Η δύναμη του set menu

Τελευταία, πολλά εστιατόρια υιοθετούν την πρακτική των set menus. Από την μεριά των πελατών, τα set menu αποτελούν μία γαστρονομική εμπειρία η οποία συναντά μία value for money επιλογή, διότι ξέρουν ακριβώς τί θα πληρώσουν. Από την μεριά του εστιατορίου:

  • To set menu βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση του εστιατορίου.

set menu

Η κουζίνα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα υλικά και τους χρόνους της, δίνοντας έτσι γευστικά αποτελέσματα. Επίσης, στο σέρβις η ροή είναι πιο σταθερή.

  • Το set menu μπορεί να σας προσφέρει μία σαφέστερη εικόνα της τιμής/ άτομο.

set menu

  • Το set menu μπορεί να μειώσει το ρίσκο όταν θέλετε να εντάξετε ένα νέο πιάτο στο μενού του εστιατορίου σας.

set menu

Είναι λιγότερο δαπανηρό να εντάξετε ένα νέο πιάτο σε set menu, αντί να το βάλετε στο μενού ως ξεχωριστό πιάτο και να ελπίζετε ότι θα πουλήσει.

  • Το set menu σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί.

set menu

Kάνοντας ένα promotion ή οργανώνοντας μία θεματική εβδομάδα, αυξάνετε έτσι μεν τα κέρδη σας αλλά επίσης και τη δημοτικότητά σας. Πρέπει να έχετε στο νου σας όμως ότι αυτό γίνεται όχι μόνο για να αυξήσετε τις κρατήσεις σας , αλλά για να αναδείξειτε το εστιατόριο σας σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.

  • Το set menu μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις κρατήσεις σας σε περιόδους γιορτών, ειδικών ημερών ή αργιών, όταν ο κόσμος τρώει πιο συχνά έξω (π.χ. Αγίου Βαλεντίνου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς , Τσικνοπέμπτη)

set menu

Μέσω των θεματικών εβδομάδων του e-table, αλλά και από τις εβδομάδες γαστρονομίας Dine Athens που έχουμε συνδιοργανώσει με την Alpha Bank, έχουμε διαπιστώσει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θετικά στα set menus και τα αναζητά συνεχώς.

 


 

Το e-table επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε το δικό σας set menu σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Στο προφίλ του εστιατορίου σας, θα υπάρχει το ειδικό σήμα Μ για το set menu

 

Κλικάροντας το ερωτηματικό πάνω δεξιά ή το Μ Ειδικό Μενού, ο πελάτης βλέπει λεπτομέρειες και μπορεί πατώντας το ‘Δες το μενού‘ να δει το set menu του εστιατορίου σας.

 

 

 

Στείλτε μας το δικό σας ειδικό μενού στο restaurants@e-table.gr

ή

καλέστε μας στο 211-311-5555 για να φτιάξουμε ένα μαζί!

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 998 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα