8 εστιατόρια με καλό φαγητό στη Βουλιαγμένη

1.2K

Οδεύοντας σιγά σιγά προς το καλοκαίρι είναι λογικό οι έξοδοι στα Νότια προάστια να είναι όλο και περισσότερο στο μυαλό μας. Γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε 8 εστιατόρια για καλό φαγητό στη Βουλιαγμένη όπου θα απολαύσετε την επίσκεψή σας.

Η ψαροταβέρνα Γαρμπή παραλαμβάνει καθημερινά ψάρια και χταπόδια από Έλληνες ψαράδες. Μερικά από αυτά που θα βρείτε εκεί είναι γαριδάκι Σύμης, μουσακάς γαρίδας, λαβράκι σεβίτσε και μελιτζανοσαλάτα με καπνιστή νότα.

Το Εν Πλω Celeste προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με μοναδική θέα στη θάλασσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με κοτόπουλο, ριζότο με θαλασσινά ή μανιτάρια, χοιρινά φιλετάκια ή φιλέτο σολομό, μαζί με τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Το εστιατόριο Malabar InHouse βρίσκεται στο ξενοδοχείο The Margi και σας περιμένει με ένα μενού γεμάτο από ιδιαίτερα πιάτα για να διαλέξετε, με πρώτες ύλες της Μεσογείου και προϊόντα που έρχονται καθημερινά από την οικογενειακή φάρμα του ξενοδοχείου.

Το Swell, εκτός από το νόστιμο φαγητό που διαθέτει (mini burgers, mini hot dogs, mini pizzas, sushi και πολλά άλλα) είναι εξοπλισμένο και με μία υπέροχη θέα για να το συνδυάσετε. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη signature Margarita με λικέρ πορτοκάλι, λάιμ και μαρμελάδα περγαμόντο.

Ο Λάμπρος φημίζεται για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά του. Ανάμεσα στα πολλά θα βρείτε αχινοσαλάτα, μελιτζάνα στα κάρβουνα, ταραμοσαλάτα από λευκό ταραμά, γαύρο μαρινάτο, σαγανάκι με γαρίδες και λαχταριστή αστακομακαρονάδα.

Η Ακτή είναι ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, καλό ψάρι και θαλασσινά. Εκεί θα δοκιμάσετε πιάτα από φρέσκα υλικά, από καλαμάρι και καραβίδες μέχρι φαγκρί και αστακό με τη συνοδεία καλού κρασιού.

Το εστιατόριο Matsuhisa Athens φέρνει στην Αθήνα τη δύναμη της ιαπωνικής κουζίνας. Στον πλούσιο κατάλογό του θα συναντήσετε jalapeno tuna, yellowtail sashimi, white fish sashimi με dried red miso, sashimi tacos με αστακό , chu toro sashimi, black cod, και πολλά άλλα.

Το Rafale προσφέρει σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο συνταγές από όλη την Ελλάδα με υλικά υψίστης ποιότητας. Το μαγαζί προτείνει να επιλέξετε το ζουμερό ψαρονέφρι, γευστική μπουγιαμπέσα, παπαρδέλες με γαρίδες και βότκα αλλά και όλα τα φρέσκα ψάρια που διαθέτει το μενού.

Για να φέρετε την επόμενη έξοδό σας ένα βήμα πιο κοντά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close