3+1 εστιατόρια στην Ρόδο που αξίζουν

769

Αν οι φετινές σου διακοπές σε οδηγήσουν στο όμορφο νησί της Ρόδου, σου έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις εστιατορίων με καλό φαγητό, εξαιρετικό σέρβις και ιδιαίτερες γεύσεις! Φέτος μπορείς να κάνεις πιο νόστιμες τις διακοπές σου, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω εστιατόρια στην Ρόδο για όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σου!

Μετά από μια μεγάλη βόλτα στην Παλιά Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, μπορείς να επισκεφτείς το εστιατόριο Alexis 4 Seasons με σπεσιαλιτέ της Μεσογείου και πολλές επιλογές από ελληνική κουζίνα. Το μενού του εστιατορίου βασίζεται στο ψάρι και τα θαλασσινά, που ετοιμάζονται με τα πιο εκλεκτά υλικά της ελληνικής θάλασσας.

Άλλο ένα καλό εστιατόριο στην Παλιά Μεσαιωνική πόλη είναι και το Dinoris Fish Restaurant. Πρόκειται για ένα εστιατόριο με ιστορία από το 1967,που άλλαξε γευστικά τον χάρτη όλου του νησιού. Κατά καιρούς, πολλές διασημότητες το έχουν επιλέξει για το ολόφρεσκο ψάρι του και τους άλλους νόστιμους ψαρομεζέδες του.

Aν ψάχνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα καθιερωμένα σας συστήνουμε μια επίσκεψη στο Kon Tiki Floating restaurant ένα πλωτό εστιατόριο, στο λιμάνι Μανδράκι, με καλή μεσογειακή κουζίνα. Πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο με εκλεκτό φαγητό και live μουσική τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα.

Αν έχεις κάνει  μια μικρή έρευνα  πριν επισκεφτείς την Ρόδο, θα έχεις σίγουρα μάθει για την ψαροταβέρνα Χατζηκελής. Η ατμοφαιρική αυλή του Χατζηκελή σε συνδυασμό με τις τοπικές σπεσιαλιτέ και σπιτικές συνταγές κάνουν αυτό το εστιατόριο ένα γαστρονομικό παράδεισο!

 

 

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close