It’s Wine o’clock | 6 φοβερά Wine Restaurants στην Κύπρο

964

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνεις νόστιμα πιάτα, παρέα με καλό κρασί και καλή παρέα! Σου προτείνουμε 6 αγαπημένα Wine Restaurants στην Κύπρο που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να τα επισκεφθείς.

Brasserie Au Bon Plaisir, Αγλαντζιά

Wine Restaurants στην Κύπρο

Το Brasserie Au Bon Plaisir είναι ένα γνήσιο γαλλικό εστιατόριο που εξειδικεύεται στα θαλασσινά. Εκλεπτυσμένες γεύσεις γαλλικής προέλευσης, που συνοδεύονται από εξαιρετικό κρασί και όλα αυτά σε έναν χώρο λιτό κι απέριττο, ταυτόχρονα όμως ατμοσφαιρικό και ρομαντικό. Στο Brasserie Au Bon Plaisir θα βρεις φρέσκα θαλασσινά, όπως φρέσκα μύδια και τα στρείδια που παραδίδονται κάθε εβδομάδα από τη Γαλλία και εκλεκτά κρέατα, όπως μπριζόλες που σερβίρονται με πολλές λαχταριστές σάλτσες.

Κλείσε στο Brasserie Au Bon Plaisir

 


 

Enigma Restaurant, Μακένζυ

Wine Restaurants στην Κύπρο

Τελευταία αγαπημένη πρόταση για Wine Restaurants στην Κύπρο είναι το Enigma Restaurant στην περιοχή Μακένζυ Beach της Λάρνακας. Εκεί θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας εξαιρετική διεθνή κουζίνα.  Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό ραντεβού. Στο Enigma Restaurant θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα με θαλασσινά και κρέατα, αλλά και φοβέρα επιδόρπια για το τέλος του ραντεβού σου!

Κλείσε στο Enigma Restaurant

 


 

Diva Foliο Restaurant, Πρωταράς

Wine Restaurants στην Κύπρο

Στο Diva Foliο Restaurant θα απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία flambé. Τα steak μαγειρεύονται και φλέγονται μπροστά σου! Ετοιμάσου να απολαύσεις μια ελίτ εμπειρία σε ένα χαλαρό, σύγχρονο και ρομαντικό περιβάλλον, με ένα εξαιρετικό μενού μας και μοναδικές σπεσιαλιτέ του σεφ, με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών!

 

Κλείσε στο Diva Foliο Restaurant

 


 

Barrique Wine & Deli, Λευκωσία

Wine Restaurants στην Κύπρο

Το Barrique Wine & Deli είναι πλέον σημείο αναφοράς στον κόσμο των Wine Bar στη Λευκωσία, με συνοδεία ενημερωμένης κάβας απο όλο τον κόσμο. Ο χώρος του κινείται σε μοντέρνα αισθητική με την ντιζαϊνατη κάβα, περιτριγυρισμένη από συντηρητές οίνων και βιτρίνες φορτωμένες με μοναδικές απολαύσεις τυριών και αλλαντικών, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Κλείσε στο Barrique Wine & Deli

 


 

Dionysus Mansion, Λεμεσό

Wine Restaurants στην Κύπρο

Με όνομα που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία, το Dionysus Mansion στη Λεμεσό σε περιμένει για νόστιμο φαγητό και εκλεκτά κρασιά. Ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο με δημιουργικά πιάτα με βάση την παραδοσιακή γαστρονομία της Κύπρου, σε περιμένει για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες! Σερβίρει πρώτης ποιότητας ελληνική και κυπριακή κουζίνα, σε μία δημιουργική εκδοχή της, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει ο χώρος: απλή διακόσμηση, με έντονη της παρουσία της πέτρας και κάποιες πιο σικ λεπτομέρειες, λουσμένος με διακριτικό φως.

Κλείσε στο Dionysus Mansion

 


 

Sage, Αγία Νάπα

Wine Restaurants στην Κύπρο

Τοποθετημένο στην καρδιά του πολυσύχναστου κέντρου της Αγίας Νάπας, το Sage είναι ένα γαστρονομικό κόσμημα για το καλό φαγητό. Η κομψότητα, η πολυτέλεια και η θαυμάσια κουζίνα  δημιουργούν μια απόλυτη γευστική εμπειρία. Απολαύστε ένα μενού από δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις στο πλήρως ανακαινισμένο και εκπληκτικά μοναδικό εσωτερικό, ή κάτω από τα αστέρια στην κομψή βεράντα, μαζί με εκλεκτά κρασιά.

Κλείσε στο Sage

 


 

The Winery Bar & Cellar, Παλιά Λευκωσία

Wine Restaurants στην Κύπρο

Το εστιατόριο The Winery Bar & Cellar στην Παλιά Λευκωσία είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για wine restaurants στην Κύπρο. Ένας όμορφος, κομψός και στιλάτος χώρος, που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο, με ξύλινα τραπέζια, αμέτρητα μπουκάλια κρασιά στους τοίχους και ατμόσφαιρα industrial με στοιχεία rustic θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο, εσένα και την παρέα σου! Συνδύασε το κρασί σου με φανταστικά tapas, λεμονάτες γαρίδες με αβοκάντο και μάνγκο και αρνίσια παїδάκια στη σχάρα με γλασαρισμένες πατάτες!

Κλείσε στο The Winery Bar & Cellar

 


 

Κλείσε σε wine restaurants στην Κύπρο

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close