Τσικνοπέμπτη …is coming, 8 προτάσεις για να τσικνίσετε νόστιμα.

703

Φέτος θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη κάνοντας δωρεάν και online κράτηση μέσα από το e-table.

Εμείς θα σας προτείνουμε τα καλύτερα spots στην πόλη και εσείς δεν έχετε παρά κάνετε την κράτησή σας και να απολαύσετε αυτό το τόσο νόστιμο έθιμο!

Tο Τσιπουράδικο by RIF , στον Άγιο Δημήτριο, θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη με μια πολύ δελεαστική προσφορά ειδικά για τους χρήστες του e-table απολαμβάνοντας φαγητό και κρασί σε απεριόριστη ποσότητα στην τιμή των 15 ευρώ.

Λίγο πιο κάτω , στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, προτείνουμε τον Τζίτζιρα και τον Μίτζιρα, που θα υποδεχθεί την Τσικνοπέμπτη με νόστιμα καλοψημένα κρεατικά καλό κρασί , τσίπουρο ή ρακόμελο και όμορφη ατμόσφαιρα.

Ανεβαίνοντας τώρα προς το κέντρο, στον Ταύρο βρίσκεται το Κουτουκι του Γρίλλη, ιστορικό κουτούκι, πολύ καλό φαγητό, ψητά κρέατα και άλλους μεζέδες αλλά και καλό κρασί είναι το ιδανικό στέκι για να περάσεςι μια όμορφη βραδιά σε ένα παραδοσιακό κουτούκι.

Πιο κεντρικά, στην Πανόρμου, επιλέγουμε το Αδιαχώρητο , στέκι γι αυτούς που ψάχνουν να βρούν καλό φαγητό σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική.
Ένα παραδοσιακό ρεμπετάδικο όπου μπορείτε να απολαύσετε κλασικά μεζεδάκια και πιάτα της ώρας.

Αν κινήστε προς το Παγκράτι, μια καλή επιλογή είναι ο Μαύρος Γάτος,  με τα εξαιρετικά και βραβευμένα στα 10 καλύτερα της Αθήνας παϊδάκια, το παραδοσιακό λουκάνικο, το ζουμερό μοσχαρίσιο συκωτάκι και τις ποικιλίες κρεατικών.

Σε περίπτωση που η γειτονιά  σας είναι κοντά στην Πετρούπολη, μπορείτε να κάνετε κρατηση στην Ηρώ. Εκεί η τσικνοπέμπτη είναι γιορτή με το κοτόπουλο κλέφτικο, χοιρινό κλέφτικο, κοντοσούβλι, γουρουνόπουλο, κοκορέτσι και κοτοπαΪδάκια. 

Στην περιοχή του Χαϊδαρίου , προτείνουμε την Ταβέρνα Άγγελος  όπου θα δοκιμάσετε παλιές αυθεντικές συνταγές, παραδοσιακά πιάτα και ψητά στη θράκα

Αν πάλι επιμένετε για κέντρο, στα Εξαρχεια υπάρχει η Ροζαλία που είναι εκεί εδώ και 35 χρόνια με μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες με ποιοτικό κρέας και καλό κρασί.

Αν πάλι δεν έχετε αποφασίσει που θέλετε να πάτε, μπορείτε να μπείτε στο e-table και να επιλέξετε εσείς το μέρος που θέλετε να περάσετε αυτή την ημέρα, απολαμβάνοντας προνόμια και εκπτώσεις μοναδικά!

 

 

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close