με σάλτσα τομάτα, προσούτο, φιλαδέλφεια, ρόκα και το RISOTTO IN CREMA DI ASPARAGI E PECORINO CON BACON CROCCANTE ριζότο σε κρέμα από σπαράγγια, πεκορίνο, τραγανό μπέικον και μπούκοβο!

 

Κλείσε στο Tuttitalia με Έκπτωση 20%

 

 


🍕 Pomo Pizza Bar, Άνω Πατήσσια -20% 🍝

Italian Week

Η Pomo Pizza Bar είναι μια φοβερή trattoria στα Άνω Πατήσια που άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2017 σε ένα μεγάλο και μοντέρνο χώρο ντυμένο με γήινα χρώματα. Εκεί μπορείς να απολαύσεις γεύσεις από σισιλιάνικη κουζίνα σε μια παλιά μονοκατοικία που οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με ωραία αρχιτεκτονική προσέγγιση.

📍Χαλεπά 14 Άνω Πατήσια

e-table tip: Δοκίμασε το carpaccio all’ italiana, pizza aglio olio peperoncino e funghi, penne bolognese con ragu di pollo, bucatini all’ amatriciana, tagliolini al salmone και το εξαιρετικό risotto al radicchio con tartufo.

 

Κλείσε στο Pomo Pizza Bar με Έκπτωση 20%

 

 


 

🍕 Zeas pizza, Φρεαττύδα – 20% 🍝

Italian Week

Μια αγαπημένη μας πιτσαρία στον Πειραιά είναι η Zeas Pizza στην Φρεαττύδα. Η πιτσαρία αυτή ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για την νόστιμη σάλτσα της, αλλά και την χειροποιητη ζύμη που μπορεί να γίνει είτε τραγανή είτε αφράτη ανάλογα με το γούστο σου. Το μενού της Zeas Pizza είναι γεμάτο νόστιμα πιάτα, πίτσες, ζυμαρικά φούρνου, ορεκτικά και καλτσόνε, όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά.

📍Ακτή Θεμιστοκλέους 36 Πειραιάς

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις με την παρέα σου τις πίτσες Italian way με παραδοσιακή σάλτσα Zeas, προσούτο, μανιτάρια, ελιές και τυρί gouda, τη Φρανκφούρτης με παραδοσιακή σάλτσα Zeas, μπέικον, λουκάνικο Φρανκφούρτης, ντομάτα, αυγό και τυρί gouda και την Απ` όλα special με παραδοσιακή σάλτσα Zeas, ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια, πεπερόνι, πιπεριά και τυρί gouda. Από ζυμαρικά δοκίμασε τα pasta Special φούρνου, με κόκκινη σάλτσα, ζαμπόν, μπέικον, πιπεριά, μανιτάρια και τυρί gouda, τις ταλιατέλες με κοτόπουλο καρέ και κρέμα εστραγκόν και pasta με μοσχαράκι a la creme, με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια και κονιάκ!

 

 


🍕Ramino, Γλυφάδα -20% 🍝

Italian Week

Τελευταία πρόταση για Italian Week στην Αθήνα είναι το εστιατόριο Ramino στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα αγαπημένο στέκι για αυθεντική ιταλική κουζίνα και καλό κρασί. Με cozy ατμόσφαιρα και ζεστό περιβάλλον, ετοιμάσου να απολαύσεις κλασικές ιταλικές αλλά και ανανεωμένες συνταγές, που παντρεύονται με αυθεντικά ιταλικά προϊόντα και σε ταξιδεύουν σε νέες γευστικές περιπέτειες!

📍Μεταξά 34 Γλυφάδα

e-table tip: Δοκίμασε την Casarecce al Funghi με πανσέτα, ποικιλία μανιταριών και παρμεζάνα, tagliatelle al tartufo nero με κρέμα μασκαρπόνε, μαύρη τρούφα και φλείκς παρμεζάνας, pizza corona με σάλτσα τομάτας, πιπεριά, πεπερόνι, ρόκα και porchetta, rissotto παντζάρι με κρέμα κατσικίσιου τυριού και δενδρολίβανο και το φοβερό tiramisu!

 

Κλείσε στο Ramino με Έκπτωση 20%

 

 


 

 

Για πίτσες και μακαρονάδες στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια με έκπτωση!

 

Italian Week στην Αθήνα με έκπωση ως 30% 

 

 

Italian Week στη Θεσσαλονίκη με Έκπτωση 25%

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close