Σε 7 μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα φας με 15€/άτομο

13.7K

Μπορεί ο καιρός λίγο να μας τα χάλασε, όμως πάντα υπάρχει όρεξη για νόστιμα μεζεδάκια! Κάναμε μια βόλτα και βρήκαμε 7 οικονομικά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που μαγειρεύουν παστρουμά θαλασσινό, σάντουιτς με μοσχαρίσιο steak, πατατοδέρματα με στακοβούτυρο, καβουρομακαρονάδες, καλαμαράκια βουτύρου με πέστο και εξαιρετικά παϊδάκια από αρνί με αρωματισμένο κους κους, όλα αυτά έως 15€/άτομο!

Ουζερί Λόλα

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αν ψάχνεις για καλά και οικονομικά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρέπει να κλείσεις τραπέζι στο Ουζερί Λόλα. Από το 1988 προσφέρει ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες που παρασκευάζονται καθημερινά από άριστης ποιότητας, αγνά υλικά. Η Λόλα ετοιμάζει τα καλύτερα ψητά της ώρας και σπιτικές σπεσιαλιτέ, ενώ το μενού διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά, ορεκτικά και σαλάτες.

e-table tip: Θα δοκιμάσεις σαρδέλες, παστρουμά θαλασσινό, αθερινόπιτα, χταπόδι μεθυσμένο και μοναδικά σπιτικά γλυκά.

 

Κλείσε στο Ουζερί Λόλα

 


 

Κιτς και σ έφαγα

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Κιτς και σ’ έφαγα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονικής. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό σπιτικού φαγητού με gourmet άποψη, κιτς αισθητική με μοντέρνα ατμόσφαιρα, παραδοσιακές γεύσεις με υψηλή γαστρονομία. Εδώ θα βρεις σίγουρα μεζέδες εξαιρετικής νοστιμιάς με απολαυστικά πιάτα για πραγματικά πεινασμένους.

e-table tip: Δοκίμασε ζουμερά κρεατικάραβιόλια γεμιστά με άγρια μανιτάρια, ρεβύθια με κιμά , σάντουιτς με μοσχαρίσιο steak με γλυκόξυνη σάλτσα, φρέσκο κρεμμυδάκι και provolone και ροδίτικη λαδόπιτα με μελιτζάνες, καραμελωμένο κρεμμύδι και μούς φέτας. Ρώτα επίσης για τα πιάτα ημέρας!

 

Κλείσε στο Κιτς και σ’ έφαγα

 


 

Zorba

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το μεζεδοπωλείο Zorba βρίσκεται στην άκρη της πλατείας Αριστοτέλους και στην αρχή της πλατείας Άθωνος, της πιο ζωντανής και γραφικής γειτονιάς της πόλης. Σε ένα ζεστό χώρο με ωραία τραπεζάκια, θα δοκιμάσεις νόστιμα ελληνικά πιάτα που βασίζονται στις παλιές παραδοσιακές Σαλονικιότικες συνταγές.

e-table tip: Δοκίμασε χταποδομακαρονάδα, καπνιστό σολωμό με σως πορτοκάλι, γαρίδες σαγανάκι, λουκάνικο στριφτό, τηγανιά κοτόπουλο και ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα.

 

Κλείσε στο Zorba

 


 

Momo μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Momo στα Λαδάδικα είναι ένα ψαγμένο μεζεδοπωλείο, μόλις μία ανάσα από το λιμάνι της πόλης. Tο κομψό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, όπου δοκιμάζεις φρέσκα θαλασσινά, επιλεγμένα κρεατικά, άψογες μακαρονάδες, ιδιαίτερες σαλάτες και εκλεκτούςμεζέδες, όλα φρέσκα και πάντα στην πιο οικονομική τιμή.

e-table tip: Δοκίμασε φιλέτα χταποδιού μαριναρισμένα με πιπέρι εκραλέ, ταμπουλέ με φρέσκα υλικά ημέρας και φρέσκες γαρίδες, σουβλάκι γαρίδας, παϊδάκια από αρνί ψημένα στην σχάρα με αρωματισμένο κους κους και αμπρόριο με τριλογία μανιταριών και τρούφα.

 

Κλείσε στο Momo

 


 

Τσιρ τσιρ Μεζέ

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Τσιρ Τσιρ Μεζέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο στην ιστορική στοά Μοδιάνο. Χαλαρός χώρος που συνδυάζει όμορφα την παράδοση με τα μοντέρνα στοιχεία και ανοιχτή κουζίνα, που βασίζεται σε αγνά και φρέσκα υλικά αποτελούν τα highlight του μεζεδοπωλείου. Στο μενού θα βρεις πολλές σπιτικές και πεντανόστιμες ελληνικές σπεσιαλιτέ που θα συνδυάσεις με τσίπουρο, ούζο και κρασί. Live μουσική από Τρίτη έως Πέμπτη από τις 20:00 και κάθε Σάββατο disco show μετά τις 23:00.

e-table tip: Πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε πατατοδέρματα με στακοβούτυρο, αυγά με σουτζόυκι Μιράν, τη φοβερή καβουρομακαρονάδα, ζαβογαρίδες, σουπιά στο τηγάνι, κοτοπουλάκι τσιρ τσιρ, μπριζολάκια με χαρουπόμελο και λινγκουίνι με πέστο βασιλικού, σουσάμι και ντομάτα.

 

Κλείσε στο  Τσιρ Τσιρ Μεζέ

 


 

Τσουλήθρα

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η Τσουλήθρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι ένα νεανικό μεζεδοπωλείο για να απολαύσεις ελληνική και διεθνή κουζίνα. Τα πολλά χρώματα στον χώρο δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, δημιουργώντας ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ο κατάλογος έχει ποικιλία από ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα σε πολύ χαμηλές τιμές.

e-table tip: Δοκίμασε κεφαλογραβιέρα στη σχάρα, σπαράγγια με αυγό και μπέικον, φαλάφελ με γιαούρτι, καβουροσαλάτα με αγγουράκι τουρσί, χωριάτικο λουκάνικο Τρικάλων, σουβλάκια χοιρινά και κρητικό απάκι με ντομάτα και παξιμάδι.

 

Κλείσε στην Τσουλήθρα

 


 

Ουζοπινελιές του Πέτρου

μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τελευταία πρόταση για οικονομικά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι το ουζερί Ουζοπινελιές του Πέτρου. Πρόκειται για ένα γνήσιο μεζεδοπωλείο όπου θα απολαύσεις μεγάλη ποικιλία από μεζέδες, ορεκτικά και φοβερά κυρίως πιάτα. Θα δοκιμάσεις φρέσκα θαλασσινά και πιάτα μαγειρεμένα με σιτικές συνταγές. Οι ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις απογειώνονται με το καλό τσίπουρο ή το κρασί του μαγαζιού.

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις ομελέτα με παστουρμά, μύδια οστρακο Ουζοπινελιές,  μελωμένο χταπόδι, κριθαράκι θαλασσινών, σκουμπρί καπνιστό, γαύρο μαρινάτο και καλαμαράκια βουτύρου με πέστο.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close