Διάλεξε μπυραρία για να γιορτάσεις- St Patrick’s Day 2015

760

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σήμερα, 17 Μαρτίου δηλαδή γιορτάζει ο  προστάτης της Ιρλανδίας, ο  Άγιος Πατρίκιος. Για όσους Έλληνες έχουν σπουδάσει και ζήσει γενικότερα εκτός συνόρων είναι δικαιωματικά η γιορτή της μπύρας.  Ας μην γελιόμαστε βέβαια, ευκαιρία ψάχνουμε πάντα για ακόμα ένα ποτήρι μπύρα!

Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα beer restaurants της Αθήνας για να γιορτάσετε το St Patrick’s Day με παγωμένη μπύρα και νόστιμα πιάτα!

Ξεκινάμε από την μπυραρία Diver στην Καλλιθέα που είναι από τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες μπυραρίες της πόλης αλλά και με γεύσεις όπως χοιρινό κότσι ψημένο σε μπύρα και την κόντρα μοσχαρίσια μπριζόλα που πάντα έρχεται στο τραπέζι ψημένη όπως πρέπει!

Στο Γκάζι , η μπυραρία που ξεχωρίζει είναι το Abbey Beer Diner , μια gastropub με μοναστηριακές, ale, lager, pils δεσπόζουν στην beer list φιλοδοξώντας να δώσουν τη δυνατότητα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν.

Στην κεντρική πλατεία της Ν.Φιλαδέλφειας στον πεζόδρομο, βρίσκουμε την μπυραρία KingSize Beer  με πάνω από 75  ετικέτες μπύρας και εξαιρετικό φαγητό  όπως fish and chips και φυσικά τις κλασικές ποικιλίες με λουκάνικα και ψητά κρέατα

Πιο κεντρικά πάλι , στην Καισαριανή σας προτείνουμε το Beer Academy Home, ένα project που αποτελεί συνέχεια του Beer Academy που πολλοί λάτρεις της μπύρα ήδη γνωρίζουν από παλιά! Με κότσι χοιρινό, καπνιστή μπριζόλα και πολλές άλλες νόστιμες προτάσεις που θα συνοδεύσουν όποια μπύρα κι αν επιλέξετε!

Αν πάλι θέλετε να το ψάξετε λίγο ακόμα, μπείτε στο e-table και βρείτε  την μπυραρία που προτιμάτε και κάντε κράτηση online και δωρεάν για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τα προνόμια του Loyalty club μας!

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close