Εστιατόρια στην Αθήνα για όλες τις ορέξεις!

474

Με τρεις νέες αφίξεις στην Αθήνα ξεκινάει αυτή η εβδομάδα: από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ερυθραία!
Αν η όρεξή σας τραβάει…  Τράτα, μένετε στο κέντρο. Στην οδό Θεμιστοκλέους θα συναντήσετε μια ψαροραβέρνα που σερβίρει τα θαλασσινά μόνο ολόφρεσκα, χειμώνα – καλοκαίρι! Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει νησί, θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα για όλες τις τσέπες, ενώ για τους χρήστες μας υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10%!

Του κύκλου τα γυρίσματα γίνονται προς τη δύση. Με εξήντα χρόνια εμπειρία, μεράκι κ αγάπη στο φαγητό, το μεζεδοπωλείο “Του Κύκλου τα Γυρίσματα” κλείνει θέση για σένα στα καλύτερα που μπορεί να σου προσφέρει. Γεύση και Κρητικό τραγούδι τις Πέμπτες, ενώ Σάββατο και Παρασκευή τραγουδάνε παρέα ρεμπέτικα και λαϊκά. Στις τιμές του είναι άπαιχτο, καθώς ακολουθεί την εποχή, αλλά δε σταματάει εκεί, αφού σου χαρίζει 10% του συνολικού λογαριασμού!

Τελευταία στάση θα κάνουμε στο βορρά. Η γειτονιά της Νέας Ερυθραίας σφύζει από ζωή και  πολλούς καλοφαγάδες. Στον Ανεμόμυλο παντρεύονται ποιότητα, τιμή και ξεγνοιασιά. Τρεις δεκαετίες τώρα, βλέπεις οικογένειες, φίλους και ολόκληρες εκδηλώσεις να ζουν μια γευστική εμπειρία γεμάτη απόλαυση, άνεση, αλλά και παιχνίδι για τα παιδιά.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close