Κατέβασες το app του e-table.gr;

487

Το ότι το e-table.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα δωρεάν κρατήσεων σε εστιατόρια που προσφέρει μοναδικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες της είναι κάτι που οι περισσότεροι θα ξέρετε. Το ότι έχει δημιουργήσει και ένα mobile app που προσφέρει πρακτικότητα στο «on-the-go» spirit πιθανώς να μην το είχατε αντιληφθεί. Τι είναι, όμως, αυτό που το κάνει ιδανικό υποψήφιο για το επόμενο app download σας;

  1. Κράτηση on-the-go

Όπου και να είστε, από τη δουλειά μέχρι την παραλία, και να σας ήρθε η όρεξη να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο, μπορείτε απλά να μπείτε στο application του e-table και να κάνετε την κράτησή σας, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε κάποιο e-mail ή μήνυμα επιβεβαίωσης.

  1. Πληθώρα εστιατορίων και με φίλτρα αναζήτησης

Περισσότερα από 1500 εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε ενώ με τα φίλτρα αναζήτησης και τα πολλαπλά κριτήρια που μπορείτε να τοποθετήσετε γλιτώνετε από πολύτιμο χρόνο και ταλαιπωρία.

  1. Αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια.

Κάνοντας κράτηση από το e-table.gr ή το mobile app του κερδίζεται αποκλειστικές εκπτώσεις στο λογαριασμό σας, πόντους με κάθε κράτηση (κράτηση, κριτική, κοινοποίηση στα social media) κι επιπλέον μετρητά.

  1. Συμβουλεύεστε έγκυρες κριτικές.

Ακόμα κι όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο εστιατόριο να επιλέξετε, οι κριτικές που γίνονται αποκλειστικά και μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφθεί σίγουρα θα βάλουν το χεράκι τους για τη λύση του προβλήματος.

Ακόμα να πειστείτε; Κατεβάστε το mobile app του e-table και μόλις ζήσετε κι εσείς την εμπειρία που προσφέρει δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

[mks_col]

[mks_one_half]

button-get-it-on-google-play-600px-300x89

[/mks_one_half]

[mks_one_half]

app-store

[/mks_one_half]

[/mks_col]

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close