Το Μαγειρείο Ήπειρος στην Αθήνα

583

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό και την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα πρέπει για μένα να κάνουν ένα πέρασμα από το μαγειρείο Ήπειρος στην Βαρβάκειο τουλάχιστον για μία φορά στην ζωή τους! Η Ήπειρος είναι ένα εστιατόριο-σταθμός ειδικά για όσους ξενυχτάνε μιας και ειδικεύεται στις διάσημες σούπες του ξενύχτη!

Αυτή την στιγμή που μιλάμε νομίζω πως είναι μάλλον το τελευταίο πατσατζίδικο της αγοράς όπου η Ράνια Καρατζένη, κόρη του ιδρυτή της Ηπείρου, Δημήτρη Καρατζένη, συνεχίζει αδιάκοπα να σερβίρει τις διάσημες οκτώ σούπες! Πατσάς ψιλοκομμένος, σούπα από μοσχαράκι, ψαρόσουπα, κοτόσουπα, γίδα βραστή, μαγειρίτσα αλλά και νόστιμα μαγειρευτά όπως γιουβέτσι μοσχαράκι, γίδα γιουβέτσι, αρνάκι φρικασέ και λεμονάτο!

Κάθε μέρα από το ξημέρωμα, οι κατσαρόλες της Ηπείρου ετοιμάζουν όλες αυτές τις νοστιμιές αφού από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί του πεινασμένους θαμώνες της! Καθημερινά από τις 5 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και Παρασκευή και Σάββατο από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το βράδυ σερβίρει όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν καλή ελληνική κουζίνα!

Κάνε κράτηση μέσα από το e-table.gr στο Οινομαγειρείο Ήπειρος για να δοκιμάσεις την αυθεντική ελληνική κουζίνα σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον μέσα στην Βαρβάκειο Αγορά.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close