Αγία Παρασκευή | 5 top στέκια που ξέρουν από καλό φαγητό

5.2K

Κάναμε μία βόλτα στην Αγία Παρασκευή, μία από τις πιο γνωστές γειτονιές των Βορείων Προαστίων και βρήκαμε 5 στέκια που ξέρουν από καλό φαγητό. Ρίξε μια ματιά σε φοβερά εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή, που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να πας με την παρέα σου! 

Ψαροταβέρνα Ο Θανάσης

εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή

Ο Θανάσης στην Αγία Παρασκευή ειναι μια απο τις παλιότερες ψαροταβέρνες και πιο γνωστές της περιοχής που προσφέρει ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Ο Θανάσης είναι γνωστός για τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες, το καλό φαγητό, τις σπιτικές γεύσεις, και τους γνήσιους ψαρομεζέδεςΔευτέρα έως Παρασκευή ισχύει μενού με 20€/άτομο που περιλαμβάνει 1/2 λίτρο κρασί στα 2 άτομα.

e-table tip: Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις σαλάτα Special με λάχανο, μαρούλι, ρόκα, καρότο, μωβ λάχανο, ντομάτα, αγγούρι, ποικιλία βραστών με χόρτα εποχήςτα μύδια της Μαγείρισαςκαβουροσαλάτα, ταραμοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα ψημένη στα κάρβουναχταποδάκι λιαστό στην σχάρα, όπως και τις γαρίδες Αμβρακικού με ούζο που είναι η σπεσιαλιτέ της ταβέρνας.

 

Κλείσε στο  Θανάση

 


 

Franzesca Bistro

εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή

Στην Άγια Παρασκευή σε περιμένει επίσης το φοβερό Franzesca Bistrot. Διαθέτει μοντέρνο και μεγάλο χώρο με έντονα χρώματα και μοναδική διάθεση! Η απολαυστική του διεθνής fusion κουζίνα με τα ελληνικά στοιχεία και τις πινελιές από τη Μεσόγειο, αλλά και την Ασία θα σε συναρπάσει.

e-table tip: Δοκίμασε τα ρολλάκια κοτόπουλο Tandoori με ποντιακό τυρί Ταν, το Tropical Rice Bowl με μαριναρισμένα ψαρικά, μάνγκο και wasabi aioli, κάποια από τις street foodεπιλογές όπως bao buns με πάπια και Mongolian sauce, hot dog με  λουκάνικο Δράμας, aioli καπνιστού κρεμμυδιού και κέτσαπ μήλου, τις εξαιρετικές ψητές σαρδέλες με salsa ακτινίδιο και αμύγδαλα, τη χοιρινή πανσέτα με φύκια hijiki και πίκλα πεπόνι και τα φασολάκια stir-fry με σύγκλινο Μάνης και αυγό poche.

 

 

Κλείσε στο Franzesca Bistrot

 


 

Ο Κορομηλάς

εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή

Ο Κορομηλάςείναι μια παραδοσιακή ταβέρνα στην Αγία Παρασκευή που λειτουργεί εδω και 60 χρόνια σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο φτιαγμένο με μεράκι και γούστο. Η ταβέρνα προσφέρει σε ένα ζεστό χώρο αλλά και σε έναν δροσερό πράσινο κήπονόστιμη ελληνική κουζίνα με έμφαση στο κρέας.

e-table tip: Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, κολοκυθάκια, τυροκροκέτες, τηγανιά κόκκινη, μπριζόλα χοιρινή, μπον φιλέ, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, μπιφτέκι, παϊδάκια γαλακτός, ψαρονέφρι και λουκάνικο χωριάτικο. Κάνε κράτηση με το e-table και απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ φρούτο ή γιαούρτι με γλυκό κουταλιού

 

 

Κλείσε στο Κορομηλά

 


 

Τσι Τσι

εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή είναι το κρεατοστέκι Τσι Τσι. Σε ένα μεγάλο εσωτερικό χώρο και σεμία δροσερή αυλή θα απολαύσεις εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά, φρέσκες σαλάτες και πεντανόστιμους μεζέδες. 

e-table tip: Δοκίμασε πατάτες τηγανητές με αυγά, πουγκί τυριών με 3 τυριά, πατατοσαλάτα στα κάρβουνα, μοσχάρι στο σουβλί μαριναρισμένο, την περίφημη σπαλομπριζόλα με ψητά λαχανικά, λαχταριστά κρετικά τυλιχτά ή μερίδα και στο τέλος ποικιλία γλυκών και φοβερό ραβανί.

 

 

Κλείσε στο Τσι Τσι

 


 

Στης Έλλης

εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή

Τελευταία πρόταση για εστιατόρια στην Αγία Παρασκευή είναι το εστιατόριο Στης Έλλης, πουπροσφέρει αδιάκοπα ελληνικές δημιουργικές γεύσεις, από το 1964 έως σήμερα. Με έναν απλό, κλασικό – παραδοσιακό, με κάποιες σύγχρονες πινελιές όμως χώρο, δίνοντας έμφαση στη γεύση και την εξυπηρέτηση, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων όσων το επισκέπτονται.

e-table tip: Από το μενού ξεχωρίζουν η ποικιλία σχάρας από εκλεκτά λουκάνικα, το κοκκινιστό μοσχαράκι με τηγανητές πατάτες, το περίφημο ντουέτο κοντοσούβλι
από χοιρινό μπριζολάκι και στήθος κοτόπουλου μαριναρισμένα με βότανα και μυρωδικά με συνοδεία φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, τις γαρίδες σχάρας με μους λευκού ταραμά, μπουκέτο μυρωδικών και συνοδεία λαχανικών και το μεθυσμένο κοκοράκι με κρασί Βισάντο Σαντορίνης συνοδεία από χειροποίητα ζυμαρικά και τριμμένη γραβιέρα Νάξου.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close