Celebrity Chefs: Nobu Matsuhisa

561

O Nobu Matsuhisa είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα μαγικά που κάνει στην κουζίνα παντρεύοντας την ιαπωνική με την περουβιανή κουζίνα με έναν μοναδικό fusion αποτέλεσμα και για τα πολυτελή εστιατόριά του poy βρίσκονται σε πάνω από 30 χώρες του κόσμου!

Πριν από μερικά χρόνια, άνοιξε στην Αθήνα το πρώτο εστιατόριο, Matsuhisa Athens στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου μπορεί κανείς να μυηθεί στην fusion κουζίνα του φημισμένου Nobu.

Εκτός από το sushi και τα nigiri που υπάρχει στο μενού, υπάρχει και το signature dish του Nobu, το black cod με yuzu miso. Μαύρος μπακαλιάρος από την Αλάσκα, ο οποίος μαρινάρεται για 3 μέρες σε λευκό miso και μετά ψήνετε στο γκριλ.  Το πιάτο αυτό δεν ξεχωρίζει τυχαία!

Black-Cod-Miso

Πρόκειται για ένα γευστικότατο πιάτο με πολυεπίπεδη γεύση και φυσικά εξαιρετικό foodstyling. Έρχεται στο τραπέζι πάνω σε ένα φύλλο μπανανιάς και στο πλάι θα βρείτε ένα ραβδάκι από τζίντζερ βρασμένο σε ξύδι ρυζιού που προορίζεται για το τέλος του πιάτο με σκοπό να καθαρίσει ο ουρανίσκος και να περάσετε στο επόμενο.

Δοκίμαστε κι εσείς το περίφημο black cod με yuzu miso του Nobu Matsuhisa κάνοντας την κράτησή σας, μέσω e-table.gr στο Μatsuhisa Athens

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close