To ask4food «κρεμάει» τους σκούφους του

3.7K

Το τέλος μιας εποχής…. Η αρχή μιας νέας! 

To ask4food.gr υπήρξε η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κριτικών της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής για πολλά έτη. Βασισμένο στις συνεισφορές πολλών αξιόλογων μελών του έγινε ο δημοφιλέστερος προορισμός για την εστίαση στην Αθήνα απολαμβάνοντας υψηλή εκτίμηση τόσο από το ευρύ κοινό όσο και από τους επιχειρηματίες εστίασης. Το 2016 ένωσε τις δυνάμεις του με το e-table.gr, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων σε εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο, πράγμα που ενίσχυσε την παρουσία του στον ιστοχώρο, αφού πλέον έδινε και τη δυνατότητα για κρατήσεις στα μέλη του.

Μέσα απο την πλατφόρμα αναδείχθηκαν στη συνείδηση του κόσμου αρκετά μέλη, που συνδύαζαν αρμονικά τη γνώση για το φαγητό με το ταλέντο στη συγγραφή. Δημιουργήθηκε μία παρέα που ξέφυγε απο τα όρια του διαδικτύου και τα μέλη της αλληλεπιδρούσαν εντός και εκτός εστιατορίων. Σε βραδιές γευσιγνωσίας περάσαμε μαζί υπέροχες στιγμές!

 

Κανείς δεν ξεχνάει και τα βραβεία του ask4food.gr που προσέφεραν τα μέλη του στα καλύτερα εστιατόρια, βάσει των αξιολογήσεών τους.

Τα χρόνια πέρασαν και οι ανάγκες του κοινού άλλαξαν. Το e-table ξεπέρασε σε αξιολογήσεις το μεγάλο αδερφάκι του προσφέροντας και την αξιοπιστία του ότι οι κριτικές του προέρχονται από πιστοποιημένες κρατήσεις του. Παράλληλα, η οικογένεια μας μεγάλωσε σιγά-σιγά για να συμπεριλάβει και το delivery.gr και τις συνεργασίες με Google Maps και TripAdvisor. Πλέον αποτελούμε μέλος του Ομίλου Μούχαλη, έχοντας πολλά μελλοντικά σχέδια στα σκαριά!

Το ask4food έχει κλείσει τον κύκλο του. Στην ουσία δεν πεθαίνει, όμως, ποτέ. Όλες οι αξιολογήσεις θα μείνουν για πάντα στο e-table.gr. Και πάνω από όλα, οι άνθρωποι που το ανέδειξαν θα μένουν πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας…

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close