Ταβερνάκια στη Λάρνακα που μαγειρεύουν νόστιμες Κυπριακές λιχουδιές

1.5K

Μπήκε η άνοιξη και καθώς ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, κλείνουμε τραπέζι σε αυλές, σε παραδοσιακές ταβέρνες στη Λάρνακα, που μαγειρεύουν νόστιμα παραδοσιακά Κυπριακά μεζεδάκια. Ρίξε μια ματιά σε 5 αγαπημένες μας!

 

Ταβέρνα Μεζεδοκαμώματα, Τερσεφάνου

Ταβέρνες στη Λάρνακα

Ένας χώρος άνετος, παραδοσιακά διακοσμημένος με ζεστή και φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι η παραδοσιακή ταβέρνα Τα Μεζεδοκαμώματα. Εκείνο που ξεχωρίζει όμως είναι οι νόστιμοι κυπριακοί μεζέδες που είναι φτιαγμένοι με εύγεστες παραδοσιακές συνταγές. Στα Μεζεδοκαμώματα θα βρεις νόστιμα μαγειρευτά πιάτατης ημέρας και λαχταριστό οφτό κλέφτικο τις Κυριακές. Τα Μεζεδοκαμώματα είναι η ταβέρνα που κάθε βράδυ σας υπόσχεται την καλύτερη γευστική εμπειρία.

 

Κλείσε στα Μεζεδοκαμώματα

 


 

Ταβέρνα Ζήνων, Λάρνακα Κέντρο

Ταβέρνες στη Λάρνακα

Η ταβέρνα Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείς να δεις τι μαγειρεύεται. Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρία, κουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλου, χαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι.

 

Κλείσε στο Ζήνων

 


 

Τα Καλυφούθκια, Λάρνακα Κέντρο

Ταβέρνες στη Λάρνακα

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις αγαπημένες κυπριακές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι στο πιάτο σου. Η ταβέρνα τα Καλυφούθκια ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον. Η Ταβέρνα Καλυφούθκια ξέρει να προσφέρει τα καλύτερα σε κρέαςεποχιακούς μεζέδες με τα καλύτερα υλικά. Εκεί μπορείς να φας νόστιμο φαγητό και πάνω από όλα να χαλαρώσεις!

 

Κλείσε στα Καλυφούθκια

 


 

Διατηρητέο The Landmark, Κίτι

Ταβέρνες στη Λάρνακα

H ταβέρνα Διατηρητέο στο Κίτι, βρίσκεται σε ένα διατηρητέο κτίριο διακοσμημένο με πολύ γούστο, με παραδοσιακά κυπριακά στοιχεία και με πανέμορφες φωτογραφίες από την ζωή των χωριανών στα προηγούμενα χρόνια.  O κατάλογος είναι γεμάτος με νόστιμα κυπριακά πιάτα και μεζέδες όλα φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο και με άριστης ποιότητας υλικά επιλεγμένα με γνώμονα την εποχικότητα τους. Σε μία δροσερή και ωραία αυλή, αλλά και σε ένα ζεστό οικογενειακό χώρο, θα απολαύσεις φοβερά μεζεδάκια και  εξαιρετικά σπιτικά γλυκά.

 

Κλείσε στο Διατηρητέο

 


 

To Steki Tis Pareas, Λάρνακα Κέντρο

Ταβέρνες στη Λάρνακα

Το Στέκι της Παρέας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι μεγάλες τοιχογραφίες προσδίδουν στον χώρο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και σε ταξιδεύουν πίσω στα παλιά. Στο Στέκι θα δοκιμάσεις νόστιμα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως μεγάλες ποικιλίες σε ορεκτικά αλλά και νηστίσιμα πιάτα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Κλείσε στο Steki Tis Pareas

 


 

Κλείσε σε Ταβέρνες στη Λάρνακα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close