6 + 1 Mεζεδοπωλεία Στην Αθήνα Που Αξίζουν

554

Καλό φαγητό με ποιοτική μουσική είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην έξοδό του. Για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή κι αφήστε που πολλές φορές ο χρόνος δεν σας το επιτρέπει, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 6 + 1  μεζεδοπωλεία στην Αθήνα και σας τα παρουσιάζουμε.

Το Άσπρο Πιάτο στη Νέα Σμύρνη  διαθέτει ελληνική κουζίνα και μεζέδες με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στο μαγαζί μπορείτε να δοκιμάσετε, ανάμεσα στα πολλά, γευστικό ρολό κοτόπουλο, παντζαροσαλάτα και ψητή φορμαέλα, καλοψημένα κρεατικά και δροσερές σαλάτες.

Το Αγιονέρι είναι το παρεΐστικο μεζεδοπωλείο της Πετρούπολης που προσφέρει χειροποίητους εκλεκτούς μεζέδες –κρεατικούς και θαλασσινούς- από αγνά υλικά και συνταγές από όλη την Ελλάδα ενώ για το τέλος πάντα υπάρχει ένα νόστιμο σπιτικό γλυκό.

To Μεζεδοκούτι στο Χαλάνδρι είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολλά και ποικίλα νόστιμα πιάτα, από την νόστιμη τηγανιά με θυμάρι, σκόρδο και μανιτάρια μέχρι φωλιά μελιτζάνας και κοτοτηγανιά με σπανάκι και λιαστή ντομάτα.

Στην Κηφισιά θα βρείτε τη Σκάντζα, το νέο στέκι της περιοχής, με νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Δοκιμάστε σφακιανόπιτες, κοτόπιτα σφολιάτα και κεφτεδάκια ζυμωμένα με ούζο και δυόσμο.

Στο Πιάτσα Μεζεδάκι στη Νέα Ιωνία θα συναντήσετε μερικές από τις πιο νόστιμες γεύσεις σε καλή ποσότητα αλλά και τιμή. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε σαλάτα με σπανάκι και ρόκα, γευστικά μπριζολάκια και χειροποίητα μυζηθροπιτάκια σε χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον.

Το Τσιπουράδικο by RIF στον Άγιο Δημήτριο κρατά την ποιότητα του φαγητού σε υψηλά standards, με μεζεδάκια φτιαγμένα καθημερινά και πολλά και ποιοτικά ποτά (ούζο, τσίπουρο, κρασί και βαρελίσια μπύρα).

Οι Θαλασσιές οι Χάντρες στο Γκάζι μπορούν να ικανοποιήσουν επαρκώς και εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το πλούσιο μενού που διαθέτουν σε ένα όμορφο παραδοσιακό χώρο με φωτεινά χρώματα και πέτρα. Το εκλεκτό χοιρινό φιλέτο, τα αραβικά πιττάκια με γλάσο μουστάρδας και οι ψαρομεζέδες δεν μπορεί παρά να σας ευχαριστήσουν.

Εσείς ακόμα να κλείσετε;

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close