Όροι χρήσης προγράμματος Alpha Bonus στο e-table

Το e-table.gr σε συνεργασία με την Alpha Bank και το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus των καρτών της τράπεζας δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους κάρτας Alpha Bank να κερδίσουν διπλούς Bonus πόντους. Όσοι πελάτες καρτών Alpha Bank Bonus πραγματοποιούν κράτηση αποκλειστικά μέσω του website του etable.gr και όχι μέσω αντίστοιχης εφαρμογής, σε κάποιο από τα επιλεγμένα Bonus εστιατόρια  επιβραβεύονται με 100 Bonus Πόντους του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Bonus των καρτών της Alpha Bank χωρίς κάποια άλλη ενέργεια.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι κάτοχοι κάρτας Bonus  κατά τη διαδικασία της κράτησής τους στο e-table.gr θα πρέπει να εισάγουν τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας τους στο αντίστοιχο πεδίο που εμφανίζεται στην φόρμα συμπλήρωσης της κράτησης. Με την ολοκλήρωση της φόρμας κράτησης εμφανίζεται αντίστοιχο επιβεβαιωτικό μήνυμα για την επιτυχή συμπλήρωση της κάρτας. Οι Bonus πόντοι πιστώνονται  στην κάρτα δύο εργάσιμες ημέρες μετά την επίσκεψη στο εστιατόριο και την ολοκλήρωση της κράτησης. Στην περίπτωση που καταχωρηθεί μη υπαρκτή κάρτα ή δεν καταχωρηθεί αριθμός κάρτας τότε οι πόντοι δεν μπορούν να πιστωθούν.

Οι κάτοχοι κάρτας μπορούν να επιλέξουν «Αποθήκευση των στοιχείων για μελλοντική χρήση» ώστε σε επόμενη κράτηση, να μην χρειαστεί η εισαγωγή του 16ψήφιου αριθμού.

Επιπλέον όσοι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Bonus χρησιμοποιούν και την κάρτα τους στο εστιατόριο για την εξόφληση του λογαριασμού τους, κερδίζουν διπλάσιους Bonus πόντους με κάθε ευρώ του συνόλου του λογαριασμού να ισούται με 2 Bonus πόντους. Για παράδειγμα, αν ο λογαριασμός είναι 75 ευρώ και η εξόφληση του λογαριασμού γίνει με τη χρήση κάρτας Alpha Bank Bonus θα πιστωθούν άμεσα στην κάρτα 150 Bonus Πόντοι.

Οι κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα AlphaBonus είναι οι παρακάτω:

1.     Platinum Bonus Mastercard
2.     Χρυσή Αlpha Bank Bonus Visa
3.     Χρυσή Alpha Bank Bonus Mastercard®
4.     Αlpha Bank Bonus Visa
5.     Αlpha Bank Bonus Mastercard®
6.     Αlpha Bank Enter Bonus Visa
7.     Αlpha Bank Enter Bonus Mastercard®
8.     Aegean Bonus Visa Premium
9.     Aegean Bonus Visa
10. Χρεωστική Aegean Bonus Visa
11. Vodafone Bonus Mastercard®
12. Premium Luxury Card Kalogirou Bonus Mastercard®
13. Classic Luxury Card Kalogirou Bonus Mastercard®

Σημαντική σημείωση: Η καταχώρηση της κάρτας γίνεται αποκλειστικά από τον κάτοχο της κάρτας ενώ για την πίστωση των πόντων αποστέλλεται στην τράπεζα το UID που αντιστοιχεί στην κάρτα και όχι ο αριθμός της. Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση χρέωσης της κάρτας.

Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close