Coca-Cola treats: Ένα κέρασμα σε περιμένει!

654

Παραγγέλνοντας μία Coca‑Cola σε 10 επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, ένα κέρασμα έκπληξη σε περιμένει! Κάνε την κράτησή σου σε ένα από τα παρακάτω εστιατόρια από 19 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και απόλαυσε νόστιμα κεράσματα!

La Rotisserie, Κηφισιά

Ποιος είπε ότι γκουρμέ γεύσεις και ψητοπωλείο δεν πάνε μαζί; Το γκουρμέ ψητοπωλείο στο κέντρο της Κηφισιάς ακούει στο όνομα La Rotisserie και βρίσκεται στην οδό Λεβίδου 11 στο εμπορικό κέντρο της πινακοθήκης Κουβουτσάκη. Πρόκειται για μία γαλλική rotisserie των Βορείων Προαστίων, η οποία εκπλήσσει όλους όσους αγαπούν το κρέας, αλλά και τις νέες γεύσεις. Ο χώρος του minimal διακοσμημένος σε γήινες αποχρώσεις και το προσωπικό του ευγενικό, γρήγορο και πρόθυμο να σε βοηθήσει για κάθε σου απορία. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό και λαχταριστό μενού διεθνούς κουζίνας, στο οποίο πρωταγωνιστούν επιλογές όπως η trit-tip μοσχαρίσια ταλιάτα και τα ολόκληρα κοκοράκια.

Coca-Cola Treats:Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε μία Lemon meringue pie. Θα ισχύει κανονικά και η έκπτωση του e-table.

 

Κλείσε στο La Rotisserie

 


Zinglee, Κολωνάκι

Το Zinglee, στη θέση του παλιού Pepe’s, αποτελεί μια πολυ καλή πρόταση στη γειτονιά της Τσακάλωφ, με ύφος κοσμοπολίτικο και γεύση έντονα ελληνική. Με την υπογραφή του επιτυχημένου επιχειρηματικού διδύμου Δημήτρη Χριστοφορίδη – Χρήστου Αθανασιάδη, μετατρέπεται σε νούμερο 1 γαστρονομικό προορισμό. Απευθύνεται, τόσο στους Αθηναίους foοdies όσο και στους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου που επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ελληνική μεσογειακή ταυτότητα, στην πιο νόστιμη, υγιεινή, bio – organic και farm to table εκδοχή τους. Στo μενού του Zinglee που παραμένει πιστό στο δημοφιλές nice n easy DNA, ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης αξιοποιεί και αναδεικνύει προϊόντα με ταυτότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και super foods από όλο τον κόσμο. Ετοιμάσου για ένα ενδιαφέρον μίγμα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακή κουζίνας με πινελιές από όλο τον κόσμο!

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε ένα Tiramisu Crumble ελληνικού καφέ, σαβαγιάρ, σοκολάτα. 

 

Κλείσε στο Zinglee

 


Barabicu

Μια ακόμα super επιλογή για κρέας στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, αποτελεί επίσης το εστιατόριο Barabicu. Το όνομά του προέρχεται από διάλεκτο της φυλής Ταϊνό της Καραϊβικής, όπου “barabicu” σημαίνει “λάκκος για φωτιά“. Το μενού του περιλαμβάνει νόστιμα και ποιοτικά κρέατα, όλα σερβιρισμένα στη σχάρα, συνδυασμένα με αγνά υλικά σε κάθε πιάτο, ώστε να αναδεικνύονται οι γεύσεις τους. Μεσογειακή κουζίνα, προσεγμένη διακόσμηση, ωραία μουσική, αλλά και ευγενικό προσωπικό… Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα εστιατόριο; Απόλαυσε μαριναρισµένη χοιρινή σπαλοµπριζόλα µε καραµελωµένα κρεµµύδια και τηγανιτές baby πατάτες, rib-eye steak Black Angus με πουρέ καρότου, ψητό καλαµπόκι και αρωµατικό βούτυρο, αλλά και μοσχαρίσια πικάνια steak στη σχάρα µε σως chimichurri και ανάμικτη πράσινη σαλάτα.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε ένα ένα Cheesecake λεμόνι.

 

Κλείσε στο Barabicu

 


Steak Alive, Κορυδαλλός

Θέλεις έναν top προορισμό για κρέας στην περιοχή του Κορυδαλλού; Είμαστε σίγουροι πως το Steak Alive, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Στεγάζεται σε μία νεοκλασική μονοκατοικία του 1936, διαθέτοντας στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, λευκά σκαλιστά ταβάνια και ανθρακί τοίχους. Το άψογο σέρβις του και οι πολλές και νόστιμες ελληνικές grill επιλογές του θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Δοκίμασε ζουμερό rib eye, picanha, δίκιλη μπριζόλα τόμαχοκ, φιλέτο διάφραγμα από τη σχάρα και σαλάτα κοτόπουλο με σπανάκι, τραγανό προσούτο, μανιτάρια, ραπανάκι, βινεγκρέτ καπνιστού μπέικον, γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο με σπανάκι, τυρί ταλαγάνι και αγκινάρα, μπουράτα με φρυγανισμένο ψωμί και χειροποίητο λουκάνικο μοσχάρι Ευβοίας από ορεκτικά.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε ένα Μους σοκολάτας με ανθό αλατιού και crumble κακάο.

 

Κλείσε στο Steak Alive

 

 


Portofino, Χαλάνδρι

Αν θέλεις να απολαύσεις παραδοσιακές πίτσες με φρέσκα υλικά, πλούσια ζυμαρικά και ορεκτικά με αυθεντική ιταλική γεύση, δε χρειάζεται να ταξιδέψεις ως την Ιταλία. Μια βόλτα στο Portofino στο Χαλάνδρι αρκεί! To Portofino προσφέρει ένα χαλαρό, φιλόξενο, οικογενειακό και cozy χώρο, με ακούσματα smooth jazz, και lounge μουσικής. Εκεί θα απολάυσεις νόστιμο και ποιοτικό ιταλικό φαγητό, με εκπληκτικές παραδοσιακές συνταγές και φρέσκα υλικά, με την υπογραφή διάσημων σεφ.  Ανάμεσα στις πολλές επιλογές σου, σου προτείνουμε Pizza royal με σάλτσα ντομάτας gooda, ζαμπόν, καπνιστό μπέικον και φρέσκα μανιτάρια, το κριθαρώτο μπολονές με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και κιμάς, τριμμένη παρμεζάνα, καθώς και Pasta Philadelphia με ψητά λαχανικά σχάρας και σάλτσα από Philadelphia και τριμμένη παρμεζάνα.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε μία Μους σοκολάτας με μπισκότο.

 

 


 

 V Café Restaurant, Βάρκιζα

Το V Café Restaurant στη Βάρκιζα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές εστιατορίου δίπλα στη θάλασσα. Σε ένα minimal περιβάλλον με μοναδικό φόντο το απέραντο γαλάζιο και το γραφικό λιμανάκι της Βάρκιζας, μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον καφέ σας και σνακ μέχρι το βράδυ το φαγητό σας και και φανταστικά κοκτέιλ. Lounge ατμόσφαιρα συνοδεύει τις εκλεκτές γεύσεις της Μεσογείου. Θα δοκιμάσεις πιάτα με κρέας και φρέσκο ψάρι, φρεσκότατες σαλάτες και finger food.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε Σουφλέ σοκολάτας ή Μηλόπιτα.

 

Κλείσε στο V

 

 


CHE Cocina y Barra Sudamericana, Πειραιάς

Πρωτότυπο, χρωματιστό, vintage και ζεστό έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο hot spot του Πειραιά. Δεν είναι άλλο από το εστιατόριο CHE Cocina y Barra Sudamericana. Σου προσφέρει ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κούβα με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, χάρης την latin αισθητική του και τις λατινοαμερικάνικες γεύσεις του. Οι έντονες και νόστιμες γεύσεις του, για brunch, γεύμα και δείπνο, αλλά και τα special cocktails του θα σε εντυπωσιάσουν. Δοκίμασε shrimp burritos, beef chimichanga και άγρια μανιτάρια και συνόδευσέ τα με μία μπύρα Estrella inedit ή με ένα αργεντίνικο κρασί, όπως το altas cumbres torrontes.
Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε Γλυκό Alternative Tiramisu ή Dulce de Leche Cream.

 

Κλείσε στο CHE

 

 


 

 

Λατίνι, Βάρκιζα

Θέλεις ψαράκι σε συνδυασμό με σούπερ θέα; Ε δεν μπορούμε να σου προτείνουμε άλλο από το fish restaurant Λατίνι, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 3 στη Βάρκιζα. Όλο το λιμανάκι της Βάρκιζας, μπροστά στα πόδια σου! Μία ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας, αφού το μεσημεράκι απολαμβάνεις το γεύμα σου με θέα τη θάλασσα με το καλοκαιρινό αεράκι να σε συντροφεύει, ενώ το απογευματάκι, απολαμβάνεις το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και τα πλούσια χρώματα του ουρανού και το βραδάκι χαζεύεις το φεγγάρι τρώγοντας διάφορες νόστιμες μεσογειακές σπεσιαλιτέ. Δοκίμασε ψητό καλαμάρι,γαρίδες σαγανάκι, μακαρονάδα με μύδια, παπαρδέλες με γαρίδες και μαύρη τρούφα, αλλά και τη σπέσιαλ αστακομακαρονάδα του.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola  και σε κερνάμεBanoffee ή Tiramisu ή Millefeuille ή Chocolate fondant.

 

 

 


 

Τσι Τσι, Αγία Παρασκευή

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια με τα Coca-Cola Treats είναι το απόλυτο κρεατοστέκι στην Αγία Παρασκευή, το Τσι Τσι. Σε ένα μεγάλο εσωτερικό χώρο θα απολαύσεις εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, φρέσκες σαλάτες και πεντανόστιμους μεζέδες. Δοκίμασε πατάτες τηγανητές με αυγά, πουγκί τυριών με 3 τυριά, πατατοσαλάτα στα κάρβουνα, μοσχάρι στο σουβλί μαριναρισμένο, την περίφημη σπαλομπριζόλα με ψητά λαχανικά, λαχταριστά κρετικά τυλιχτά ή μερίδα.

Coca-Cola Treats:Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμε ένα Γλυκό Εκμέκ.

 

Κλείσε στο Τσι Τσι

 


 

Τελευταία πρόταση για τα Coca-Cola Treatsείναι ο Μπούφος μεζέ αλά μουζίκ στην Αγία Παρασκευή, ένα γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο με ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ο χώρος είναι μοντέρνος και φωτεινός με σύγχρονο design και νεανική ατμόσφαιρα. Το μενού περιλαμβάνει ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και gourmet απολαύσεις που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί και τα καλύτερα παραδοσιακά ποτά από όλη την Ελλάδα. Δοκίμασε φρέσκες σαλάτες, χορταστικά ορεκτικά και λαχταριστά κυρίως πιάτα όπως ντολμαδάκια αυγολέμενο, ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο αλλά και σπέσιαλ ριζότο με γαρίδες, σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική που ανεβάζει το κέφι.

Coca-Cola Treats: Απόλαυσε μία Coca-Cola και σε κερνάμεBrownies με σοκολάτα και καρύδια.

 

 

Κλείσε στο Μπούφο

 


 

Δες τα εστιατόρια για Coca-Cola Treats

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close