Βγαίνουμε για φαγητό σε φοβερά εστιατόρια στα Χανιά

1.9K

Τα Χανιά μας αρέσουν χειμώνα- καλοκαίρι. Εδώ υπάρχει ένας πλούτος γαστρονομικών επιλογών, από παραδοσιακές ταβέρνες, μέχρι εκλεκτά μεζεδοπωλεία και εστιατόρια με θέα θάλασσα και λίμνη. Ρίξε μια ματιά σε ορισμένα εστιατόρια στα Χανιά που αξίζουν να πας με την παρέα.

Νυκτερίδα από το 1933, Κορακιές

εστιατόρια στα Χανιά

Το εστιατόριο Νυκτερίδα από το 1933 στις Κορακιές στα Χανιά προσφέρει κρητική κουζίνα σε έναν χώρο ασύγκριτης ομορφιάς. Βρίκσεται 1 χλμ. από τους Τάφους των Βενιζέλων και έχει πανοραμική θέα στα Λευκά Όρη και τον κόλπο της Σούδας. Το μενού περιλαμβάνει κρητικά εδέσματα και ελληνικές σπεσιαλιτέ, φτιαγμένα με μεράκι και γνώση.

e-table tip: Δοκίμασε γεμιστούς κολοκυθοανθούς με κατσικίσα μυζήθρα, δυόσμο και sauce από πέταλα τριαντάφυλλου, κατσικάκι φιλέτο τυλιγμένο σε μελιτζάνα, αρνί με άγριες αγκινάρες, χοχλιούς μπουμπουριστούς, χειροποίητα καλτσουνάκια με σπανάκι, σφυρίδα και κολοκυθομπούρεκο.

 

Κλείσε στο Νυκτερίδα από 1933

 


 

ΜεΝού Και Κρασί, Ακτή Παπανικολή, Νέα Χώρα

εστιατόρια στα Χανιά

Το ΜεΝού και Κρασί βρίσκεται στην Νέα Χώρα Χανίων, δίπλα στη θάλασσα και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Προσφέρει ελληνική και παραδοσιακή κρητική κουζίνα, με ιδιαίτερα μεζεδάκια, σπιτικά παραδοσιακά πιάτα, φρέσκο ψάρι και κρέας, κάλο κρασί και τσικουδιά. Η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από τα παλιά, ενώ κύρια χαρακτηριστικά του εστιατορίου είναι η απλότητα και η νοστιμιά στις γεύσεις. Στο ΜεΝού και Κρασί θα απολαύσεις σπιτικές συνταγές και άρωμα Ελλάδας, πάνω στη θάλασσα, ενώ κάθε Σάββατο η ζωντανή μουσική θα γεμίσει εσάς και την παρέα σας μελωδικές αναμνήσεις.

e-table tip: Ενημερώσου για τα μοναδικά πιάτα ημέρας και τις κρητικές σπεσιαλιτέ, που μπορεί να ξεκινήσουν από μύδια και γαριδομακαρονάδα και να φτάσουν μέχρι μουσακά και μοσχαράκι.

 

Κλείσε στο ΜεΝού και Κρασί 

 


 

63ο Μεζεδοσχολείον, Παλιά Πόλη

εστιατόρια στα Χανιά

Στον γραφικό πεζόδρομο της Χατζημιχάλη Νταλιάνη, γυρίζουμε πάλι στα θρανιά! Το 63ο Μεζεδοσχολείον είναι ένα μεζεδοπωλείο στα Χανιά που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στους μεζέδες, στις σπιτικές συνταγές και στις κρητικές σπεσιαλιτέ. Ο χώρος είναι φιλικός, ζεστός, με ψάθινες καρέκλες και χρωματιστά τραπεζάκια στον γραφικό πεζόδρομο και έναν πέτρινο εσωτερικό χώρο, που θα σε εντυπωσιάσει.

e-table tips: Μπορείς να δοκιμάσεις από μανιτάρια γεμιστά με μπέικον, φρέσκες σαλάτες με superfoods, που ανανεώνονται συνεχώς και ρολά τυριών με λουκάνικο και πιπεριά φλωρίνης.

 

Κλείσε στο 63ο Μεζεδοσχολείον 

 


 

Colombo Kitchen Bar, Παλιά Πόλη

εστιατόρια στα Χανιά

Το εστιατόριο Colombo Kitchen Bar στην Παλιά Πόλη των Χανίων προσφέρει διεθνή κουζίνα και πεντανόστιμες σπεσιαλιτέ. Με σεβασμό στην παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις, σε καλωσορίζει στα γραφικά στενά των Χανίων, σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με ευχάριστους ανθρώπους και μουσικές από όλον τον κόσμο. Στο εστιατόριο Colombo Kitchen Bar θα δοκιμάσεις γεύσεις απο την παράδοση μέχρι την δημιουργικότητα, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

e-table tip: Δοκίμασε ψαρονέφρι με μανιτάρια σωταρισμένα με ανθότυρο, κρεμώδες τυρί και λάδι βασιλικού, ζυμαρικά βρασμένα σε μελάνι σουπιάς με γαρίδες, νόστιμες σούπες ημέρας, καλαμάρι φρέσκο στη σχάρα, μύδια αχνιστά, δροσερές σαλάτες και πολλά ακόμα ορεκτικά με τη συνοδεία καλού κρασιού και εκλεκτής ρακής.

 

Κλείσε στο Colombo

 


 

Το Αντικρυστό, Περιβόλια

εστιατόρια στα Χανιά

Το εστιατόριο Αντικρυστό στα Περιβόλια Χανίων είναι μια πολύ καλή επιλογή για παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Σε έναν χώρο με ζεστά χρώματα, λευκά τραπέζια και πέτρα στους τοίχους θα δοκιμάσετε φοβερές σπεσιαλιτέ. Τα φρέσκα υλικά, τα  ντόπια κρέατα, τα λαχανικά, το ελαιόλαδο είναι όλα κρητικά και διατηρούν γεύση και άρωμα του παλιού καλού καιρού.

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις το παραδοσιακό αντικρυστό αρνί, κατσικάκι κλέφτικο, μεζέ του βοσκού, στάκα, χοχλιούς μπουμπουριστούς, μεζέ τρικούβερτο, λουκάνικο καπνιστό, σκιουφικτά και γραβιέρα σαγανάκι με σουσάμι και σάλτσα μελιού.  

 

Κλείσε στο Αντικρυστό 

 


 

 Ταβέρνα Νεράϊδα, Λίμνη Κουρνά

εστιατόρια στα Χανιά

Η Ταβέρνα Νεραϊδα στη Λίμνη Κουρνά στα  Χανιά, είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα με θέα την λίμνη. Η κουζίνα που εκπροσωπεί η ταβέρνα Νεραϊδα είναι φυσικά κρητική με παραδοσιακά φαγητά. Για τα φαγητά επιλέγονται ποιοτικά λαχανικά και ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας από ντόπιους παραγωγούς.

e-table tip: Θα δοκιμάσεις εκλεκτά κρέατα της ώρας όπως τσιγαριαστό, παϊδάκια, λουκάνικο και σπιτικό απάκι. Κάθε Κυριακή στην ταβέρνα μπορείς να δοκιμάσεις αντικρυστό, κοντόσούβλι και κοκορέτσι.

 

 

Κλείσε στο Ταβέρνα Νεράϊδα 

 


 

 

Ανακάλυψε τα καλύτερα εστιατόρια στα Χανιά

 ;

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close