6 και 1 Κινέζικα Εστιατόρια στην Αθήνα Που Αξίζουν

1.4K

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει μια έξοδος σε κινέζικο εστιατόριο κι επειδή καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές δεν υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να ερευνήσετε τις επιλογές σας, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 6 + 1 κινέζικα εστιατόρια στην Αθήνα με καλό φαγητό.

Στο Χαλάνδρι θα βρείτε το γνωστό κινέζικο εστιατόριο Saipan που έχει βραβευτεί τρεις φορές ως ένα από τα δέκα καλύτερα της Αθήνας. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν πιάτα από της κουζίνα της Ταϊλάνδης, Ινδονησίας, Κορέας και Ιαπωνίας και φυσικά το δημοφιλές sushi.

Το Attic Moon είναι ένα αμιγώς κινέζικο εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος σε έναν χώρο ιδιαίτερης ομορφιάς. Συνδυάζει κρύα και ζεστά πιάτα, γλυκόξινες γεύσεις και έντονα καρυκευμένες σπεσιαλιτέ.

Το Vietnam στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει πλούσιες γεύσεις σε ένα παραδοσιακό Βιετναμέζικο ντεκόρ. Το μενού περιλαμβάνει ευρεία γκάμα από σπεσιαλιτέ με κοτόπουλο, χοιρινό και πάπια μέχρι sushi και παραδοσιακά επιδόρπια, όλα σε μία μοναδική έθνικ ατμόσφαιρα.

Στο Asian Taste στο Γκάζι θα συναντήσετε ένα πλούσιο μενού με νόστιμες σπεσιαλιτές της κινέζικης και ασιατικής κουζίνας. Το μαγαζί προτείνει -ανάμεσα στα άλλα- να δοκιμάσετε καυτερά gong bao, τραγανή πάπια Πεκίνου, μοσχάρι με oyster sauce, μανιτάρια και bamboo και dumplings γαρίδας.

Το China’s Food & Fantasy στη Νέα Σμύρνη είναι ένα εστιατόριο με κινέζικη κουζίνα και σπεσιαλιτέ της Άπω Ανατολής. Κοτόπουλο με αμύγδαλα και τσίλι ή σάλτσα μπάρμπεκιου, λαζάνια ρυζιού με γαρίδες , καραμελωμένο χοιρινό και παραδοσιακά κινέζικα γλυκά, είναι εκεί και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Το Fan Fan στην Ηλιούπολη θα σας πείσει με την αυθεντική κινέζικη κουζίνα του και πιάτα, όπως σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι, μοσχάρι σε σως κόκκινου κάρυ και γάλα καρύδας, πάπια Σετσουάν, sushi rolls, τηγανητή μπανάνα με μέλι και σουσάμι και πολλά άλλα.

Το Golden Phoenix στο Κεφαλάρι έχει διαμορφώσει έναν χώρο με προσεγμένη ατμόσφαιρα και ιδιαίτερη φιλοξενία για τους πελάτες του. Στο εστιατόριο θα απολαύσετε καλό φαγητό, σούπες, ορεκτικά, κοτόπουλο γλυκόξινο ή με πιπερόριζα, χοιρινό με Fungus μανιτάρια και Vermicelli, όπως επίσης σπέσιαλ τόφου.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο κινέζικο εστιατόριο που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close