3+1 Wine Restaurants στην Μύκονο

529

Όταν είσαι σε mood διακοπών γενικά θέλεις να πηγαίνεις σε όμορφα μέρη για να κλείσει η μέρα! Αν είσαι από αυτούς που αγαπούν το καλό κρασί και το νόστιμο φαγητό μια καλή ιδέα είναι επισκεφτείς ένα καλό wine restaurant όπου θα μπορέσεις να δοκιμάσεις το κρασί που σου αρέσει περισσότερο και να το συνοδεύσεις με το ανάλογο πιάτο φυσικά. Βολτάροντας λοιπόν στην Χώρα της Μυκόνου επιλέξαμε τέσσερα wine restaurant στη Μύκονο για να κάνεις κράτηση μέσα από το e-table.gr.

Πρώτο το Mediterraneoένα από τα καλά εστιατόρια στο νησί των ανέμων με ιταλικό φαγητό εμπνευσμένο από την κουζίνα της Τοσκάνης!

Από την λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει το Uno Con Carne με διεθνή κουζίνα με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, μια εκτενή λίστα κρασιών και πολύ καλό φαγητό.
Συνεχίζουμε με το La Casa στα Ματογιάννια, με μεσογειακή κουζίνα, με θαλασσινά και ψάρια και νόστιμες προτάσεις που θα συνδυαστούν άψογα με κάποιο από τα κρασιά του καταλόγου.

Τέλος, επιλέξαμε το γαλλικό εστιατόριο La Maison de Catherine, όπου οι γαλλικές σπεσιαλιτέ που ετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι και φρέσκα υλικά που συλλέγονται από την αγορά της Μυκόνου, και μπορείτε να συνδυάσετε τα πιάτα με κάποιο από τα καλά γαλλικά κρασιά του καταλόγου.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close