Θησείο | 5 top στέκια που θα φας τέλεια

7.7K

Και σε ποιόν δε αρέσει μία βόλτα στον υπέροχο και γραφικό πεζόδρομο του Θησείου; Με φίλους, με την οικογένεια, με το αίσθημα ή ακόμα και μόνος σου, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για χαλάρωση και περατζάδα. Ανακάλυψε 5 αγαπημένα εστιατόρια στο Θησείο, που αξίζει να κλείσεις τραπέζι για κάθε περίσταση.

Chocolat Royal

 εστιατόρια στο Θησείο

Το αμόρε θέλει θέα; Οι συνάδελφοι θέλουν brunch; Οι φίλοι θέλουν cocktail; Η λύση για όλα βρίσκεται στο All-Day Cafe Restaurant Chocolat Royal, στο Θησείο. Υπέροχη θέα από το roof garden, με την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να απλώνονται μπροστά σου. Γευστικά, δροσερά και ευφάνταστα cocktail συνοδεύουν το δείπνο σου. Εξαιρετικές διεθνείς γεύσεις πλαισιώνουν το τραπέζι σου. Και νόστιμα, λαχταριστά γλυκά κλείνουν ευχάριστα το γεύμα ή το δείπνο σου. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα και φωτεινή διακόσμησή του άλλα και το γρήγορο και εξυπηρετικό προσωπικό του, σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και άριστη εμπειρία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα εστιατόριο;

e-table tip: Δοκίμασε τα αγαπημένο μας μανιτάρια champignon και πλευρώτους με κομματάκια γραβιέρας, δεντρολίβανο, λευκό κρασί και μπρουσκέτα με αρωματικό βούτυρο σκόρδου, ταλιατέλες με μοσχαράκι Braise ή short Ribs από μοσχάρι, καραμελωμένα στη σχάρα με σάλτσα μπάρμπεκιου και πράσινο πιπέρι, φρέσκες τηγανιτές πατάτες και δροσερό γιαούρτι raita.

 

Κλείσε στο Chocolat Royal

 


 

Μικρά Ασία

 εστιατόρια στο Θησείο
Θέλεις ελληνικά, παραδοσιακά και πάνω από όλα νόστιμα μεζεδάκια, μετά τη βόλτα σου με την παρέα σε εστιατόρια στο Θησείο; Ο προορισμός σου είναι σίγουρα το εστιατόριο Μικρά Ασία. Πολύχρωμες καρέκλες, cozy διακόσμηση, χαμηλές τιμές, παρεΐστικο κλίμα και ζεστή υποδοχή από το προσωπικό, περιμένει να υποδεχθεί εσένα και όλους τους καλοφαγάδες! Ο κατάλογός του πλούσιος, γεμάτος νόστιμες και πικάντικες ανατολίτικες γεύσεις, αλλά και ελληνικές σπεσιαλιτέ από πολλά και διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Εκλεκτά πιάτα όπως κρητικός ντάκος, Βολιώτικο πικάντικο και λαχταριστό σπετσοφάϊ, καθώς και σύγκλινο Μάνης θα σε ενθουσιάσουν, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Σίγουρα θα γίνει το επόμενο στέκι σου για νόστιμους ελληνικούς μεζέδες στο Θησείο.

e-table tip: Πριν φύγεις, δοκίμασε ένα από τα λαχταριστά σπιτικά γλυκά του, όπως λεμονόπιτα, μωσαϊκό ή ραβανί για να γλυκαθείς.

 

Κλείσε στη Μικρά Ασία

 


 

Thissio View

Πρώτα πήγαινε για μία μικρή βόλτα στον γραφικό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και έπειτα επισκέψου ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια στο Θησείο για πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο, το All-Day Cafe Restaurant Thissio View. Κομψή διακόσμηση, ρομαντική ατμόσφαιρα, ευγενικό προσωπικό και καλομαγειρεμένα μεσογειακά πιάτα συνθέτουν το ξεχωριστό περιβάλλον του. Όπως μαρτυρά άλλωστε και το όνομά του, το Thisso View προσφέρει μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τη συνδυάζει με παιχνιδιάρικα πιάτα από τη Μεσόγειο, μαγειρεμένα με τα πιο εκλεκτά προϊόντα και τα πιό φρέσκα υλικά, συνδυασμένα με αρωματικά μπαχαρικά και κρασιά από τους καλύτερους ελληνικούς αμπελώνες.

e-table tip: Εμείς δοκιμάσαμε και εντυπωσιαστήκαμε από τον σολομό ποσέ με γλυκό κρασί, το ριζότο με κοτόπουλο, ροκφόρ και μπέικον και το Σαντορινιό ψαρονέφρι σβησμένο με κρασί.

 

Κλείσε στο Thissio View

 


 

Lontos

 εστιατόρια στο Θησείο

Και αν τώρα ξεχάστηκες και προχώρησες λίγο παρακάτω στον κεντρικό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, μην αγχώνεσαι! Επισκέψου το εστιατόριο Λόντος (Lontos), το οποίο φιλοξενείται στο πιο όμορφο παλιό νεοκλασικό κτίριο του Θησείου. Κάθισε στα τραπεζάκια του πάνω στον πεζόδρομο και θαύμασε την Ακρόπολη ή κάθισε στον ατμοσφαιρικό του εσωτερικό χώρο και απόλαυσε την εξαιρετική ελληνική του κουζίνα, παρέα με ένα δροσερό cocktail. Το Lontos συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, τις ελληνικές με τις μεσογειακές γεύσεις, την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση με τις καλές τιμές. Δοκίμασε νόστιμες σπεσιαλιτέ, φτιαγμένες με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς.

e-table tip: Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το κριθαρότο με άγρια μανιτάρια και καπνιστό μπέικον, τα σπιτικά κεφτεδάκια αρωματισμένα με δυόσμο, ούζο και μυρωδικά, αλλά και τα λαχταριστά και ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια μαριναρισμένα με θυμάρι. 

 

Κλείσε στο Λόντος

 

 


 

 Kuzina

Σημείο αναφοράς στον χάρτη της γαστρονομίας, αποτελεί από το 1996 το εστιατόριο Kuzina στο Θησείο. Ακριβώς δίπλα από το ναό του Ηφαίστου, προσφέρει απόχερα τη μοναδική θέα του επιβλητικού βράχου της Ακρόπολης. Το περιβάλλον του κομψό και μίνιμαλ, ενώ η εξυπηρέτηση του προσωπικού του άψογη. Το μενού του… ένας συνδυασμός ελληνικής γεύσης και παγκόσμιων γαστρονομικών στοιχείων, δημιουργημένο από τον καταξιωμένο chef Άρη Τσανακλίδη, προσφέροντάς σου μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, αφού συνδυάζει μία μεγάλη γκάμα κρασιών με παραδοσιακά ελληνικά ποτά όπως το τσίπουρο και το ούζο. Ανακάλυψε το κρυμμένο μυστικό του που βρίσκεται στην ταράτσα του και τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει μοναδική θέα στον Παρθενώνα.

e-table tip: Δοκίμασε παπαρδέλες με μανιτάρια, τρούφα και κάστανο, παστίτσιο με ragout από μοσχαρίσια μάγουλα, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε soya και ginger, με κρεμμύδι και ψητά μανιτάρια πλευρώτους με sauce teriyaki και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε στο Kuzina

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια στο Θησείο

 


 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close