Ups & Downs των Food Trends του 2016

515

Κάθε χρόνο βλέπουμε στο κόσμο των media διάφορες φωτογραφίες φαγητών που ανάλογα με την δημοτικότητά τους δημιουργούν και την ανάλογη μόδα. Παλιότερα μιλούσαμε για τα food trends της χρονιάς τώρα όμως με τις ταχύτητες που κινούμαστε πλέον τα πράγματα αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη. Ας δούμε λοιπόν τα ups & downs των food trends του 2016 μέχρι τώρα.

  • το χειμώνα παραμίλαγε όλο το instagram με τα pumpkin latte, το καφέ με γάλα και πουρέ κολοκύθας που στην Αμερική όλοι λατρεύουν, τώρα όμως την θέση του έχουν πάρει το “golden milk“, που πρόκειται στην ουσία για γάλα με κουρκουμά που κάνει καλό στην υγεία και γενικά έχει ευεργετικές ιδιότητες
  • μετά το πολυσυζητημένο kale που έκανε την εμφάνισή του δυναμικά από πέρυσι, μπήκε σε όλες σχεδόν τις παρασκευές τώρα πια δίνει την θέση του στα φύκια, ναι καλά ακούσατε… στα φύκια! Ήδη στην Μ. Βρετανία υπάρχουν εταιρείες που  συσκευάζουν φύκια και τα εμπορεύονται σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ!
  • αυτά που έχουν κάνει δυναμικά εμφάνιση στα social media γενικά και πιο πολύ φυσικά σε Intagram και Pinterest, είναι τα σάντουιτς παγωτού. Λαχταριστά close ups με το παγωτό να λιώνει πάνω από τα μαλακά μπισκότα που το τυλίγουν
  •  άλλο ένα trend που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό είναι μπισκοτένια χωνάκια που γεμίζουν όχι με παγωτό αλλά με καφέ, πράγμα λίγο περίεργο αφού ο ζεστός καφές θα λιώσει σε λιγότερο από 10 λεπτά το χωνάκι και αυτό που θα ακολουθήσει δεν είναι και πολύ ευχάριστο!
  • για το τέλος αφήσαμε κάτι πραγματικά περίεργο που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, το νέο trend στο φαγητό εν είναι άλλο από τα βρώσιμα έντομα! Πως θα σας φαινόταν να πίνατε το απεριτίφ σας και αντί για φιστίκια να τρώγατε μικρά τραγανά σκουληκάκια με κάρυ ή crunchy γρίλλους με πάπρικα, στην Γαλλία και στο Βέλγιο είναι ήδη μεγάλο hit!
Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close