Τέσσερα top μεζεδοπωλεία για να βγεις σήμερα το βράδυ

2.3K

Επιτέλους Παρασκευή! Περίμενες όλη την εβδομάδα για να έρθει η σημερινή ημέρα; Ε λοιπόν και εμείς! Για αυτό σου προτείνουμε τέσσερα top μεζεδοπωλεία στην Αθήνα για να τα επισκεφθείς με τους φίλους σου!

Βαλίτσα Μεζεδοπωλείο

Η Βαλίτσα στα Πετράλωνα είναι ένα μεζεδοπωλείο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο καθώς διαθέτει ένα μικρό παντοπωλείο από το οποίο μπορείς να αγοράσεις οτι θέλεις ή να δοκιμάσεις επί τόπου στα νόστιμα πιάτα της. Και τι δεν θα βρεις!

e-table tip: Ξεκίνα την παραγγελία σου με μπατζοτύρι Παραμυθιάς, λαδοτύρι Μυτιλήνης, σφέλα Μεσσηνίας, ξινομυζήθρα Κρήτης, κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας, ανεβατό Γρεβενών, παραδοσιακά σκιουφιχτά, αλλαντικά (όπως απάκι, σύγκλινο, λουκάνικα), μέλι, μπομπότα, παξιμάδια, όσπρια και κολοκυθοανθούς γεμιστούς με ρύζι

Κλείσε Τραπέζι στην Βαλίτσα Μεζεδοπωλείο


Γκουρμεζέ

Ενα νέο στέκι για Ελληνική – Δημιουργική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί το μεζεδοπωλείο Gourmeze Athens. Θα το βρεις στην οδό Κρέοντος 96 & Βοσπόρου 91-93, στα Σεπόλια, σε έναν μοντέρνο και ζεστό χώρο. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο με υπέροχες επιλογές, ωραίους ανθρώπους και καλή μουσική, που είναι ιδανικό για να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή με τους φίλους σου. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του βρίσκεται πάντα εκεί για να σε εξυπηρετήσει και να σε βοηθήσει να διαλέξεις. Βασική του αρχή, είναι πως όλα γίνονται για την παρέα, το κέφι, το γέλιο και το χαμόγελο των πελατών.

e-table tip: Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε σπιτικά κεφτεδάκια με σάλτσα μπασίλικο συνοδευόμενα από γιαούρτι, ριζότο με μανιτάρια Γρεβενών και μπουγιουρντί.

Κλείσε Τραπέζι στο Gourmeze Athens


Κουτούκι Στα Καλά Καθούμενα (Κερατσίνι)

Απόλαυσε γνήσιες γεύσεις και παραδοσιακούς μεζέδες στο Κουτούκι Στα Καλά Καθούμενα, στο Κερατσίνι. Πρόκειται για ένα χώρο διαμορφωμένο με μεράκι, όπου φαντάζει βγαλμένο από άλλη εποχή, με τις κλασικές καρέκλες παλιάς ταβέρνας από ψάθα και ξύλο, τα βρυσάκια κρασιού να δεσπόζουν πάνω από κάθε τραπέζι, και ένα μαυροπινακάκι να τα συνοδεύει για να σημειώνεις με τους φίλους σου για το πόσο ήπιες. Όλα αυτά, συμβαίνουν στην οδό Πολυζωϊδου 31, στην περιοχή του Κερατσινίου. Όμορφος χώρος λοιπόν, Ελληνική κουζίνα, πολύ καλές τιμές και άψογο σέρβις. Χρειάζεσαι και κάτι άλλο για να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ Παρασκευής με τους φίλους σου;

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές το λαχταριστό του φιλέτο κοτόπουλο με άσπρη σάλτσα, τυρί και μπέικον, η μαριναρισμένη ψητή πανσέτα με ντομάτα και κρεμμύδι, αλλά και τα μύδια σαγανάκι.

Κλείσε Τραπέζι στο Κουτούκι Στα Καλά Καθούμενα


Deniz Meze (Παλαιό Φάληρο)

Στη Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας 11 στο Παλαιό Φάληρο, θα βρεις το Πολίτικο μεζεδοπωλείο Deniz Meze. Εκεί θα βρεις εξαιρετικές επιλογές, για σένα που δε θέλεις να τρως μόνο κρέας, όπως φρέσκα ψάρια και χειροποίητα πολίτικα εδέσματα και γλυκίσματα. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε για τις καταπληκτικές επιλογές της Πολίτικης κουζίνας! Η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενώ κάτι που θα ξεχωρίσεις, είναι πως όλα τα υλικά επιλέγονται καθημερινά με πολύ αυστηρά κριτήρια, γι’ αυτό ότι δοκιμάσεις θα είναι πάντα φρέσκο και νόστιμο. Ο χώρος του λιτός, με το λευκό και το μπλε χρώμα να κυριαρχεί σε όλο το χώρο, ενώ οι τιμές του χαμηλές σε όλα τα πιάτα. Πάρε λοιπόν την παρέα σου και δοκιμάσετε νόστιμα Πολίτικα μεζεδάκια!

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκια παλαμίδα και λακέρδα χειροποίητη όπως την αγαπούν οι Πολίτες και κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά.

Κλείσε Τραπέζι στο Deniz Meze


Μη χάνεις χρόνο! Κάνε την κράτησή σου!

Κλείσε Τραπέζι σε μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close