Season Opening: Priamo

433

Από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, το Priamo, το ανανεωμένο αλλά κλασικό στέκι επί της οδού Καποδιστρίου στην Φιλοθέη ανοίγει ξανά τις πόρτες του σε όσους αγαπούν την καλή, ποιοτική Ιταλική κουζίνα.

Ο Iταλός σεφ Roberto Izzo συνεχίζει να δημιουργεί  γνήσια ιταλικά πιάτα με μεράκι και φαντασία, κλασσικές συνταγές και όχι μόνο… Χειροποίητα ιταλικά ζυμαρικά, το καλύτερο σπαγγέτι της πόλης, μοναδικά γλυκά, ιδιαίτερες προτάσεις, δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει από το μενού. Τα νόστιμα πιάτα πλαισιώνει η ενημερωμένη κάβα με ελληνικές και ξένες ετικέτες ενώ η εκπαιδευμένη ομάδα βοηθών κι σερβιτόρων  φροντίζει να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος που επιλέγει το Pr1AmO .

Από την επόμενη βδομάδα, μία ακόμη γευστική προσθήκη θα περιληφθεί στο τραπέζι, ειδικά για τις ημέρες Τετάρτη και Κυριακή μεσημέρι: πεντανόστιμη, γνήσια ιταλική πίτσα σε κλασσικές συνταγές, αλλά και εμπνευσμένες προτάσεις των ιταλών σεφ.

Κι όλα αυτά στο ζεστό κι εκπλεπτυσμένο περιβάλλον του Priamo, ιδανικό σημείο συνάντησης για οικογενειακές κι επαγγελματικές εξόδους.

Όσο για τα υλικά; Ολόφρεσκα και προσεγμένα. Οι σεφ προμηθεύονται αλλαντικά, τυρί και κρεατικά  από  μικρούς παραγωγούς που συνεργάζονται κατ’ αποκλειστικότητα με την επιχείρηση, το ψωμί  ζυμώνεται καθημερινά στο γευστικό Χαράς Γεύσεις, το ιταλικό  κρασί   εισάγεται  από αυστηρά επιλεγμένους  οινοπαραγωγούς. Και φυσικά, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των καιρών, το Pr1AmO έχει προσαρμόσει τις τιμές του στα νέα δεδομένα, χωρίς “εκπτώσεις» στην ποιότητα φαγητού και υπηρεσιών.

Κάνε Κράτηση στο Priamo

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close