Ταβέρνα Φτερόλακκα για μετά το σκι

Η Φτερόλακκα δεν είναι μόνο ένα χιονοδρομικό του Παρνασσού αλλά και μια εξαιρετική ταβέρνα στην Αράχωβα!

Δεν είναι λίγοι αυτοί, που ακόμη και αν δεν κάνουν κάποιο άθλημα, επιλέγουν την Αράχωβα ως μια κοντινή εξόρμηση για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο.

Η Αράχωβα είναι ένα πανέμορφο χωριό σε υψόμετρο σχεδόν 1000 μέτρων, μόλις δυόμιση ώρες όπου εκτός από κλασικός προορισμός σκι είναι τόσο γραφικός που θα σε μαγέψει!

Αφού κάνεις τις βόλτες σου στα στενά ανηφορικά δρομάκια, θα ανακαλύψεις οτι η πανέμορφη Αράχωβα κρατάει τον παραδοσιακό χαρακτήρα της!

Έφτασε όμως η ώρα που πείνασες και αναρωτιέσαι που θα φας το ίδιο παραδοσιακά και γραφικά;

Φυσικά στην Φτερόλακκα, όχι το χιονοδρομικό, αλλά την ταβέρνα που βρίσκεται στο κέντρο της Αράχωβας!
Ανοίγεις την πόρτα, νιώθεις την ζεστασιά και την φιλοξενία, ενώ οι μυρωδιές σου σπάνε την «μύτη» και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Πρώτα απ΄ όλα να πάρεις μερικά ορεκτικά όπως φορμαέλα ψητή και πίτα σπιτική, ο κατάλογος σίγουρα θα σου καλύψει το γούστο αλλά προτίμησε μαγειρευτό για παράδειγμα στιφάδο ή κυνήγι και θα με θυμηθείς!

Το φαγητό εκεί είναι αυθεντικό όσα χρόνια και πηγαίνω, η εξυπηρέτηση φιλική, οι τιμές λογικές, ποιότητα, παρόλη την πολυκοσμία! Μην ξεχάσετε να αγοράσετε την ΠΟΠ φορμαέλα και τον εκλεκτό χειροποίητο τραχανά ή άλλα ζυμαρικά!

Για να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να βρείτε ελεύθερο τραπέζι και ότι δεν θα μείνετε με «άδειο στομάχι» οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνετε κράτηση!

 

Κάνε Κράτηση στην Φτερόλακκα

 

Σχετικά με τον Αρθογράφο

Εύα Μονοχάρη
Author with 7 posts
Περισσοτερα για Εύα Μονοχάρη

Το φαγητό είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών κι ενώ πάντα υπήρχε στην καθημερινότητα μας, πλέον όλοι το μοιραζόμαστε, το αξιολογούμε, το εκθειάζουμε μέσω των social media, το επικοινωνούμε κάθε στιγμή, το φαγητό στις μέρες μας δεν είναι μόνο καθημερινή ανάγκη αλλά περιέχει τις λέξεις όπως απόλαυση, αγάπη και lifestyle.

Σχετικά Άρθρα