Για ψάρι στην Μπόμπαινα!

679

Τι θα έλεγες να πας μια βόλτα μέχρι την Καισαριανή;

Εφόσον επιλέξεις να βγεις να φας στην Καισαριανή δεν έχεις κανένα μα κανένα λόγο να παραλείψεις να κάνεις κράτηση στην ωραιότερη και πιο ποιοτική ψαροταβέρνα της περιοχής, μη σου πω και ολόκληρης της Αθήνας, την Μπόμπαινα!

Το φαγητό χαρακτηρίζεται από σταθερή αξία χωρίς πειραματισμούς αλλά με πολλές γευστικές εκπλήξεις όπως τα γλυκίσματα που ετοιμάζουν καθημερινά!

Ο Δημήτρης είναι μερακλής, θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή και αν αναρωτιέσαι όπως κι εγώ γιατί Μπόμπαινα όπως μας είπε: «Χάσαμε τον πατέρα με το παρατσούκλι Μπόμπος σε νεαρή ηλικία, έτσι προς τιμή του ονομάστηκε το μαγαζί, καθώς ζει η μητέρα μας»

Εκεί θα απολαύσεις την λατρεμένη αχινοσαλάτα, καραβίδες, γαρίδες, καλαμάρια ψητά με το μελάνι τους ή όχι ψαρεμένα με τσαπαρί, όστρακα, κλασικά πάστες, χειροποίητες, με θαλασσινά που έρχονται σε τεράστιο τηγάνι, υπέροχες σαλάτες και συνοδευτικά για ρακή!
Φυσικά η Μπόμπανα σερβίρει το πιο φρέσκο ψάρι!

Αυτό που θα σε εκπλήξει επίσης είναι τα γλυκά και σε αυτόν τον τομέα ο Δημήτρης μεγαλουργεί! Σπιτικά γλυκά όπως ολόφρεσκο καζάν ντιπί από βουβαλίσιο γάλα, λουκούμια, γλυκά του κουταλιού μέχρι και παγωτό φασκόμηλο!

Στην Μπόμπαινα θα φας τα καλύτερα είναι σίγουρο! Απλά έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν το πιο τίμιο value for money εστιατόριο με ολόφρεσκα ποιοτικά ψάρια και θαλασσινά!

Αν είσαι φίλος του ψαριού και σε δελεάσαμε δεν έχεις παρά να κάνεις κράτηση online και δωρεάν στη Μπόμπαινα για να φας φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close