4+1 εστιατόρια για brunch στο κέντρο της Αθήνας

746

Είμαστε μια ανάσα από το Σαββατοκύριακο και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι τα κυριακάτικα brunch στην Αθήνα, που ξεκινάνε με μια ωραία βόλτα στο κέντρο και συνεχίζουν με καλό φαγητό! Τα brunch spots που ακολουθούν τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε.

Το Acropauls στο Κουκάκι είναι ένα νέο entry στην περιοχή όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πλούσιο brunch menu που αλλάζει κάθε φορά αλλά παραμένει λαχταριστό και πού χορταστικό!

Το  Hops Beers and Burger στο Κουκάκι είναι επίσης ένας προορισμός για brunch που πρέπει να επισκεφτείς. Famiy friendly χώρος, πλούσιο μενού και φυσικά burgers και μπύρες για αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από το καθιερωμένο brunch μενού με αυγά.

Aν κυκλοφορείτε προς Ψυρρή, τότε δεν έχετε παρά επισκεφτείτε το Zampano στην Σαρρή, για brunch υπό τους ήχους jazz μουσικής για λαχταριστά eggs benedict και πολλές άλλες χορταστικές λιχουδιές!

Από την “λίστα” μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, το πρώτο εστιατόριο ξενοδοχείου της πόλης που σέρβιρε brunch, το Art Lounge του New Hotel.Ένα καθιερωμένο brunch για κάθε Κυριακή μετά τις 12 όπου θα δοκιμάσεις εκτός από αυγά ,  νόστιμες quiches και φυσικά ένα καλοφτιαγμένο bloody mary!

Τέλος, κλείνουμε με κάτι διαφορετικό, ένα αυθεντικό αγγλικό πρωινό από το Fish Cafe στα Πετράλωνα, με τα όλα του. Scrambled eggs με ψητές ντομάτες, μανιτάρια και φυσικά μπέικον αλλά και baked beans που θα σε κρατήσουν χορτάτους για πολλές ώρες!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close