Πού θα φας τα καλύτερα Steaks & Burgers στην Αθήνα

1.6K

Αν είσαι και εσύ ένας φανατικός κρεατοφάγος ή απλά δε μπορείς να αντισταθείς στη μυρωδιά μίας φρεσκοψημένης γευστικής μπριζόλας ή ενός ακαταμάχητα ζουμερού και λαχταριστού burger, τότε ξέρουμε που θα κλείσεις το επόμενο σου τραπέζι… Ανακάλυψε μαζί μας τα 10 top εστιατόρια για Steaks & burgers στην Αθήνα!

BarBara Que, Βριλήσσια

Ψήνεσαι για burger με την παρέα; To Barbara Que στα Βριλήσσια είναι σίγουρα ο κατάλληλος προορισμός για τα πιο απολαυστικά burger! Ο χώρος του άνετος και φωτεινός, χωρισμένος σε δύο ορόφους, παραδεισένια αυλή για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες και βιομηχανική ασθητική με ρετρό πινελιές και vintage φωτιστικά στο εσωτερικό του. Η ιδανική του ατμόσφαιρα για φαγητό και ποτό θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δοκίμασε τα καλύτερα burger και steaks της Αθήνας από τις καλύτερες ποιότητες, στους μεγάλους καναπέδες και στο ξύλινο μπαρ που διαθέτει, απολαμβάνοντας τον κόσμο που κάνει περατζάδα στον δρόμο ή τη μοναδική του αυλή, από τα περιμετρικά τζάμια του εστιατορίου.

e-table tip: Παρήγγειλε χορταστικά λαχταριστά burger αποκλειστικά από Black Angus beef, Rib Eye και ψητό ζουμερό συκώτι σχάρας με αρωματικό βούτυρο και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε στο Barbara Que

 


 

Ο Άμπακος, Πειραιάς

Θέλεις να βρεις ένα steakhouse για να γίνει το νέο στέκι με την παρέα; Ζήσε την αποθέωση του απόλυτου BBQ στο εστιατόριο Άμπακος στη θρυλική Τρούμπα, ακριβώς στο κέντρο του Πειραιά. Μεγάλος και φωτινός χώρος, μοντέρνα διακόσμηση, out of the wood decor και urban πινελιές συνδυασμένα με διεθνή πιάτα, για τους λάτρεις του κρέατος. Χαλάρωσε στους άνετους καναπέδες του ή στα τραπεζάκια του στον πεζόδρομο και απόλαυσε με την παρέα σου το πλούσιο μενού του. Δοκίμασε πρώτης ποιότητας κρέας στα κάρβουνα, τα καλύτερα φιλέτα και steaks, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα καλό steakhouse, αλλά και τα ζουμερά λαχταριστά του burger συνοδεία από τραγανές πατάτες!

e-table tip: Παρήγγειλε χοιρινή ή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα και πανσετάκια ψημένα στο ξυλόφουρνο που λιώνουν στο στόμα.

 

Κλείσε στον Άμπακο

 


 

Dada’s, Πεντέλη

Μικρός και cozy χώρος, urban στοιχεία, lounge ατμόσφαιρα, american style κουζίνα, burgers και φυσικά πολύ ζωντάνια, είναι αυτά που σε περιμένουν στο all day cafe restaurant Dada’s στην Πεντέλη. Στο νέο και μοντέρνο αυτό στέκι, μπορείς να απολαύσεις με τους φίλους σου όλες τις ώρες της ημέρας, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις από τα πιο εκλεκτά υλικά της αγοράς. Το μενού του περιλαμβάνει εξαιρετικό rib eye, strip loin (μπριζόλα κόντρα χωρίς κόκαλο), ζουμερά burger και πολλές άλλες γεύσεις, όπως tapas. Δοκίμασε το ξεχωριστό josper σάντουιτς συνοδευόμενο με πατάτες, τη ζουμερή tomajawk jack creek Astrailia’s black angus μπριζόλα του και αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά beef carpaccio.

e-table tip: Θα εντυπωσιαστείς από το εκλπηκτικό beef tartar του, όπου είναι φιλέτο μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο και μαριναρισμένο με σιράτσα, μουστάρδα Dijon, yafu, καπνιστό ανθώ αλατιού, φρέσκο κόλιανδρο και σχινόπρασο σε ένα εκπληκτικά στημένο πιάτο.

 

Κλείσε στο Dada’s

 


 

Hard Rock Cafe Athens, κέντρο Αθήνας

Μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως αλυσίδες εστιατορίων, είναι τα Hard Rock Cafe. Εκεί θα βρεις rock ‘n’ roll μουσική, αυθεντικά Hard Rock cocktails και American Style κουζίνα, για τις πιο Hard Rock εμπειρίες. Τώρα έχεις και εσύ λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσεις τα ζουμερά του burger, τα λαχταριστά του πιάτα και τα ευφάνταστα cocktails του στο Hard Rock Café Athens στο Μοναστηράκι. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από την Ακρόπολη, αποτελόντας ιδανικό σημείο για να απολαύσεις κλασικές Αμερικάνικες γεύσεις όπως Jumbo Combo, Nachos, απολαυστικά Legendary Burgers και Hickory-Smoked BBQ Trio και Cowboy Ribeye.

e-table tip: Δοκίμασε τα Hickory – Smocked Ribs, το ζουμερό Cauliflower Burger και το λαχταριστό Guinness Bacon Cheeseburger και θα σε ενθουσιάσουν.

 

Κλείσε στο Hard Rock Cafe

 


 

Monster Burgers Holargos, Χολαργός 

Χειροποίητες νόστιμες επιλογές φτιαγμένες από τα πιο αγνά υλικά, χορταστικά king size burgers, lounge ατμόσφαιρα, χαλαρή διάθεση, προσεγμένη διακόσμηση και απίστευτες τιμές, είναι αυτά που σε περιμένουν εστιατόριο Monster Burgers στον Χολαργό. Αγαπημένη συνήθεια για αυθεντική American style κουζίνα και burgers, μπορεί να γίνει και για σένα το νέο σου στέκι, για όλες τις ώρες της ημέρας. Δοκίμασε απολαυστικά burger, μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου, BBQ hot dog, κοτόπουλο πανέ τυλιγμένο με προσούτο και πολλές άλλες νόστιμες προτάσεις που θα σε εκπλήξουν.

e-table tip: Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα king size burger του, όπως το spicy burger ή το vegan burger για κάτι το διαφορετικό.

 

Κλείσε στο Monster Burgers


 

Steak Alive, Κορυδαλλός

Δεν θα πιστέψεις πόσα κρέατα μπορούν να καταφθάσουν στο τραπέζι σου με το σωστό ψήσιμο σε μία νεοκλασική μονοκατοικία στην περιοχή του Κορυδαλλού. Σύγχρονη αισθητική και εξαιρετικό σέρβις σε περιμένουν στο εστιατόριο Steak Alive. Εκεί θα απολαύσεις κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, όπως 2κιλη μπριζόλα τόμαχοκ, Porterhouse steak, Τ-bone γάλακτος, ζουμερό rib eye, Picanha, Hanger, ενώ καλό είναι να μην παραλείψεις να δοκιμάσεις μπουράτα και ταρτάρ μοσχάρι με λάδι τρούφας.

e-table tip: Δοκίμασε μία από τις τεράστιες σπαλομπριζόλες (+/-1800 Γραμμάρια) απαλλαγμένη από σκληρά μέρη και πεντανόστιμες μπριζόλες γάλακτος (+/-650 Γραμμάρια) συνδυασμένες από δύο υφές κρέατος, σερβιρισμένες με το κόκαλο.

 

Κλείσε στο Steak Alive

 


 

Κρεατοφαγείον, Παγκράτι

Burgers στην Αθήνα

Ένας κατάλογος γεμάτος κρεατικά για όλα τα γούστα, περιμένει εσένα και όλους του λάτρεις του κρέατος, στο μονανδικό Κρεατοφαγείον στο Παγκράτι. Μικρός και όμορφα διακοσμημένος χώρος με λευκές και κόκκινες καρέκλες, σε περιμένουν με την παρέα και την οικογένειά σου να απολαύσεις τα μοναδικά του πιάτα με βάση φυσικά το κρέας. Χειροποίητα πιάτα που μαγειρεύονται εκείνη τη στιγμή, δημιουργούνται από υλικά άριστης ποιότητας και μάλιστα, όλα από Έλληνες παραγωγούς… Ζουμερά μπιφτέκια, λαχταριστές μπριζόλες, φρέσκες τηγανιτές πατάτες, πλούσιες σαλάτες και χορταστικά γευστικά ορεκτικά, είναι μόνο λίγα από τα πιάτα που προσφέρει ο γεμάτος κρέας κατάλογός του.

e-table tip: Δοκίμασε ένα από τα αγαπημένα και γνωστά του burger από μπιφτέκι που ζυμώνεται στο εστιατόριο. Άλλωστε είναι γνωστό πως τίποτα δεν είναι κατεψυγμένο ή προμαγειρεμένο, για να τα απολαύσεις όλα στο έπακρο!

 

Κλείσε στο Κρεατοφαγείον

 


 

Spit Jack, κέντρο Αθήνας


Και gourmet και grill και διεθνής κουζίνα! Το εστιατόριο Spit Jack στο Σύνταγμα, είναι το νέο γευστικό εγχείρημα του Γιώργου Μελισσάρη και του Γιώργου Κανελλόπουλου που θα σε εκλπήξει. Μικρός και καλαίσθητος χώρος, με λιγοστά ξύλινα τραπέζια και μια μαρμάρινη μπάρα, ακριβώς μπροστά από μια rotisserie που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αργοψήνει στη σούβλα μοναδικά κρέατα. Ζουμερές πάπιες, μοσχάρι, κοτόπουλο και πορκέτες ετοιμάζονται καθημερινά για να τα απολαύσεις. Μπορεί να μην έχει burger, όμως τα εκλπηκτικής ποιότητας και νόστιμα κρεατικά του πλαισιώνονται από διάφορες σαλάτες, ψητό βουτυράτο καλαμπόκι και πουρέ πατάτα, κάνοντας το Spit Jack το επόμενο στέκι σου για πιάτα με κρέας.

e-table tip: Mπορείς να επιλέξεις να παραγγείλεις το κρέας σου σερβιρισμένο σε μακρόστενο ψωμάκι brioche και θα εκπλαγείς!

 

Κλείσε στο Spit Jack

 


 

La Esquina, Κολωνάκι


Μετά τα ψώνια στο Κολωνάκι, πριν τη βραδινή έξοδο για ποτό ή ακόμα και για ένα lunch break, μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο La Esquina στον πεζόδρομο της Χάρητος, το οποίο έχει γίνει το νέο στέκι της πόλης για american style κουζίνα. Ευφάνταστα κοκτέιλ, chili con carne με τηγανητό αυγό, burritos, empanadas, steak με πουρέ και μανιτάρια, αλλά και τα μοναδικά του γνωστά burger ετοιμάζονται καθημερινά από τα πιο αγνά υλικά. Δοκίμασε τα νόστιμα burgers του, στα οποία μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις το ψωμάκι σου να είναι brioche ή όχι αλλά και με την επιλογή να το παραγγείλεις χωρίς καθόλου ψωμάκι, γνωστό και ως naked burger.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τo fillet steak, την καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου σε κρούστα μυρωδικών, πουρέ και σάλτσα από μαγιονέζα τρούφας.

 

Κλείσε στο La Esquina

 


 

Κλείσε τραπέζι για

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close