Οκτώβριος 2017 | 10 νέες αφίξεις στο e-table που ξεχωρίζουν!

601

Ψάχνεις για νέα εστιατόρια στην Αθήνα, για μεζεδοπωλεία για να βγεις με την παρέα, ταβέρνα για έξοδο με την οικογένεια ή ρομαντική έξοδο με το αμόρε; Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 10 νέες αφίξεις στο e-table στη λατρεμένη μας πόλη την Αθήνα, οι οποίες ξεχωρίζουν… Άλλωστε το νέο είναι ωραίο!

Το Τρένο στο Ρούφ, Γκάζι 

εστιατόρια στην αθήνα

Το πιο πολυταξιδεμένο εστιατόριο της πόλης, βρίσκεται στο Γκάζι. Το Wagon-Restaurant του «Τρένου στο Ρουφ», είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Αθήνας. Ένα ζεστό βαγόνι-αντίκα, ιδανική για ρομαντικές περιστάσεις και αυθεντική ατμόσφαιρα περασμένων εποχών, σε περιμένουν να το επισκεφθείς. Σπέσιαλ κοκτέιλ, όπως το train within και το silly wizard, αλλά και νόστιμα μεσογειακά πιάτα όπως pizza treno Greco, trainburger cargo και μπιφτεκάκια φευγάτα, θα σε ταξιδέψουν!


 

Che Cocina y Barra Sudamericana, Πειραιάς 

εστιατόρια στην αθήνα

Η πιο χρωματιστή, πρωτότυπη και τελείως latin αυλή του Πειραιά, γίνεται το νέο σου στέκι. Το CHE, περιμένει εσένα και την παρέα σου, να σας ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική, με τη latin και ταυτόχρονα Vintage διάθεσή του, αλλά και τα έντονα χρώματα που διαθέτει. Γευστικά πιάτα, αλλά και ποτά από την Κούβα και το Μεξικό, όπως quacho de mariscos, pollo asado και chili con carne σε περιμένουν να τα απολαύσεις!


 

Roasted by Mimaya, Γλυφάδα

εστιατόρια στην αθήνα

Είσαι λάτρης του καλού κρέατος; Ε τότε, ο νέος σου προορισμός είναι το εστιατόριο Roasted By Mimaya! Στον ανανεωμένο χώρο του, στο κέντρο της Γλυφάδας, σε περιμένει να απολαύσεις τις ελληνικές του γεύσεις και τα πεντανόστιμα πιάτα κρεατικών που διαθέτει. Από το πλούσιο μενού του, μεταξύ άλλων θα γευτείς χοιρινά piccata µε Cajun, ουρανοξύστη ψητών κρεάτων για όλη την παρέα και ριζότο µε άγρια µανιτάρια αν θέλεις κάτι το διαφορετικό.


 

Husk Day N’ Night,κέντρο Αθήνας

εστιατόρια στην αθήνα

Το ολοκαίνουργιο στέκι στην οδό Κολοκοτρώνη, στην καρδιά της Αθήνας , είναι το all day café restaurants Husk. Μοντέρνα και ζεστή διακόσμηση, αλλά και μεσογειακές νοστιμιές είναι αυτά τα οποία θα σε συναρπάσουν. Μοναδικά πιάτα από τον chef Νίκο Χατζηκυριάκο, μουσικές από γνωστούς Djs και μοναδικά πολύχρωμα Cocktail σε περιμένουν να τα απολαύσεις. Δοκίμασε φρέσκιες ταλιατέλες, κανταΐφι τυριών και μπρουσκέτα θαλασσινών και θα μας θυμηθείς!


 

Κουτούκι τα 5Φ, Πειραιάς

εστιατόρια στην αθήνα

Για μία ακόμα έξοδο στον Πειραιά, σου έχουμε το Κουτούκι τα 5 Φ. Ένα παραδοσιακό, ζεστό και φιλόξενο κουτούκι με ελληνικούς σπιτικούς μεζέδες, μαγειρεμένους με τα πιο αγνά υλικά, στις πιο απίστευτες τιμές. Εάν θέλεις ποιοτικό , αλλά και φθηνό φαγητό συνοδεία με ζωντανή λαϊκη και ρεμπέτικη μουσική, μπορείς να το επισκεφθείς. Μπορείς να δοκιμάσεις σπιτικά φαγητά όπως σουτζουκάκια Σμυρνέικα, κοτόπουλο στο φούρνου, συκώτι μοσχαρίσιο σχάρας και μουσακά.


 

Γίδι, Μεταμόρφωση

εστιατόρια στην αθήνα

Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης θα βρεις την πιο κλασική χασαποταβέρνα με γεύσεις της
παλιάς εποχής σε ένα μοντέρνο χώρο. Δεν είναι άλλη φυσικά από το Γίδι. Διαθέτει ελληνική κουζίνα, με τα πιο αγνά υλικά και το πιο απίστευτο ψήσιμο. Νόστιμες επιλογές όπως μακαρούνες, λουκάνικο μοσχαρίσιο και τα φημισμένα παϊδάκια από το Γίδι, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις εσύ και η παρέα σου!


 

O Καλός o Λύκος, Ψυρρή

εστιατόρια στην αθήνα
Στην περιοχή του Ψυρρή, θα βρεις το πιο κλασικό μεζεδοπωλείο, βγαλμένο από άλλη εποχή. Ο Καλός ο Λύκος θα σε υποδεχθεί στο ζεστό και φιλικό του περιβάλλον με την απλή διακόσμηση που διαθέτει και την πεντανόστιμη ελληνική του κουζίνα. Εκεί θα δοκιμάσεις μεζέδες συνοδεία από κρασί, τσίπουρο, οινόμελα και ρακί. Καθώς, και πεντανόστιμες ποικιλίες κρεατικών, ζουμερό μπιφτέκι μοσχαρίσιο και παϊδάκια κοτόπουλο.


 

Franzesca Bistro, Αγία Παρασκευή

εστιατόρια στην αθήνα

Στην Άγια Παρασκευή σε περιμένει το ολοκαίνουργιο Franzesca Bistrot. Διαθέτει μοντέρνο και μεγάλο χώρο με έντονα χρώματα και μοναδική διάθεση! Η απολαυστική του διεθνής κουζίνα με τα ελληνικά στοιχεία και τις πινελιές από τη Μεσόγειο, αλλά και την Ασία θα σε συναρπάσει. Στο μενού του θα βρεις fusion κούζινα με ελληνικά στοιχεία και μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις linguine al Pomodoro, pollo alla Napoletana και quattro stagioni.


 

Τσικουδιά, Πειραιάς

εστιατόρια στην αθήνα

Το νέο σημείο συνάντησης για Κρητική κουζίνα στον Πειραιά είναι το εστιατόριο Τσικουδιά!Ζεστός και φιλόξενος χώρος με παραδοσιακή διακόσμηση ιδανικός για φίλους και λάτρεις της κρητικής κουλτούρας. Εκεί θα βρεις χορτοφαγικά πιάτα με ψητά λαχανικά, καλτσούνια με τυρί ή χόρτα, ντάκο φωλιά, ψαρομεζέδες, χοχλιούς και πολλούς άλλους διάσημους κρητικούς μεζέδες, συνοδεία με εξαιρετική ρακή και καλό κρασί!


 

Φάνη Μεζέ, Χολαργός

εστιατόρια στην αθήνα

Τα πιο ζεστό και παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στον Χολαργό, είναι το Φάνη Μεζέ. Μία μικρή μονοκατοικία διακοσμημένη με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες, η οποία σερβίρει μεζεδάκια από όλα τα μέρη της Ελλάδας που θα σε ενθουσιάσουν. Δοκίμασε μεζέδες όπως μπουρέκι παστουρμά, κεφτεδάκια σαγανάκι, τηγανιά χοιρινή και κεμπαμπάκια Πολίτικα. Συνόδευσέ τα με ούζο, τσίπουρο, κρασί και κορμό σοκολάτα για το τέλος.



 

Stay tuned για περισσότερες νεές αφίξεις στην οικογένεια του e-table!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close