Ένα τραπέζι γεμάτο προσφορές!

Κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στρίβοντας δεξιά, πάρκαραμε και βρεθήκαμε πολύ γρήγορα στον προορισμό μας. Αυτή τη φορά τη σημασία την είχε όλη ο προορισμός. Το Τσιπουράδικο by RIF, που ανακαλύψαμε μέσω του e-table.gr, ξέρει να ανταμείβει τον επισκέπτη του με τον καλύτερο τρόπο. Σε εκείνη την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, σε αυτά τα  δύο κορίτσια που έφτιαξαν αυτόν το χώρο και τον κατάλογο αυτού του εστιατορίου, κάπως, κάπου, κάποτε μάλλον έπεφτε χρυσόσκονη.

Η Ρούλα και η Ιφιγένεια (RIF) «μαγειρεύουν» για εσάς αυτά που λέμε «γιατί εμείς δεν μπορούμε να πετύχουμε έτσι στο σπίτι;». Μαστιχωτή σκορδαλιά με το μπακαλιάρο, θράψαλο γεμιστό με σπανάκι, τηγανητά κολοκυθάκια και καρότα, γαύρο μαρινάτο και τόσα άλλα. Η ρακή τους να μην αφήνει «παρενέργειες» την επόμενη μέρα στη δουλειά, ενώ κάθε πελάτη να τον κερδίζουν με το χαμόγελό τους, το σέρβις και την καθαριότητα όλου του χώρου.

Αγαπούν την έντεχνη μουσική και τα ρεμπέτικα και έτσι κανόνισαν πέρα από το τι παίζουν στα ηχεία, κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο να έχουν live στο εστιατόριό τους. Επίσης, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, επέλεξαν να κάνουν προσφορές που κανείς δεν έχει κάνει ως τώρα: Από Δευτέρα έως Πέμπτη τρώμε «λίγο από όλα» με 5 ευρώ, κάθε Τετάρτη όσα κρεατικά ή θαλασσινά θέλουμε να απολαύσουμε, κοστίζουν 12 ευρώ, ενώ για τους χρήστες του e-table προσφέρουν έκπτωση έως -20%!

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 1003 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα