Βγες για φαγητό σε 5 νέα εστιατόρια στο e-table

1K

Μπήκε ο Αύγουστος και εσύ είσαι ακόμα στην Αθήνα, ενώ θα ήθελες να είσαι σε ένα Κυκλαδίτικο νησί; Είμαστε εδώ για σένα! Για να κάνουμε την ημέρα σου λίγο πιο ευχάριστη, σου έχουμε 5 νέα εστιατόρια στο e-table, για να βγεις για φαγητό και να ξεχαστείς!

Su Casa

Βγες για φαγητό στα υπέροχα Νότια Προάστια, όπου το αεράκι της θάλασσας και το mood του καλοκαιριού έχει πλημμυρίσει τους δρόμους! Για τα Νότια λοιπόν, σου έχουμε μια πολύ αγαπημένη μας πρόταση, η οποία σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι στο σπίτι σου! Με μότο του το «Σπίτι είναι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά σου» το Su Casa στη Γλυφάδα, σε υποδέχεται στο cozy και φιλόξενο «σπίτι» του,  σε μια αναπαλαιωμένη μονοκατοικία της δεκαετίας του ’50 στην Πλατεία Νυμφών. Δίνοντας ξανά ζωή και πνοή σε ένα πανέμορφο κτίριο, συνδυάζει μοναδικά το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο, καταφέρνοντας να σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου σε έναν προσεγμένο αισθητικά και σχεδιαστικά χώρο. Η μέρα στο Su Casa ξεκινάει με αρωματικό καφέ και πλούσιο πρωινό, το μεσημεράκι συνεχίζει με light business lunch, ενώ το βράδυ με προσεγμένα και εξαιρετικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Διονύση Παπανικολάου.

e-table tip: Από τον κατάλογό του ξεχωρίσαμε τις γαρίδες με pesto βασιλικού και τα βασιλικά χτένια από τα ορεκτικά, ενώ από τα κυρίως, ξεχωρίσαμε το κριθαρότο γαρίδας, αλλά και τα λιγκουίνι θαλασσινών. Όσον αφορά τα επιδόρπια, η πρότασή μας είναι σίγουρα, το λαχταριστό και γευστικό του προφιτερόλ που μένει σε όλους αξέχαστο.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Su Casa

 


Marina’s FARMA Meat House

Στην ομορφότερη μαρίνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας για πολυτελή γιότ, στη Μαρίνα Φλοίσβου, μπορείς να βγεις για φαγητό και να απολαύσεις μια υπέροχη θέα, θαλασσινή αύρα και νόστιμα Διεθνή πιάτα, στο Marina’s FARMA Meat House. Ο χώρος του είναι εντυπωσιακός, καλοκαιρινός, με το στοιχείο του ξύλου να κυριαρχεί από άκρη σε άκρη, ενώ το προσωπικό του, πάντα ευγενικό και γρήγορο. Το μενού του έχει επιμεληθεί ο executive chef Γιάννης Κουτεράνης με την ομάδα του, στο οποίο μπορείς να βρεις πιάτα εμπνευσμένα από τα αγνά ζωικά και φυτικά προϊόντα της Ελληνικής γης. Χαρακτηριστικό του, η Ελληνική παραδοσιακή και Μεσογειακή κουζίνα, η οποία δέχεται επιρροές από την Πολίτικη γαστρονομία, συναντόντας σύγχρονες δημιουργικές γευστικές ανατροπές, έχοντας ως βάση τους το πάντα το κρέας. Ακολουθώντας όμως πάντα τις τάσεις της εποχής, από το μενού του δε θα μπορούσαν να λείπουν οι vegetarian και healthy επιλογές. Εσύ ακόμα να κάνεις κράτηση;

e-table tip: Δοκίμασε τραγανή φέτα, μανιτάρια στο ξυλόφουρνο και σαλάτα Πανζανέλα για αρχή, Rib Eye Black Angus 230gr, πανσέτα αργοψημένη ή αρνίσια παϊδάκια για κυρίως και για το τέλος, δοκίμασε ένα απολαυστικό μπράουνι.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Marina’s FARMA Meat House

 


Delta

Οι Κυριακές πλέον στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει στο Delta Restaurant, μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, φροντίζοντας εξίσου όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρούς και μεγάλους. Απόλαυσε λοιπόν, ένα Κυριακάτικο πρωινό με την οικογένειά σου στο ΚΠΙΣΝ και στη συνέχεια κατευθύνσου προς το επίπεδο 5Α, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο Delta και δοκίμασε υπέροχες Μεσογειακές και Ελληνικές γεύσεις. Το μενού του, είναι εμπνευσμένο από την Ελληνική Γαστρονομία και βασισμένο σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι, με θέα τον μοναδικό Φαληρικό όρμο.

e-table tip: Μπορείς να ξεκινήσεις το γεύμα ή το δείπνο σου με φάβα Ανάφης, τραγανό παστό Σπάρτης και κοκκάρι στιφάδο, αλλά και μια σαλάτα με βιολογικά μαρούλια, φαγόπυρο, σιτάρι, σπαράγγια, ντοματάκια, βελανίδια, ραπανάκια, καρότο, φοινόκιο, αγουρέλαιο και μοσχολέμονο. Να συνεχίσεις με ένα φιλέτο λαυράκι με λευκή γλυκοπατάτα, τραγανή κινόα και γλυκόξινη σάλτσα με κουμ κουατ αρμπαρόριζα και μέλι. Ενώ για το τέλος, να δοκιμάσεις μια λαχταριστή Πάστα αμυγδάλου με crème patisserie, ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα και σάλτσα καραμέλας.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Delta

 


Family Indian Restaurant

 

Βγες για φαγητό στους Αμπελόκηπους με τους φίλους σου και δοκίμασε νέες γεύσεις και νέες κουζίνες! Κοντά στο μετρό της Πανόρμου, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 75, θα βρεις το νέο ινδικό εστιατόριο Family Indian Restaurant, στο οποίο φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις τις ιδιαίτερες γεύσεις της Ινδικής κουζίνας. Ο χώρος του είναι μοντέρνος, με ωραία χρώματα και ταυτόχρονα λιτή διακόσμηση, δημιουργώντας έτσι μια έθνικ ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσεις, τις πικάντικες και ξεχωριστές του γεύσεις. Το προσωπικό του είναι πάντα ευγενικό και πρόθυμο να σου προτείνει, όλα τα παραδοσιακά Ινδικά πιάτα που προσφέρει ο κατάλογος, ανάλογα πάντα με τις δικές σου προτιμήσεις. Οι τιμές του είναι προσιτές, ενώ ταυτόχρονα το μενού του είναι πλούσιο σε γεύσεις, αρώματα και χρώματα της μακρινής Ινδίας που θα σε ταξιδέψουν γευστικά στην πολύχρωμη αυτή χώρα.

e-table tip: Σου προτείνουμε papadums, veg samosa, garlic naan και onion bhahji από τα ορεκτικά, μια special family salad για τη μέση, mushroom fried rice και chicken tikka souvlaki, tandoori chicken και king noodles chicken για κυρίως, ενώ για το τέλος, απόλαυσε ένα από τα ιδιαίτερα ινδικά γλυκά, rasgulla ή gulab jamun.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Family Indian Restaurant

 


Ο Βολιώτης (Πετρούπολη)

Αν είσαι και εσύ καλοφαγάς, τότε βγες για φαγητό στο τσιπουράδικο «Ο Βολιώτης» στην Πετρούπολη, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς όλων των καλοφαγάδων, για Βολιώτικες και Μεσογειακές γεύσεις στα Δυτικά Προάστια, για περισσότερα από 20 χρόνια. Θα το βρεις στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στο νούμερο 86, σε έναν μεγάλο, άνετο και παραδοσιακό πάντα χώρο, θυμίζοντας κλασσικό τσιπουράδικο εποχής, όπως όλοι τα αγαπήσαμε. Εκεί μπορείς να απολαύσεις φαγητά της ώρας, φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και γαρίδες, μακαρονάδες του ψαρά, μαγειρευτά φαγητά από τον σεφ  και φυσικά τους αυθεντικούς τσιπουρομεζέδες του Βολιώτη. Οι τιμές του ακολουθούν την ελληνική πραγματικότητα, αφού είναι προσιτές ώστε να μπορούν να απολαύσουν φρέσκο ψάρι όλες οι μεγάλες παρέες και οικογένειες.

 

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές, οι γαριδομακαρονάδα, τα αχνιστά μύδια και το λαχταριστό γιουβετσάκι θαλασσινών που διαθέτει.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Ο Βολιώτης (Πετρούπολη)

 


 

Κάνε κράτηση σε εστιατόρια στην Αθήνα

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close