Αγαπημένα εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

1.9K

Βρίσκεσαι στην περιοχή της Λάρνακας και θες να ξεσκάσεις “νόστιμα” ; Η θερμοκρασία σιγά σιγά ανεβαίνει και η ιδανική ιδέα για να ένα διάλειμμα, είναι να κλείσεις τραπέζι σε εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα.

Charmers

Εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

Πρώτη πρόταση για εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα, είναι το εστιατόριο Charmers, που είναι γνωστό σε όλη την Κύπρο για τα steak, τα ψάρια και τα φρέσκα θαλασσινά που σερβίρει καθημερινά. Οικογενειακό εστιατόριο, το οποίο είναι περήφανο για το νόστιμο φαγητό,  την εξυπηρέτηση με χαμόγελο και την άψογη φιλοξενία. Εκεί θα δοκιμάσεις φοβερά γαστρονομικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας με όμορφη θέα στη θάλασσα!

 

Κλείσε στο Charmers

 


 

Island RestoBar

Εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

Το Island RestoBar είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσεις το όνειρό σου “σε ένα νησί”, κάτω από τον ήλιο της Κύπρου και τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Απλά χαλάρωσε με μια ποικιλία από σαμπάνιες και κοκτέιλ, απόλαυσε την εκπληκτική μεσογειακή κουζίνα και τη ζεστή, φιλική εξυπηρέτηση. Ποικιλία από ψάρια και πιάτα με κρέας, ορεκτικά και σαλάτες με ιδιαίτερες πινελιές από τον Σεφ, δημιουργούν ένα μενού για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Κλείσε στο Island RestoBar

 


 

Κώμα του Γιαλού

Εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα είναι το Κώμα του Γιαλού, που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις θαλασσινές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι. Θα δοκιμάσεις νόστιμους ψαρομεζέδες και φρέσκες λιχουδιές από τη θάλασσα, που παρασκευάζονται από συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές.

 

Κλείσε στο Κώμα του Γιαλού

 


 

Zakos Beach Restaurant

Εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

Το Zakos Beach βρίσκεται στο κέντρο της παράλιας του Μακένζυ και δίνει έμφαση στο γευστικό φαγητό, πατώντας πάνω σε κλασικές συνταγές από ολόφρεσκα ψαρικά και θαλασσινά, αλλά με έντονα δημιουργική διάθεση. Το φαγητό φτιάχνεται από αγνές πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού!

Κλείσε στο Zakos Beach Restaurant

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια με θέα θάλασσα στη Λάρνακα

 


 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close