Tα εστιατόρια στα Χανιά που θα βγούμε το χειμώνα

2.4K

Τα Χανιά είναι μια πόλη που διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης, πολλά κέντρα διασκέδασης και εκπληκτικό φαγητό. Παραδοσιακές ταβέρνες με νόστιμη κρητική κουζίνα, παρεΐστικα μεζεδοπωλεία, ψαροταβέρνες και μαγειρεία, συνθέτουν έναν λαχταριστό γαστριμαργικό χάρτη. Επειδή το καλοκαίρι όμως ακόμα αργεί, εμείς προτείνουμε σε όσους βρίσκονται σε αυτή τη φοβερή πόλη ή την επισκέπτονται συχνά, αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς για φαγητό! Σου παρουσιάζουμε 5+1 εστιατόρια στα Χανιά για να βγεις φέτος το χειμώνα!

Εστιατόριο Square, κέντρο Χανίων

εστιατόρια στα Χανιά

Το Εστιατόριο  Square βρίσκεται στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου Κύδων, στην καρδιά της πόλης των Χανίων. Με θέα την ιστορική αγορά των Χανίων και την πλατεία, το Square προσφέρει σύγχρονη κουζίνα εμπνευσμένη από πατροπαράδοτες συνταγές της Κρήτης. Το εστιατόριο ανανεώνει διαρκώς τις γευστικές του ποιότητες, συνδυάζοντας τη διάσημη κρητική κουλτούρα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, πάντα με τέχνη και φαντασία!Συνόδευσε το γεύμα ή το δείπνο σου με εκλεκτές ετικέτες των κρασιών από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.


 

Ειρήνη, Χωραφάκια Ακρωτηρίου

εστιατόρια στα Χανιά

Επόμενη επιλογή για τα εστιατόρια στα Χανιά φέτος το χειμώνα είναι το παραδοσιακό εστιατόριο Ειρήνη. Η Ειρήνη βρίσκεται στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου, λίγο πιο έξω από τα Χανιά και σερβίρει παραδοσιακή Κρητική κουζίνα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα ντόπια και γνήσια κρητικά, γεγονός που κάνει το φαγητό που σερβίρει εξαιρετικά φρέσκο, νόστιμο και ποιοτικό. Η νοστιμιά αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση είναι δύο λόγοι που κάνουν το εστιατόριο Ειρήνη ένα γευστικό προορισμό που θέλεις να πας ξανά και ξανά. Πιάτα που ξεχωρίζουν είναι οι χοχλιοί με πατάτες, το τσιγαριαστό, και το κοκκινιστό μοσχαράκι ενώ κάθε Σαββατοκύριακο ανάβει ο ξυλόφουρνος που δίνει άλλη νοστιμιά στο φαγητό!


 

Αρόδου Live Restaurant, Κουνουπιδιανά 

εστιατόρια στα Χανιά

Το Αρόδου Live Restaurant στα Κουνουπιδιανά Χανίων προσφέρει ελληνική κουζίνα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο χώρος είναι απλός με τη διακόσμηση μιας κλασικής ταβέρνας.Το μενού του Αρόδου είναι πλούσιο σε θαλασσινά και φρέσκο ψάρι, που θα συνοδεύσετε με καλό κρασί και ρακή. Δοκίμασε ακόμα μοσχάρι κοκκινιστό, μελιτζανάκι γεμιστό με τυριά, κοτόπουλο αλά κρεμ και ψαρονέφρι με σάλτσα σκόρδου. Στο τέλος μην παραλείψεις να παραγγείλεις βάφλα με σοκολάτα ή φρούτα!


 

Γιαουρτοπλημμύρα, Πλατανιάς 

εστιατόρια στα Χανιά

Αν έχεις όρεξη για ψητά στα κάρβουνα τότε έφυγες για Πλατανιά! Η Γιαουρτοπλημμύρα στον Πλατανιά Χανίων προσφέρει ελληνική κουζίνα και εκλεκτά ψητά. Σε έναν μοντέρνο χώρο με παλιές ελληνικές διαφημίσεις στους τοίχους , θα απολαύσεις το καλύτερο σουβλάκι στα Χανιά! Ετοιμάσου για φοβερές ποικιλίες κρεατικών πάντα με φρέσκες πατάτες τηγανιτές, παϊδάκια, μπριζολάκια και τον φοβερό πατατογύρο! Στη Γιαουρτοπλημμύρα θα δοκιμάσεις νόστιμες ελληνικές σπεσιαλιτέ, από φρέσκιες πρώτες ύλες, ντόπιο κρέας και αγνό ελαιόλαδο.


 

Bella Pizza, Κουνουπιδιανά

εστιατόρια στα Χανιά

Το εστιατόριο Bella Pizza στα Κουνουπιδιανά των Χανίων προσφέρει ιταλική κουζίνα και την καλύτερη πίτσα στα Χανιά. Το περιβάλλον είναι φιλόξενο και σπιτικό ενώ υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά. Φρεσκοψημένη πίτσα στον ξυλόφουρνο, φρέσκα ζυμαρικά και ζουμερά κρεατικά στη σχάρα είναι λίγα μόνο από όσα θα απολαύσεις. Σου προτείνουμε τις πίτσες Inferno, Pepperoni, Marinara, τα ζυμαρικά Poutaneska, Alfredo και κάποιο από τα σπέσιαλ πιάτα!


 

Ταβέρνα Αντιγόνη, Παλιό Λιμάνι 

εστιατόρια στα Χανιά

H Αντιγόνη στα Χανιά είναι ένα ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στο ατμοσφαιρικό παλιό λιμάνι των Χανίων σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία με θέα στη θάλασσα. Παραδοσιακό στιλ, ζεστά χρώματα, καθαρό περιβάλλον, σε συνδυασμό με εκπληκτικό φαγητό, ελληνικές και κρητικές σπεσιαλιτέ, που ετοιμάζονται καθημερινά από τοπικά φρέσκα προϊόνταν, θα σε ενθουσιάσουν. Απολαύστε φρέσκα ψάρια, ψητά ή τηγανητά, μουσακά και μπουρέκι, την καλύτερη κακαβιά της πόλης, σουπιά με μάραθο και ελιές, σπέσιαλ αχταρμά με διάφορα όστρακα, κουνέλι στιφάδο και χοιρινό με σταμναγκάθι!


 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, πάντα καλιτσούνια με μέλι και τσικουδιά για το τέλος!

 

Βγες στα καλύτερα εστιατόρια στα Χανιά

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close