Για μεζεδάκια στην Χαλκιδική

603

Το καλοκαίρι, η θάλασσα και ο ήλιος σίγουρα μας ανοίγουν λίγο παραπάνω την όρεξη για κανένα μεζεδάκι, λίγο κρασί παραπάνω ή ούζο. Πόσο μάλλον όταν κάνεις διακοπές που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, έχεις κάνει το μπάνιο σου και έχει η ώρα της χαλάρωσης. Τι καλύτερο λοιπόν από μια στάση για να απολαύσεις μεζεδάκια με καλό κρασί, τσίπουρο ή ούζο και καλή παρέα; Σας προτείνουμε πέντε καλά μεζεδοπωλεία στην Χαλκιδική που θα περάσετε όμορφα με την παρέα σας!

Στο Κύμα στην Άφυτο της Χαλκιδικής θα φάτε νόστιμους μεζέδες, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα. Στα συν η νησιώτικη διακόσμηση, οι ελληνικές σπιτικές γεύσεις και φυσικά οι λογικές τιμές του.

Το μεζεδοπωλείο Φλέγρα στην παραλία του Πολύχρονου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με θαλασσινά μεζεδάκια και όχι μόνο αλλά και καλό ντόπιο κρασί!

Αν είστε φίλοι του ούζου σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το μεζεδοπωλείο Πέρα στην Άφυτο Χαλκιδικής με περισσότερες από 10 ετικέτες ούζου και τσίπουρο στον κατάλογό του και φυσικά μεζέδες που θα το συνοδεύσουν ιδανικά!

Άλλο ένα καλό μεζεδοπωλείο στην Άφυτο είναι και το Sparos Meze Barμε τραπεζάκια απάνω στην θάλασσα με μια μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά μεζεδάκια στο μενού του και το ξακουστό τηγανητό κεφαλοτύρι με μαρμελάδα τριαντάφυλλο!

Τέλος, κλείνουμε αυτό το αφιέρωμα με το μεζεδοπωλείο Ιθάκη στην Γερακινή Χαλκιδικής όπου οι δημιουργική ελληνική κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο. Καλαμαράκια, χταποδάκι στα κάρβουνα και μια μεγάλη ποικιλία μεζέδων που θα συνοδεύσουν άξια ούζο , τσίπουρο ή μπύρα!

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close