Αγαπημένα Κρητικά Μεζεδοπωλεία

1.5K

Όταν κάποιος σκέφτεται Κρήτη τι έρχεται άραγε στο μυαλό; Εκπληκτικό φαγητό, σίγουρα, διασκέδαση χωρίς τέλος, ονειρεμένες παραλίες και αξέχαστες διακοπές… Όλα αυτά είναι υπέροχα, σε αυτό το άρθρο, όμως, θα μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε, δηλαδή στο φαγητό και τη διασκέδαση και θα σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα κρητικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα με ζωντανή μουσική!

Το εστιατόριο Ρακομπερδέματα στο Γαλάτσι προσφέρει κρητική κουζίνα και παραδοσιακές συνταγές που ετοιμάζονται με τα πιο εκλεκτά και θρεπτικά υλικά της κρητικής γης. Ο χώρος είναι cozy με παραδοσιακη διακόσμηση και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ιδανικός για παρέες αλλά και οικογένειες. Το μενού στα Ρακομπερδέματα περιλαμβάνει μαγειρευτά, πιάτα της ώρας και χορταστικά ορεκτικά. Δοκιμάστε γαμοπίλαφο, κατσικάκι με σταμναγκάθι, μπουρεκάκι μελιτζάνας με απάκι, σφακιανόπιτα, μαραθόπιτα, χοχλιούς μπουμπουριστούς, συκώτι σαβόρε, σπιτκά γλυκά και πολλές ακόμα πεντανόστιμες κρητικές σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσετε με κρασί και κρητική ρακή.

Δες Προσφορά στα Ρακομπερδέματα

 

Μία άλλη εξαιρετική επιλογή για καλό κρητικό φαγητό είναι ο Μαρουβάς στη Νέα Σμύρνη. Υπηρετεί με πίστη την παραδοσιακή κρητική κουζίνα, τα πιάτα του όμως είναι εκτελεσμένα με σύγχρονο τρόπο, δίνοντας μία πιο μοντέρνα και φρέσκια διάσταση σε κάθε συνταγή. Παρεϊστικη ατμόσφαιρα, καθαρή ρακή, μουσική και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Δες Προσφορά στον Μαρούβα

 

Στην περιοχή της Καλλιθέας βασιλεύει ο Πατούχας, όπου θα βρείτε όλα τα λατρεμένα πιάτα της κρητικής κουζίνας που αγαπάτε, από γαμοπίλαφο, χοχλιούς και ντάκο, μέχρι αυθεντικό αντικριστό! Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει υπέροχα γευστικά πιάτα, σε συνδυσμό με μοναδική φιλοξενία, όπως ακριβώς προστάζει η κρητική παράδοση. Οικογενειακή ατμόσφαιρα και διασκέδαση με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το μεζεδοπωλείο Πασιφάη στην Γλυφάδα μπορείς  να δοκιμάσεις  μοναδικές κρητικές γεύσεις. Μετά το πρώτο τους μεζεδοπωλείο, την Πασιφάη στον Κορυδαλλό, οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να μας μυούν στην κρητική κουζίνα, καλτσούνια με χόρτα ή τυρί, οι χοχλιοί οι μπουμπουριστοί, απάκι, χοιρινό με πράσο, κατσικάκι με σταμναγκάθι και άλλα τόσα νόστιμα πιάτα είναι εκεί για μια πραγματική γευστική εμπειρία Κρήτης.  Το μεζεδοπωλείο Πασιφάη έχει ποιοτικό φαγητό, φτιαγμένο με αγνά υλικά με οδηγό την παράδοση της Κρήτης.  Εκτός από τα παραδοσιακά και νόστιμα κρητικά φαγητά και τους μεζέδες, στην Πασιφάη σερβίρονται και  παραδοσιακά γλυκά, όπως οι λουκουμάδες με μέλι και σησάμι και οι σφακιανόπιτες. Η Πασιφάη είναι το ιδανικό μέρος για να γευτεί κανείς γνήσιες Κρητικές γεύσεις και την ξακουστή Κρητική φιλοξενία.

Δες Προσφορά στη Πασιφάη

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close