Το πρώτο naked restaurant στο Τόκυο

839

Μετά το Λονδίνο, ήρθε η ώρα του Τόκυο για να αποκτήσει το δικό του γυμνό εστιατόριο. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Independent, το εστιατόριο είναι έτοιμο όμως τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Κράτηση θα μπορούν να κάνουν άτομα από 18-60 ετών, δεν θα πρέπει να έχουν τατουάζ/piercings ή άλλη μορφή body art μιας και κάτι τέτοιο, στην ιαπωνική κουλτούρα έχει αναφορές σε άτομα του υποκόσμου.

Τα άτομα που θα έχουν το ελεύθερο θα μπορούν να φορούν μόνο τα χάρτινα εσώρουχα που θα τους δίνονται στην είσοδο, για λόγους υγιεινής. Όπως και στο naked restaurant του Λονδίνου, έτσι κι εδώ τα κινητά και οτιδήποτε μπορεί να αποτυπώσει ντοκουμέντα από το εστιατόρια απαγορεύονται ρητά από τον κανονισμό.

Άλλο ένα παράδοξο του εστιατορίου αυτού είναι ότι πριν την είσοδο για να πάρει κανείς τα χάρτινα εσώρουχα θα πρέπει να περάσει από διαδικασία ζυγίσματος και αν έχει 15+ κιλά από το κανονικό βάρος που θα έπρεπε να ζυγίζει θα κόβεται από την λίστα χωρίς δικαίωμα επιστροφής του τιμήματος του εισιτηρίου!

Το εισιτήριο κοστίζει γύρω στα $750 για να παρακολουθήσει κάποιος performance από τους ομορφότερους άντρες από Ευρώπη και Αμερική και μόλις $131 χωρίς αυτό! Τέλος, απαγορεύονται το άγγιγμα και οι λοιπές συναναστροφές με τους υπόλοιπους συνδετημόνες αλλά και το προσωπικό!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close