Ρομαντικά Εστιατόρια στην Αθήνα: 4 κορυφαίες επιλογές

9.8K

Ψάχνεις την τέλεια ρομαντική εμπειρία ή θέλεις να εντυπωσιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο; Είμαστε εδώ για εσένα, προσφέροντας μια λίστα από εστιατόρια που θα κάνουν τις στιγμές σας αξέχαστες. Γιατί όταν έρχεται η στιγμή να μοιραστείς ένα δείπνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, η ατμόσφαιρα, το φαγητό, και η θέα έχουν σημασία.

Mira

Στον Πειραιά, το Mira αναβιώνει μια ιστορική τοποθεσία με θέα στο γραφικό Μικρολίμανο. Με μια πανέμορφη θέα και ένα μενού που συνδυάζει τη Μεσογειακή κουζίνα με έμφαση στη δημιουργικότητα, το Mira είναι ο ιδανικός προορισμός για μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αναμνήσεις. Αν θέλεις ένα καλό εστιατόριο με θέα στον Πειραιά, κάνε κράτηση στο Mira και ζήσε μια πραγματικά πειραιώτικη εμπειρία.

Bluefish

Στη Βουλιαγμένη, το Bluefish ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του αντίστοιχου εστιατορίου στην Πάρο. Εδώ αναμένεις να δοκιμάσεις ψάρι φρεσκοψημένο καθημερινά, με υψηλές τεχνικές μαγειρικής που αναδεικνύουν τις γεύσεις. Ο χώρος μοιάζει με Κυκλαδίτικο νησί και βρίσκεται σχεδόν πάνω στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα μαγικό περιβάλλον για να απολαύσεις το φαγητό σου. Εδώ, το ψάρι είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, από καρπάτσιο τσιπούρας έως σφυρίδα kazayaki, όλα ψημένα με μοναδικό τρόπο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Monzu

Στην καρδιά της Κηφισιάς, το Monzu μας ταξιδεύει στην απλότητα και τη νοστιμιά της Ιταλικής κουζίνας. Εδώ θα βρείς φρέσκα ζυμαρικά, ναπολιτάνικη πίτσα, καλό κρασί και aperitivi. Το Monzu βιώνεις μια ιταλική γαστρονομική εμπειρία που μιλάει απευθείας στην καρδιά σου. Από το χειροποίητο ζυμάρι για την πίτσα με προζύμι biga έως το ψητό μοσχαρίσιο διάφραγμα, κάθε πιάτο είναι μια γεύση που θα σε ενθουσιάσει. Και μην ξεχνάμε τα cocktail, που αποτελούν τέχνη του σερβίρισματος και συνοδεύουν τέλεια το γευστικό ταξίδι σου, μετά από ένα ξεχωριστό ρομαντικό δείπνο.

MiraMe

Στον 118ο όροφο της οδού Ερμού, θα ανακαλύψεις το MiraMe Restaurant Rooftop & Bar, μια εκπληκτική ταράτσα με απεριόριστη θέα στην Ακρόπολη. Αυτός ο ονειρικός προορισμός γίνεται ιδανικός για όσους αναζητούν ένα ρομαντικό δείπνο, συνδυάζοντας τη μαγευτική ατμόσφαιρα με μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία. Το MiraMe Athens δεν αποτελεί απλώς ένα εστιατόριο – αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό που στοχεύει να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Κάνε κράτηση για δύο άτομα και αφεθείτε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία μεσογειακής κουζίνας. Οι ασιατικές επιρροές στα πιάτα μεταμορφώνουν το μενού σε μια πραγματικά μοναδική γαστρονομική απόλαυση.

Και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα, μην ανησυχείς!
Στο e-table.gr θα βρεις δεκάδες ακόμα ρομαντικά εστιατόρια για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Κλείσε τραπέζι για εσάς και απόλαυσε μια μαγική εμπειρία!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close