Για φαγητό στην Κέρκυρα πάνω στην θάλασσα

1K

Καλοκαίρι στην Κέρκυρα σημαίνει βουτιές σε διάφορων ειδών παραλίες, περαντζάδες στο Λιστόν και φυσικά νόστιμο φαγητό. Αφού λοιπόν η θάλασσα είναι από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού επιλέξαμε πέντε εστιατόρια στην Κέρκυρα που βρίσκονται πάνω στην θάλασσα για να κάνετε κράτηση και να απολαύσετε νόστιμο φαγητό αμέσως μετά το μπάνιο σας ή μετά την βραδινή σας βόλτα!

Στο εστιατόριο Avra on the beach στις Μπενίτσεςίσως το πιο παλιό εστιατόριο του νησιού, ειδικεύεται στις ελληνικές σπεσιαλιτέ αλά και στην μεσογειακή κουζίνα.  Ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε καλομαγειρεμένα κρεατικά ή ψαρικά, ολόφρεσκα και ντόπια!

Άλλο ένα εστιατόριο στις Μπενίτσες, γνωστό εδώ και χρόνια πολλές δεκαετίες, είναι το εστιατόριο Tony & Alex, θα σας εκπλήξει με την ποιότητα του φαγητού αλλά και το επίπεδο σέρβις του. Καλαμαράκια, γαρίδες σαγανάκι, μύδια αχνιστά αλλά πολλά νόστιμα μαγειρευτά περιλαμβάνονται στο πλούσιο μενού του!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ όπως σοφρίτο και παστιτσάδα δεν έχετε παρά να κάνετε την κράτησή σας στο εστιατόριο Αύρα στο Ποντικονήσι

Ένας από τα κλασικά εστιατόρια της Κέρκυρας είναι ο Μαρκάς στο Παλιό Λιμάνι του νησιού με καλή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.Ιδανικός προορισμός είτε σαν αρέσει το κρέας είτε το φρέσκο ψάρι, το μενού είναι πλούσιο και για όλα τα γούστα!

Τέλος, ξεχωρίσαμε το εστιατόριο Αργώ βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνας Γουβιών όπου προσφέρονται νόστιμα κερκυραϊκά φαγητά, παραδοσιακές γεύσεις και τοπικές λιχουδιές, χωρίς να λείπει φυσικά το φρέσκο ψάρι!

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close