Ρομαντικά εστιατόρια για να απολαύσεις την Πανσέληνο

1.6K

Τώρα που ο καιρός είναι ακόμα καλός, για να απολαύσεις την πανσέληνο, για το πρώτο ραντεβού, για τον εορτασμό μίας επετείου, σε ένα ρομαντικό και ζεστό περιβάλλον, έχουμε βρει και σου προτείνουμε 6 εστιατόρια στα Νότια Προάστια, με κήπο, με φανταστική θέα στη θάλασσα, ζεστή ατμόσφαιρα και ρομαντική διάθεση για να εντυπωσιάσεις το έτερόν σου ήμισυ.

 

Λίμνη Βουλιαγμένης (Unique)

Ρομαντικά εστιατόρια

Τι πιο ρομαντικό από ένα δείπνο δίπλα στη λίμνη! Στο εστιατόριο Unique στη Λίμνη Βουλιαγμένης, θα απολαύσεις το φαγητό σου στο πιο μαγευτικό φυσικό τοπίο, δίπλα στη λίμνη, με φόντο τον φωτισμένο βράχο. Ιδιαίτερα πιάτα, διεθνής κουζίνα και gourmet απολαύσεις από executive chef σε περιμένουν στο εστιατόριο για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Απόκτησε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο πιο μοναδικό μαγικό περιβάλλον  δοκιμάζοντας tagliatelles, αλλά και το φημισμένο Rizoto’Carnaroli’ του σεφ του εστιατορίου.


 

Μάρε Μαρίνα

Ρομαντικά εστιατόρια

Φανταστική θέα στη μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη, το απέραντο γαλάζιο και την πανέμορφη Καστέλλα, το εστιατόριο Μάρε Μαρίνα στο Παλαιό Φάληρο διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για ένα ρομαντικό δείπνο. Αγαπημένες γεύσεις από ελληνική δημιουργική κουζίνα, αρωματισμένες με εποχικές πινελιές, σου προσφέρουν ένα μαγευτικό ταξίδι γευστικών ναισθήσεων. Η ξεχωριστή νοστιμιά και η θέα από την ειδυλλιακή τοποθεσία του εστιατορίου δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για εσένα και το άλλο σου μισό. Αξίζει να δοκιμάσεις  λιγκουίνι με αστακό σε σάλτσα από φρέσκια τομάτα και μπισκ γαρίδας, αλλά και μεσογειακό κριθαρώτο με θαλασσινά, αρωματισμένο με ούζο, για να περάσεις μία αξέχαστη βραδιά.


 

Casanova

Ρομαντικά εστιατόρια

Ο πιο όμορφος και ρομαντικός κήπος των Νοτίων Προαστίων, σε περιμένει στο Ιταλικό εστιατόριο Casanova στη Βουλιαγμένη.  Εξαιρετικό φαγητό, απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός και μία λίστα από ιδιαίτερα ιταλικά κρασιά, περιμένουν εσένα και το άλλο σου μισό να τα δοκιμάσετε, προσφέροντάς σας μία εμπειρία από άλλη διάσταση. Μπορείτε να μοιραστείτε μία πίτσα Alba και μία σαλάτα garden ή ακόμα, μπορείτε να δοκιμάσετε από μία μακαρονάδα Fettuccine Casanova. Το καλό ιταλικό φαγητό και oι πλούσιες γευστικές απολαύσεις σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη wine list που διαθέτει το εστιατόριο, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για ένα γευστικό ταξίδι σε έναν ρομαντικό κήπο.


 

 La Veranda

Ρομαντικά εστιατόρια

Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Metropolitan, το στοιχείο του… ρομάντζου περισσεύει από το εστιατόριο La Veranda.  Σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια των Νοτίων προαστίων με μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαρωνικού και απαλό φωτισμό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για ιδιαίτερες  περιστάσεις. Το μενού διαθέτει δημιουργικές μεσογειακές προτάσεις, με γαλλικές τεχνικές αλλά με ελληνικά στοιχεία. Εάν πας πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε φιλέτο λαβράκι με φινόκιο “barigoule” και “fondue” τομάτας και φυσικά τη λαχταριστή μους σοκολάτας “Valhrona” με καλοκαιρινά μούρα.


 

Ark

Ρομαντικά εστιατόρια

Προτάσεις για ρομαντικά εστιατόρια χωρίς τουλάχιστον ένα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα δεν είναι επιτρεπτό, για αυτό και εμείς σου προτείνουμε το εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα. Μοντέρνο και προσεγμένο περιβάλλον, διακόσμηση υψηλών προδιαγραφών, ρομαντική θέα στη θάλασσα και ιδιαίτερο μενού που σε περιμένει να το δοκιμάσεις. Εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα και πιάτα επιμελημένα από τους σημαντικότερους Έλληνες chef, σου προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, δίπλα στη θάλασσα. Δοκιμάστε δροσερό παγιάρ από χοιρινό φιλέτο τυλιγμένο με πράσινη αρωματική σαλάτα, πάνω σε βινεγκρέτ από πορτοκάλι και για επιδόρπιο φρέσκο μιλφέιγ φράουλα από φύλλο κρούστας με αφράτη κρέμα βανίλιας και φράουλες, για να κάνει της βραδιά σας ακόμα πιο απολαυστική!


 

Poseidon‘s Restaurant

Ρομαντικά εστιατόρια

Το ιδανικό σκηνικό για τα ζευγάρια που αναζητούν ωραία και ρομαντικά εστιατόρια, διαμορφώνεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Athens Poseidon Hotel στο Παλαιό Φάληρο. Το εστιατόριο Poseidon’s Restaurant διαθέτει ένα υπέροχο roof garden, με κομψή προσεγμένη διακόσμηση και ασυναγώνιστη θέα στον Αργοσαρωνικό. Το μενού του διαθέτει μεσογειακή κουζίνα, αποτελούμενη από μία ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων, συνοδευόμενο από μια εξαιρετική λίστα κρασιών και ποτών. Η εκπληκτική θέα σε συνδυασμό με τις μεσογειακές γεύσεις, το καθιστούν ιδανικό προορισμό για ένα ρομαντικό δείπνο. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς και φρέσκο σολομό σωτέ και ακόμα το περίφημο σουφλέ σοκολάτας, για να κάνει το βράδυ σας ακόμα πιο γλυκό!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close