Διεθνής Ημέρα Φιλανθρωπίας: Η προσφορά σου μετράει!

522

Τη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Φιλανθρωπίας και συμμετέχουμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών για την ανακούφιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο ρόλος της Φιλανθρωπίας σήμερα είναι πολύ σημαντικός. Συμπληρώνει τις δημόσιες υπηρεσίες στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης, της στέγασης και της προστασίας των παιδιών. Συμβάλλει στην πρόοδο του πολιτισμού και της επιστήμης ενώ προστατεύει και προωθεί τα δικαιώματα των περιθωριοποιημένων.

Στο πλαίσιο της ανάγκης για κοινωνική αλληλεγγύη, το e-table.gr, η υπηρεσία που είναι συνυφασμένη με το καλό φαγητό και τα εστιατόρια γίνεται το μέσο για να βοηθήσεις κι εσύ τους  συνανθρώπους σου.

Κάνοντας εντελώς δωρεάν online κρατήσεις ή γράφοντας κριτικές στην πλατφόρμα του e-table.gr, κερδίζεις πόντους, που στη συνέχεια μπορείς να δωρίσεις στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής σου ξεκινώντας από 5 ευρώ. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η ΕΛΕΠΑΠ, το Μαζί για το Παιδί, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Κιβωτός του Κόσμου και το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. είναι οι ΜΚΟ που συμμετέχουν στην Ενέργεια του e-table.gr ενώ προβλέπεται να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

Δώσε αγάπη σε αυτούς που σε χρειάζονται, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη, χωρίς να σου στοιχίσει απολύτως τίποτα.

 

 TRIVIA

Η ημερομηνία της 5ης Σεπτεμβρίου ορίστηκε ως Διεθνής Ημέρα Φιλανθρωπίας προς τιμή της Επετείου του θανάτου της Μητέρας Τερέζας. Η Μητέρα Τερέζα, μοναχή και ιεραπόστολος, γεννήθηκε ως Agnes Gonxha Bojaxhiu το 1910. Το 1928 πήγε στην Ινδία και αφοσιώθηκε στη βοήθεια των απόρων. Το 1948 έγινε Ινδή πολίτης και ίδρυσε το Τάγμα των Ιεραπόστολων της Φιλανθρωπίας στην Καλκούτα το 1950.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close