Family is back! 12 προορισμοί για φαγητό με την οικογένεια στην Αθήνα

5.3K

Η αλήθεια είναι πως η επιστροφή μετά από τις διακοπές είναι πάντα δύσκολη.  Εμείς γνωρίζουμε ότι αυτή η εβδομάδα που ξεκινά με τη γνωστή ημερομηνία “11 Σεπτέμβρη” χρειάζεται κάτι να βοηθήσει όλη την οικογένεια να προσαρμοστεί ομαλά στην επιστροφή στην καθημερινότητα: στη δουλειά, στα σχολεία, στα φροντιστήρια, στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για αυτό και μαζέψαμε 12 εστιατόρια από όλη την Αθήνα που παρέχουν εκπτώσεις έως 25% για κρατήσεις έως και 17 Σεπτεμβρίου, για να απολαύσεις νόστιμο φαγητό με την οικογένεια!

Wagamama, Κηφισιά 

Στη γραφική οδό Κασσαβέτη στη Κηφισιά, σε περιμένει το Wagamama με την καλύτερη πολυασιατική κουζίνα.  Δεν είναι τυχαίο που το σύνθημα του Wagamama είναι ότι οι γεύσεις του “αγγίζουν την ψυχή”.  Με ένα πλούσιο κατάλογο από δροσερές σαλάτες, κινέζικων σπεσιαλιτέ, φανταστικού σούσι και φοβερών γλυκών ταξιδεύεις στη γευστική Ανατολή. Να δοκιμάσεις σούπες ramen, κοτόπουλο teriyaki donburi και τη σαλάτα με πορτοκάλι και σουσάμι. Και μην ξεχάσεις να παραγγείλεις σίγουρα για όλη την οικογένεια φρέσκους χυμούς, με τζίντζερ, μήλο και lime!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Wagamama στη Κηφισιά με -20%

 


Wagamama, Μαρούσι

Το αδερφάκι του Wagamama στην Κηφισιά βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Golden Hall στο Μαρούσι. Μετά τη βόλτα στα μαγαζιά, στον 2ο όροφο σε περιμένει το Wagamama, με νόστιμο φαγητό υψηλής διατροφικής αξίας με ασιατικές επιρροές. Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και πάντα με φρέσκα υλικά, ετοιμάσου να απολαύσεις  εκλεκτές ανατολίτικες γεύσεις. Θα δοκιμάσεις λαχταριστές συνταγές με νούντλς, κοτόπουλο με τζίντζερ, teriyaki soba με χοιρινό, το φοβερό τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες και φρεσκότατο σούσι. Μην ξεχάσεις να παραγγείλεις θρεπτικούς χυμούς για τα παιδιά και για εσένα ένα ποτήρι ασιατικής μπύρας!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Wagamama στο Μαρούσι με -20%

 


 

Λεύκες, Βάρη

Το ελληνικό εστιατόριο Λεύκες στην Βάρη διαθέτει αυθεντική ελληνική κουζίνα. Το μενού βασίζεται σε  ελληνικές συνταγές που παρασκευάζονται απο έμπειρους σεφ, με τα πιο αγνά προϊόντα της Ελλάδας. Η μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, κυρίως πιάτα, ψητά και μαγειρευτά και τα λαχταριστά επιδόρπια, θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι μπορείς να συνδυάσεις το φαγητό σου παρέα με ελληνική ζωντανή μουσική. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει ανοικτός και κλειστός παιδότοπος με πολλά παιχνίδια και ειδικές κατασκευές!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στις Λεύκές με -20%

 


 

Γιορτή, Χαϊδάρι 

Εδώ κάθε μέρα είναι γιορτή! Το εστιατόριο Γιορτή στο Χαϊδάρι προσφέρει μεσογειακή κουζίνα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο δάσος, στο πλάι του Βοτανικού Κήπου Χαϊδαρίου. Το μενού περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ και συνταγές από τη Μεσόγειο. Όσα σερβίρονται εδώ είναι ολόφρεσκα και μαγειρεμένα στο τζάκι και τον ξυλόφουρνο, γεγονός που κάνει τις γεύσεις μοναδικές. Δοκιμάσε με την οικογένεια παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά ορεκτικά και εκλεκτά κυρίως πιάτα όπως μπέργκερ black angus, γαριδομακαρανόδα και χοιρινό κότσι. Η Γιορτή διαθέτει επίσης ένα μεγάλο κήπο ιδανικό για να χαλαρώσουν και να παίξουν τα παιδιά!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στη Γιορτή με -20%

 


 

Κοράλλι,  Καλλιθέα

Το Κοράλλι είναι ένα όμορφο μεζεδοπωλείο στην Καλλιθέα. Διαθέτει ελληνική κουζίνα και μοναδικά γευστικούς μεζέδες. Τα πιάτα δεν περιορίζονται μόνο στα θαλασσινά και τα ψάρια, αφού προσφέρονται, σε μία μεγάλη ποικιλία, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ψητά της ώρας, σαλάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη σου. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σαγανάκι πολίτικο με αυγά, σουτζούκι, παστουρμά και πιπεριά, τη Βαρκούλα “Κοράλλι” πατάτα βραστή, κρέμα, μπεσαμέλ με ζαμπόν, μπέικον και  τέσσερα τυριά, καβουροδαγκάνες τηγανητές και γεμιστό μπιφτέκι με τυρί. Το Κοράλλι διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο για τα παιδιά, ιδανικό όσο οι γονείς απολαμβάνουν τους γευστικούς μεζέδες!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Κοράλλι με -15%

 


Χρήστος, Χαλάνδρι

Το εστιατόριο Χρήστος στο Χαλάνδρι είναι το “εξοχικό κέντρο μέσα στην πόλη” , στο οποίο θα απολαύσεις παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου. Με παραδοσιακό στιλ και γνήσια ελληνική ατμόσφαιρα θα σε κάνουν να νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Το μενού καλύπτει όλο το φάσμα των πιο δημοφιλών ελληνικών συνταγών που βασίζονται σε σπιτικές συνταγές και ετοιμάζονται με τα πιο αγνά υλικά. Δοκίμασε το σπέσιαλ μπιφτέκι με τριμμένη φρέσκια ντομάτα, μοσχαράκι στιφάδο, καλαμάκι κοτόπουλο φιλέτο, συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος, φρέσκο σολωμό σχάρας, καλαμαράκια, κολοκυθοκεφτέδες και παστρουμαδοπιτάκια! Το εστιατόριο διαθέτει στην αυλή του ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά.

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Χρήστο με -20%

 


 

Pastis Brasserie

Μια ακόμα πολύ καλή επιλογή αν βρεθείς στο Golden Hall με την οικογένεια είναι το εστιατόριο Brasserie Pastis. Στο 2ο όροφο, σε περιμένουν νόστιμες προτάσεις μεσογειακής κουζίνας με γαλλικό φινίρισμα και διεθνείς επιρροές. Το Pastis Brasserie αποτελεί μια ιδανική επιλογή για φαγητό με την οικογένεια, καθώς εκεί θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε φρέσκους χυμούς, smoothies, σαντουϊτς, φρέσκα ζυμαρικά, ζουμερά κρέατα και φρέσκα θαλασσινά.Όσο ακόμα ο καιρός είναι καλός, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακά την ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Pastis Brasserie με -20%

 


 

Δίπυλο, Μοναστηράκι

Το μεζεδοπωλείο Δίπυλο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελεί το ιδανικό παραδοσιακό περιβάλλον για φαγητό με την οικογένεια. Με θέα την Ακρόπολη θα απολαύσεις ελληνική κουζίνα και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, μαγειρεμένες καθημερινά με τα καλύτερα υλικά και προϊόντα της Αθήνας. Δοκίμασε νόστιμη τηγανιά, ποικιλία κρεατικών ή θαλασσινών, ζουμερό μπιφτέκι στη σχάρα, καλαμαράκια τηγανητά, γεμιστά μανιτάρια και γαύρο τηγανητό. Ετοιμάσου να συνοδεύσεις νόστιμους μεζέδες με ζωντανή μουσική, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με έντεχνα και παραδοσιακά, Παρασκευή με ελαφρολαϊκά, Σάββατο από τις 21:00 και Κυριακή από τις 14:30 με Ρεμπέτικα!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Δίπυλο με -20%

 


 

Dia Noche, Καλαμάκι

To Dia Noche είναι μια all day πρόταση για φαγητό με την οικογένεια με θέα τη θάλασσα. Ατενίζοντας τα κότερα στη μαρίνα του Αλίμου, μπορείς να απολαύσεις νόστιμες μεσογειακές γεύσεις. Λαχταριστά burger, δροσερές σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά, νόστιμες τάρτες και σπιτικά γλυκά σε περιμένουν! Ξεχωρίσαμε την αλμυρή εκδοχή του cheesecake, τη γαριδομακαρονάδα και τα μοσχαρίσια μπιφτέκια. Και μην ξεχνάς, μετά επιβάλλεται μία βόλτα στη μαρίνα με τα παιδιά για καλή χώνεψη!

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στο Dia Noche με -20%

 


 Κατσαρολάκια, Πειραιάς

Τα Κατσαρολάκια είναι ένα καλό μεζεδοπωλείο στην ακτή Μητσοπούλου στον Πειραιά, που προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα, αποτελεί καταφύγιο για τις οικογένειες που αναζητούν σπιτικές γευστικές απολαύσεις. Στα Κατσαρολάκια θα απολαύσεις τους πιο γευστικούς ψαρομεζέδες, υπέροχες μακαρονάδες θαλασσινών, σαγανάκι μελιτζάνα με φρέσκια ντομάτα και φέτα, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάπαρη, τσιπούρα σχάρας, ψητό σολωμό με πικάντικη μαγιονέζα και γαρίδες σουβλάκι!

φαγητό με την οικογένεια

Βγες στα Κατσαρολάκια με -25%

 


Παλιά Σοφίτα, Περιστέρι

Το εστιατόριο Παλιά Σοφίτα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για μεσογειακή κουζίνα στα Δυτικά Προάστια. Ένας όμορφος και ζεστός χώρος με καταπράσινη αυλή και φιλόξενη ατμόσφαιρα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για τους φίλους και την οικογένειά σου. Εκλεκτά εδέσματα, μεγάλη ποικιλία μεζέδων και συνταγές από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αποτελούν τα highlight του μενού του. Να παραγγείλεις το μιλφέιγ λαχανικών, κοτόπουλο σωτέ, μοσχαράκι σε πήλινο, μπεκρή μέζε, ριζότο κοτόπουλο και γαριδομακαρονάδα.

φαγητό με την οικογένεια

 

Βγες στην Παλιά Σοφίτα με -15%

 


Ούζομπαρ, Μαρούσι

Το Ούζομπαρ είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο θαλασσινών με πολύ ωραίο εσωτερικό χώρο και με μια δροσερή αυλή. Πρόκειται για ένα χώρο με ανοιχτή κουζίνα, η οποία πλαισιώνεται από μια μεγάλη μπάρα, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις εκείνη τη στιγμή, πώς ετοιμάζονται οι γευστικές δημιουργίες του chef. Με το που επισκεφθείς το Ούζομπαρ, πρέπει να δεις τον μεγάλο μαυοπίνακα στην είσοδο, ώστε να ενημερωθείς για τα ψάρια και τα όστρακα της ημέρας. Ένας μαγικός συνδυασμός αγνών και αυθεντικών υλικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που έχουν ως τελικό αποτέλεσμα τη μοντέρνα εκδοχή παραδοσιακών ελληνικών συνταγών, θα σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.
φαγητό με την οικογένεια

Βγες στο Ούζομπαρ με -15%

 

 

Πάρε λοιπόν την οικογένεια σου, τους φίλους σου και κανόνισε την επόμενη σου έξοδο σε φοβερούς προορισμούς με αποκλειστικές εκπτώσεις! Καλό γευστικό φθινόπωρο!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close