5 Διαφορετικοί Συγκάτοικοι στο Περιστέρι

452

Ίσως να το συναντούσαμε πιο εύκολα στο εξωτερικό. Ένα εστιατόριο με πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες, πέντε διαφορετικά στυλ και κουζίνες να ανοίγονται από την ίδια πόρτα: Το L’ahuri μάς βγάζει ασπροπρόσωπους και συναγωνίζεται παρόμοια εστιατόρια εκτός συνόρων.

Βρίσκεται στο Περιστέρι, στην λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στα νούμερα 78-80 και ετοιμάζει καθημερινά συνταγές –σχεδόν- από όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε από τους Κωνσταντίνο Ατζεμιάν και Νίκο Παπαναστασίου, δύο πρώην φοιτητές και κατοίκους του Paisley, που στα ελληνικά σημαίνει «λαχούρι».

Οι πέντε ξεχωριστοί του χώροι ακολουθούν πιστά τις Κουζίνες που επέλεξαν τα παιδιά να μας προσφέρουν, οι οποίες είναι όλες «έθνικ» και κουβαλούν την κουλτούρα και τη γεύση καθεμιάς ξεχωριστά ή και συνδυαστικά: Ελληνική, Πολίτικη, Αμερικάνικη, Ιταλική, Μεξικάνικη.

Γνωρίζοντας πολύ καλά, επίσης, το drinking  trend των ημερών, το L’ahuri δε θα μπορούσε να μην προσφέρει στους πελάτες του και μια από τις πιο εμπλουτισμένες σε κοκτέιλ λίστες, για να απολαύσουν πριν ή μετά το φαγητό τους, στο κεντρικό σημείο του εστιατορίου, εκεί όπου συναντούνται οι τόσο διαφορετικές γεύσεις.

Τέλος, επειδή ζούμε στην Ελλάδα με τα ποιοτικά προϊόντα και την αγάπη για το “value for money” σε ό,τι κάνουμε, το L’ahuri φτάνει την έκπτωση στον κατάλογό του στο -30% για τους χρήστες του e-table. Έτσι, μπορείτε αυτή τη στιγμή να απολαύσετε όλα τα παραπάνω, κάνοντας την κράτησή σας εύκολα, με άμεση επιβεβαίωση online και δωρεάν.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close