Τσικνοπέμπτη 2018: Πού θα τσικνίσεις με 20€/ άτομο max!

1K

Η αγαπημένη μέρα των κρεατοφάγων, η Τσικνοπέμπτη, είναι μόλις 3 ημέρες μακριά! Σε κάθε πλευρά της Αθήνας, κλασικές κρεατοταβέρνες  μέχρι και μοντέρνα μεζεδοπωλεία και grill restaurants, περιμένουν εσένα και την παρέα σου να τσικνίσετε μέχρι τελικής πτώσης!

Κέντρο Αθήνας και Περίχωρα

Hi Φαϊ Grill House, Κολωνάκι

Πρώτη πρόταση για Τσικνοπέμπτη είναι το Hi Φαϊ Grill House στο Κολωνάκι, ένα από τα καλύτερα σημεία για ελληνική κουζίνα και κρεατικά στην Αθήνα. Στην πολυσύχναστη Σκουφά και γωνία Ομήρου, θα συναντήσεις έναν χαλαρό και άνετο χώρο για να τσικνίσεις με το αγαπημένο σου σουβλάκι, πλούσια ορεκτικά, ζουμερά κρέατα και ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Οι λάτρεις του κρέατος βρήκαν το στέκι τους στην καρδιά της Αθήνας!

📍Σκουφά 46 & Ομήρου Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε σπιτικό τζατζίκι, χειροποίητα κεφτεδάκια της γιαγιάς, αραβικές πίτες με χοιρινό φιλέτο και φιλέτο κοτόπουλο, φανταστικά καλαμάκια και  πεντανόστιμα τυλιχτά σουβλάκια. Αξίζουν επίσης τα μπριζολάκια λαιμού, το ψαρονέφρι αλλά και οι φοβερές ποικιλίες κρεάτων που κυμάινονται  σε τιμές από τα 12 ευρώ για 2 άτομα, μέχρι τα 22 ευρώ για 4 άτομα!

 

Δίπυλο, Μοναστηράκι

Στο Δίπυλο στο Μοναστηράκι, θα απολαύσεις φοβερή ελληνική κουζίνα με θέα την Ακρόπολη. Σε ένα ζεστό χώρο που θυμίζει παλιές εποχές, θα τσικνίσεις με τα καλύτερα μεζεδάκια, μαζί με καλό κρασί και εξαιρετικό ούζο! Ετοιμάσου για μία Τσικνοπέμπτη μετά ζωντανής μουσικής! 

📍Ερμού 121 & Άστιγγος 18 Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε νόστιμη τηγανιά, ποικιλία κρεατικών, ζουμερό μπιφτέκι στη σχάρα, γεμιστά μανιτάρια, παϊδάκια κοτόπουλο, κεμπάπ, μαζί με λαχταριστές πατάτες, τζατζίκι και τυροκαυτερή!

 

Νεοκλασσικό, Κέντρο Αθήνας

Έαν ψάχνεις τώρα να τσικνίσεις σε ένα καλό ψητοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, τότε έφυγες για το Νεοκλασσικό στο Σύνταγμα! Σε ένα μοντέρνο χώρο θα δοκιμάσεις παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις, από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά! Νόστιμα ορεκτικά, σπέσιαλ πιάτα και κρεατικά σχάρας και σούβλα, περιμένουν εσένα και την παρέα σου!

📍Καραγεώργη Σερβίας 20 & Λέκκα Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε γεμιστή πατάτα με γιαούρτι και ψιλοκομμένο άνηθο ψημένη στα κάρβουνα, μελιτζανοσαλάτα, το συνδυασμό κρεάτων σε πήλινο, με κόκκινη ή λευκή σάλτσα και διάφορα τυριά, ντομάτα και πιπεριά, καλαμάκια χοιρινά, κοτόπουλο, γύρο μερίδα, συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος στη σχάρα και κοκορέτσι και κοντοσούβλι στη σούβλα με 8 ευρώ!

 

Πεινάκιο, Γουδή

Το μεζεδοπωλείο Πεινάκιο στο Ζωγράφου είναι ένα κλασικό στέκι για ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες. Σε ένα ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον με χαρούμενη διακόσμηση, χρώματα και ζεστή φιλοξενία, θα απολαύσεις μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, μαγειρευτών και πιάτων της ώρας με τη συνοδεία καλού κρασιού και εκλεκτών ελληνικών αποσταγμάτων.

📍Ηφαιστίωνος 10 (Πλατεία Ελευθερίας) Ζωγράφου

e-table tip: Αξίζει η τηγανιά μεθυσμένη με θυμάρι, κοτόπουλο μαστιχάτο, πιτάκια τυλιχτά με μελωμένο χοιρινό κεφαλογραβιέρα και κόκκινη πιπεριά, μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, μπριζολά καπνιστή με τσιγαριαστό σπανάκι και φρέσκια ντομάτα, ψαρονέφρι γεμιστό με γραβιέρα και ντομάτα και η ποικιλία κρεατικών!

 

Αδιαχώρητο, Αμπελόκηποι

Για τσίκνα και μεζέδες με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρέπει να κλείσεις τραπέζι στο περίφημο Αδιαχώρητο στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με παραδοσιακή ατμόσφαιρα και παρεΐστικο κλίμα, ιδανικό για να απολαύσεις παραδοσιακούς κρεατομεζέδες και σπιτικό φαγητό με τους φίλους και την οικογένειά σου.

📍Δουκίσσης Πλακεντίας 84 Αμπελόκηποι

e-table tip: Δοκίμασε ποικιλίες μεζέδων και κρεατικών μαζί με καλό χύμα κρασί!

 

Τσικνοπέμπτη στο Κέντρο της Αθήνας και Περίχωρα

 


Κεντρικά και Νότια Προάστια

Πέτρινο μεζεδοπωλείο, Γλυφάδα

Φωτογραφία του χρήστη Πέτρινο restaurant.

Αν θες να κανονίσεις για Τσικνοπέμπτη προς τα Νότια Προάστια, τότε αξίζει να πας στο Πέτρινο Μεζεδοπωλείο στη Γλυφάδα! Το Πέτρινο είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα και φοβερούς μεζέδες με την παρέα. Όμορφος χώρος, με ζεστή διακόσμηση, artistic λεπτομέρειες και παρεΐστικη ατμόσφαιρα θα γίνει το σημείο συνάντησης για να τσικνίσεις με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική στη Γλυφάδα.

📍Δούσμανη 26 Γλυφάδα

e-table tip: Αξίζει να παραγγείλεις κεφτεδάκια παραδοσιακά, χοιρινά φιλετάκια, φιλέτο κοτόπουλο, ψαρονέφρι γεμιστό και μπουτάκι αρνίσιο γεμιστό με τυριά!

Κρεατοφαγείον, Καλλιθέα

Μία ακόμα φοβερή πρόταση για τους λάτρεις του κρέατος είναι το Κρεατοφαγείον της Καλλιθέας. Εδώ θα δοκιμάσεις ελληνικά παραδοσιακά πιάτα με βάση το ποιοτικό ζουμερό κρέας στις πιο large εκδοχές της αγοράς. Όλα τα πιάτα είναι με υλικά αυστηρά ελληνικής προέλευσης από κάθε γωνιά του τόπου μας. Σε ένα ζεστό, φωτεινό χώρο με ωραία διακόσμηση, θα απολαύσεις  νόστιμα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και φοβερούς κρεατομεζέδες!

📍Σαπφούς 99 Καλλιθέα

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκιες τηγανιτές πατάτες του Μερακλή με αυγά μάτια και ψιλοκομμένο σουτζούκι, το Ικαριώτικο-κομμένη πίτα με ντομάτα, φρέσκο κρεμμύδι, μαϊντανό, ρίγανη και βαλσάμικο, μπιφτέκι γεμιστό με κεφαλοτύρι-, ποικιλίες κρεατικώνκεμπάπ γιαουρτλού, τραγανό κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο μαριναρισμένο με μουστάρδα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και θυμάρι και μπιφτεκόψωμο σε ψωμάκι Θεσσαλονίκης με τυρί, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμμύδι και σως μουστάρδα-γιαούρτι.

 

Μασίνα, Νέα Σμύρνη

Ετοιμάσου για Τσικνοπέμπτη στη Μασίνα στη Νέα Σμύρνη! Σε ένα μοντέρνο ψητοπωλείο με ελληνική κουζίνα και lounge ατμόσφαιρα που συνδυάζει πετυχημένα το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, θα απολαύσεις λαχταριστά κρεατικά στα κάρβουνα, νόστιμα ορεκτικά και γευστικά μυστικά της σύγχρονης γαστρονομίας.

📍Λεωφ. Συγγρού 133 Νέα Σμύρνη

e-table tip: Θα δοκιμάσεις καγιανά, πατάτες τηγανητές με τριμμένη φέτα, σπιτικό τζατζίκι, μπιφτέκι γαλοπούλας, μοσχαρίσιο και κεμπάπ και φοβερές ποικιλίες κρεάτων!

 

Τσικνοτρίτη στα Κεντρικά και Νότια Προάστια

 


Πειραιάς Και Περίχωρα

Porto Grill Piraeus, Κέντρο Πειραιά

Στο Porto Grill στον Πειραιά…η απόλαυση πιάνει λιμάνι! Σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο πάνω στο λιμάνι του Πειραιά, θα τσικνίσεις με τα καλύτερα! Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα φας εκλεκτά ψητά στη σχάρα και τεράστιες ποικιλίες κρετικών και ορεκτικών!

📍Ακτή Ποσειδώνος 30 Πειραιάς

e-table tip: Τσίκνισε με μοσχαρίσιο λουκάνικο Αβακιάν, ελιοκροκέτες, ποικιλία ορεκτικών με παρτουρμαδοπιτάκια, φλογέρες, ελαιοκροκέτες, μυζηθροπιτάκια και νροματοκεφτέδες, πατάτες τηγανητές με sauce Porto, κεμπάπ philadelphia, σουβλί μοσχαράκι γάλακτος μερίδα και ψαρονέφι χοιρινό!

 

Η Δεκάρα Φαγοποτείον, Κορυδαλλός

Η Δεκάρα Φαγοποτείον είναι ένα παραδοσιακό εστιατόριο στον Κορυδαλλό Αττικής. Είναι φημισμένο για τα φοβερά πιάτα φαγητού που προσφέρει. Η Δεκάρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για Τσικνοπέμπτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας καλά και θα χορτάσεις!

📍Πόντου 16 Κορυδαλλός

e-table tip: Με 18 ευρώ το άτομο απολαμβάνεις απεριόριστο κρασί με σαλάτα χωριάτικη, τζατζίκι, πατάτες τηγανητές και φοβερή ποικιλία κρεατικών με μπιφτέκι, λουκάνικο, προβατίνα, μπριζόλα χοιρινή, παϊδάκι κοτόπουλο και γουρουνόπουλο σούβλας!

 

Τσικνοτρίτη στον Πειραιά και Περίχωρα 

 


 

Βόρεια Προάστια

Τα Λαλάγγια, Χαλάνδρι

Φύγαμε για Τσικνοπέμπτη στα Βόρεια Προάστια! Τα Λαλάγγια στο Χαλάνδρι είναι ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο όπου μπορείς να γευτείς αυθεντική μανιάτικη κουζίνα. Όλο το μενού είναι βασισμένο σε παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές και τα πιάτα μαγειρεύονται  καθημερινά με φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι!

📍Σοφοκλή Βενιζέλου & Καραολή Δημητρίου 27 Χαλάνδρι

e-table tip: Θα τσικνίσεις με ορεκτικά και σαλάτες όπως κασερομπουκίτσες, ποικιλία ζεστών ορεκτικών και σαγανάκι. Συνέχισε με καγιανά, σύγκλινο Μάνης, το παραδοσιακό λουκάνικό με πορτοκάλι και φυσικά με την καθιερωμένη γουρουνοπούλα. Από τη σχάρα αξίζουν τα μοσχαρίσια μπιφτέκια αλλά και οι ποικιλίες κρεατικών ( Ποικιλία κρεατικών 4 ατόμων 28.00€)

 

Άνοιξη, Αγία Παρασκευή

Η οικογενειακή ταβέρνα Άνοιξη στην Αγία Παρασκευή λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σε έναν μεγάλο, ζεστό και φιλικό χώρο φτιαγμένο με μεράκι και γούστο. Η Άνοιξη προσφέρει ελληνική κουζινά και  δημιουργεί καθημερινα νόστιμα φαγητά.

📍Ελευθερίου Βενιζέλου 120 Αγία Παρασκευή

e-table tip: Δοκιμάσε παντζαροσαλάτα, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, ντολμαδάκια γιαλαντζί, κολοκυθοκεφτέδες με ανθό και σως γιαουρτιού, κατσικάκι λαδορίγανη με πατάτες φούρνου, σμυρνέικα κεφτεδάκια και τη φοβερή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα.

 

Το Πηλιορείτικο, Πεντέλη

Το εστιατόριο Πηλιορείτικο στην Πεντέλη προσφέρει ελληνική κουζίνα. Σε έναν άνετο χώρο στην πλατεία Πεντέλης, με παραδοσιακή διακόσμηση, ένα όμορφο τζάκι και οικογενειακή ατμόσφαιρα θα απολαύσεις παραδοσιακές συνταγές και ζουμερά ψητά σχάρας!

📍Κώστα Κρυστάλλη 1 Παλαιά Πεντέλη

e-table tip: Αξίζει να απολαύσεις γευστικότατο αρνάκι στη λαδόκολλα, κρασάτο κόκκορα, παϊδάκια κοτόπουλο, λαχταριστό κοκορέτσι, χοιρινό στη γάστρα με πατάτες φούρνου, μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, σπετζοφάι και εκπληκτικό κοκκορέτσι στη σούβλα!

 

Τσικνοπέμπτη στα Βόρεια Προάστια 

 


Βορειοδυτικά Προάστια

 

Μεζέ Μεζέ Μυρωδιές και Γεύσεις, Νέα Φιλαδέλφεια

Η επόμενη πρόταση για Τσικνοπέμπτη σε πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια και είναι ιδανική για τους μεζεδολάτρεις. Απέναντι από το Δημαρχείο,  θα βρεις μια γευστική όαση στην παλιά Αθήνα που προσφέρει ελληνική κουζίνα και σίγουρα θα γίνει το στέκι σου! Το Μεζέ Μεζέ Μυρωδιές και Γεύσεις είναι cozy, παρεΐστικο και θα σε εντυπωσιάσει με την ατμόσφαιρα και την ποιότητα των γεύσεων. Σε περιμένουν λαχταριστοί μεζέδες παρέα με ούζο, τσίπουρο και εκλεκτό χύμα κρασί από τον Τύρναβο.

📍Λεωφόρος Δεκελείας 114 Νέα Φιλαδέλφεια

e-table tip: Δοκίμασε τα σπιτικά φαγητά κατσαρόλας, σπέσιαλ τηγανητό μοσχαρίσιο συκώτιπατάτες τηγανητές του χωριάτη με μπέικον, φρέσκο κρεμμυδάκι και πάπρικα, τα μπιφτέκια της μαμάς, ζουμερό ψαρονέφρι και τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου: πιατάκια με μεζέ κρεατικών. (Ελάχιστη κατανάλωση 15€)

 

Οι Σουβλάκες, Νέα Χαλκηδόνα

Φωτογραφία του χρήστη Οι Σουβλάκες.

Οι Σουβλάκες είναι ένα μοντέρνο στέκι για σουβλάκι,κρέας και καλή ελληνική κουζίνα. Εκεί θα βρεις το καλύτερο σουβλάκι στη Νέα Φιλαδέλφεια- Χαλκη! Ο χώρος είναι διακοσμημένος με φαντασία και ιδιαίτερα αντικείμενα στους τοίχους, ενώ ο μαυροπίνακας και οι χρωματιστές καρέκλες δίνουν νεανική αίσθηση και φρεσκάδα.

📍Λεωφόρος Δεκελείας 57 Νέα Χαλκηδόνα

e-table tip: Δοκίμασε χοιρινά μπριζολάκια, ζουμερά και καλοψημένα καλαμάκια, ζουμερά μπιφτέκια, πανσέτες, κοντοσουβλι με πατατούλες και πίτα και κεμπάπ γιαουρτλού!

Τσικνοπέμπτη στα Βορειοδυτικά Προάστια

 


 

Δυτικά Προάστια

Της Κακομοίρας, Πετρούπολη

Φύγαμε για τσίκνισμα στα Δυτικά Προάστια! Το εστιατόριο της Κακομοίρας στην Πετρούπολη είναι μια νέα επιλογή για Ελληνική κουζίνα και κρεατικά! Σε ένα χαλαρό και μοντέρνο χώρο, θα φας με την παρέα σου παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, φρέσκα κρεατικά στην σχάρα ή στην σούβλα και πολλούς μεζέδες!

📍28ης Οκτωβρίου 14, Πετρούπολη

e-table tip: Δοκίμασε παστουρμαδόπιτα, χαλούμι ψητό στα κάρβουνα, φλογέρες τυροπιτάρι, γιαουρτλού, κεμπάπ, χοιρινή σταβλίσια μπριζόλα, μοσχαρίσια σταβλίσια μπριζόλα, ποικιλία κρεατικών, αυγά μάτια με πατάτες σουτζούκι και λουκάνικο, κοντοσούβλι και κοτόπουλο σχάρας!

 

Το Σπίτι, Περιστέρι

Το Σπίτι στο Περιστέρι θα δοκιμάσεις ελληνική κουζίνα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ο χώρος είναι άνετος και φιλόξενος, με παραδοσιακή διακόσμηση και ζεστά χρώματα, ιδανικός για καλές παρέες που θέλουν να απολαύσουν αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό και να περάσουν μία τέλεια Τσικνοπέμπτη!

📍Κωνσταντινουπόλεως 72 & Eυδοξιας Περιστέρι

e-table tip: Ξεχωρίζουν το χειροποίητο τζατζίκι, η κοτοσαλάτα, τηγανιά κοτόπουλο, η ποικιλία κρεάτων 4 ατόμων, χοιρινή μπριζόλα, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και παϊδάκια αρνίσια!

 

Ρακοθεωρίες, Αιγάλεω

Η τελευταία πρόταση για Τσικνοπέμπτη σε πάει στο Αιγάλεω. Οι Ρακοθεωρίες είναι ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία της Αγίας Λαύρας. Είναι γνωστές τόσο για τις σπιτικές λιχουδιές που σερβίρουν όπως μελιτζάνα στο πήλινοσαγανάκι πικάντικοκεμπάπ με την αυθέντικη αρμένικη συνταγή και ντολμάδακια της μαμάς Αγγελικής όσο και για τη γνήσια κρητική ρακή, το φίνο κρασί, αλλά και το χειροποίητο ρακόμελο και οινόμελο που τις συνοδεύουν.

📍Αγίας Λαύρας 9 Αιγάλεω

e-table tip: Δοκίμασε πατάτα στο πήλινο με τυρί και λουκανικάκι, σεφταλιά, μπριζολάκια χοιρινό, σουβλάκι από μπούτι κορόπουλο, χοιρινή μπριζόλα λαιμού και τη φοβερή ποικιλία 1 μέτρου με πανσετάκια, λουκανικάκια, μπιφτεκάκια, φτερούγες κοτόπουλο, πίτες, πατατούλες, κέτσαπ και μουστάρδα, με 26 ευρώ!

 

Τσικνοπέμπτη στα Δυτικά Προάστια

 


 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close