5 bar restaurants στα Βόρεια Προάστια που σερβίρουν καλό φαγητό

3K

Σου προτείνουμε 5 αγαπημένα μας bar restaurants στα Βόρεια Προάστια που συνδυάζουν την απόλαυση του φαγητού με αυτή του ποτού: εκεί θα βρεις από εξαιρετικά κρεατικά και δημιουργικά πιάτα, μέχρι εκλεκτή ιταλική κουζίνα και ζουμερά burger.

Piu Verde, Παπάγου

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας για bar restaurants στα βόρεια προάστια, κλείνοντας τραπέζι στο καταπράσινο Piu Verde στου Παπάγου. Κάτω από τα πεύκα και δίπλα σε μία λίμνη, θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα μεσογειακής κουζίναςΜέσα στο άλσος στου Παπάγου θα βρεις έναν καταπράσινο παράδεισο, που είναι από τα πιο γνωστά στέκια των Βορειών Προαστίων, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας: εξαιρετικό brunch, φοβερή μεσογειακή κουζίνα από τον Executive Chef  Κωνσταντίνο Γονιδέλλη και ευφάνταστα cocktails, σε περιμένουν!

e-table tip: Δοκίμασε τα Φιλετάκια κοτόπουλο με ratatouile λαχανικών, μαριναρισμένα με γιαούρτι, κύμινο, θυμάρι, δενδρολίβανο, κόλιανδρο και μέλι, πίτσα Ταρτούφο με κρέμα μαύρης τρούφας, mozzarella di bufalla, baby ρόκα, φλοίδες μαύρης τρούφας, παρμεζάνα, το Sea food burger με μους αβοκάντο & crunchy mix salad, φωλιά κανταΐφι γεμιστή με φυστίκια Αιγίνης και μους βανίλιας Μαδαγασκάρης και τιραμισούμε μους mascarpone και μπισκότα σαβαγιαρ βουτηγμένα σε σιρόπι espresso café.

 

Κλείσε τραπέζι στο Piu Verde

 


Dal Professore, Μαρούσι

Έυγευστα πιάτα, μοναδικά cocktails και εκλεκτή ιταλική κουζίνα από τον chef Νίκο Δημητροκάλη, σε περιμένουν στο ιταλικό bar restaurant Dal Professore στο Μαρούσι. Σε ένα  μοντέρνο χώρο με ωραία διακόσμηση θα δοκιμάσεις γνήσιες ιταλικές γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις από φρεσκότατες σαλάτες, μέχρι εκλεκτά κρέατα και λαχταριστά ζυμαρικά και πίτσες.

e-table tip: Δοκίμασε καρπάτσιο μοσχαριού με άγρια ρόκα, νιφάδες παρμεζάνας και κρέμα βαλσάμικου, λαζάνια με ραγού Bolognese και φοντύ παρμεζάνας, ταλιολίνι με γαρίδες, καβούρι και τοματίνια, σπαγγέτι με σκορπίνα, εντρεκότ μοσχαρίσιο σε σάλτσα porto, λαυράκι saltibocca και το Burger professore από Black Angus, porcini και provola.

 

Κλείσε τραπέζι στο Dal Professore

 


Parla, Κηφισιά

Ένα ιταλικό γαστρονομικό σποτ στεγασμένο σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτήριο του 19ου αιώνα με αρχιτεκτονικές επιρροές από την Τοσκάνη, που άνηκε στην οικογένεια Μπενάκη σε περιμένει στην Κηφισιά και ακούει στο όνομα Parla. Σήμα κατατεθέν του… η κομψή του διακόσμηση και οι μοναδικές ιταλικές του επιλογές, με το γαστρονομικό αποτύπωμα του βραβευμένου Chef Θοδωρή Παπανικολάου. Επέλεξε το τραπέζι σου ανάμεσα στις δύο πολύ κομψές σάλες εποχής που διαθέτει, παράγγειλε μία από τις λαχταριστές επιλογές του μενού του, συνόδευσέ τη με ένα από τα εξαιρετικά ιταλικά κρασιά του και ζήσε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας στον υπέροχο χώρο του.

e-table tip: Πιάτα που ξεχωρίσαμε, είναι το εκπληκτικό Il Tartara, το οποίο είναι ταρτάρ από μοσχάρι, φλούδες πατάτας με τρούφα και χαβιάρι τρούφας, ριζότο με αγκινάρες, flakes αποξηραμένων raspeberries και αρνίσια γλυκάδια και ραγού από μοσχαρίσια και χοιρινά μάγουλα, αφρός παρμεζάνας, αφρός μπεσαμέλ.

 

Κλείσε τραπέζι στο Parla

 


Kastri Bistro, Νέα Ερυθραία

Μέσα σε μια όαση πράσινου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, το bar restaurant Kastri Bistro, περιμένει εσένα και την παρέα σου να απολαύσετε την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τις μοναδικές ελληνικές – δημιουργικές του γεύσεις. Περιμετρικές τζαμαρίες, το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι και τα ψυγεία για τη συντήρηση των γευστικών κρεάτων της Macelleria Oberto που εισάγονται από την Ιταλία, το κάνουν μοναδικό. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Καράμπαμπας δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις ελληνικές πρώτες ύλες χωρίς όμως να λείπουν και τα εκλεκτά υλικά από το εξωτερικό.Extra bonus του εστατορίου, αποτελούν τα premium ποτά και τα signature cocktails με την υπογραφή του Γιάννη Κέδε.

e-table tip: Δοκίμασε ταλιάτα με φιλέτο κοτόπουλο με ριζότο κάρυ, σχοινόπρασο και λάιμ, μανιταρόσουπα με άρωμα τρούφας και κρέμα τυριού, ταρτάρ μοσχαριού με μυρωδικά, λάδι τρούφας, φύλλα ρόκας και φλέικς παρμεζάνας και το εξαιρετικό burger αστακού.

 

Κλείσε τραπέζι στο Kastri Bistro

 


Gigi Burger Bar, Δροσιά

Τελευταία πρόταση για bar restaurants στα βόρεια προάστια είναι το Gigi Burger Bar στη ΔροσιάΠρόκειται για ένα όμορφο και μοντέρνο εστιατόριο, με σύγχρονο design, άνετους καναπέδες που προσφέρει american style κουζίνα, burger και πίτσα.  Εδώ θα απολαύσεις τις αγαπημένες σου αμερικάνικες σπεσιαλιτέ μαζί με δροσερά κοκτέιλς και μπύρες.

e-table tip: Δοκίμασε πατάτες τηγανητές με χειροποίητη cheddar sauce και bacon, τηγανητές φτερούγες κοτόπουλο με χειροποίητη BBQ sauce και αρωματικά, pizza Hot cuts με σάλτσα ντομάτας, mozzarella, παρμεζάνα, σαλάμι Napoli, bacon, παστράμι, κρεμμύδι και φρέσκο πιπέρι, το Mexican spicy burger με κλασικό ψωμάκι με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, Ισπανικό chorizo, provolone, chili tai sauce, jalapenos, ντομάτα και ψιλοκομμένο iceberg και το Jerk chicken, κοτόπουλο μαριναρισμένο για μια ημέρα και ψημένο στο φούρνο.

 

Κλείσε τραπέζι στο Gigi Burger Bar

 


 

 

Κλείσε τραπέζι σε bar restaurants στα βόρεια προάστια

 

 

Κλείσε τραπέζι σε bar restaurants

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close