Tips για εξοικονόμηση χρημάτων σε μία έξοδο σε εστιατόριο

836

Ένας τρόπος να ξοδέψουμε -κατά λάθος- πόλλά χρήματα είναι σε μία έξοδο για φαγητό. Από όλους τους τρόπους με τους οποίους χαλάμε τα χρήματα μας, το να πηγαίνουμε έξω για φαγητό, είναι ένας που δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε εύκολα. Μία έξοδος σε ένα εστιατόριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγεις από το σπίτι, να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους φίλους, τη σχέση σου, και πιθανότατα εκεί ενδέχεται να φας καλύτερο φαγητό από αυτό που θα μαγείρευες στο σπίτι. Εμείς λοιπόν θα σου πούμε μερικά tips για εξοικονόμηση χρημάτων σε μία έξοδο σε εστιατόριο.

  • Όρισε ένα μηνιαίο προϋπολογισμό για φαγητό έξω και προσπάθησε να τον τηρήσεις.
  • Μην παραγγέλνεις αναψυκτικά ή αλκοολούχα ποτά. Προτίμησε το νερό που θα σε ξεδιψάσει πιο εύκολα.
  • Πριν πας στο εστιατόριο, διάβασε τις κριτικές των χρηστών που το έχουν επισκεφτεί. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το εστιατόριο και θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τι να παραγγείλεις, τι ποσότητες και ό,τι άλλο θεωρείς σημαντικό για την έξοδο σου.
  •  Μοιράσου τα πιάτα που παραγγέλνεις στη μέση με την παρέα σου, ειδικά αν είναι ορεκτικά! Δεν χρειάζεται να παραγγέλνει ο καθένας το δικό του κυρίως πιάτο.

εξοικονόμηση χρημάτων σε μία έξοδο σε εστιατόριο

  • Κανόνισε την έξοδο σου κατά τη διάρκεια μίας Ειδικής εβδομάδας και εκμεταλλεύσου προσφορές και εκπτώσεις από τα εστιατόρια που συμμετέχουν.
  • Μην παραγγείλεις το παιδικό γεύμα εάν τα παιδιά σου είναι μικρά σε ηλικία και δεν θα το φάνε. Προτίμησε κάτι που θα καταναλωθεί σίγουρα.
  • Προτίμησε να επιλέξεις κάτι που μπορεί να ξαναζεσταθεί εύκολα την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να ολοκληρώσεις το γεύμα σου και το πάρεις μαζί στο σπίτι.
  • Κάνε την κράτηση σου online στο site μας ή στην εφαρμογή μας και ξεκίνα να μαζεύεις πόντους επιβράβευσης για να κερδίζετε επιπλέον εκπτώσεις σε πολλά αγαπημένα εστιατόρια. Με εμάς μπορείς να κερδίσεις επιπλέον εκπτώσεις 10€ και 25€!

 

Για να εξοικονομήσεις χρήματα σε μία έξοδο σε εστιατόριο, αρκεί λοιπόν μία μικρή οργάνωση από τη μεριά σου! Πρέπει απλά να σκεφτείς σε ποιο εστιατόριο θα πας, να δεις τι περιλαμβάνει το μενού, τι ενδέχεται ίσως να παραγγείλεις και έπειτα τι μπορείς να κάνεις εσύ προσωπικά για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά.

Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τα κάνεις όλα αυτά, να ανακαλύψεις, να συγκρίνεις και φυσικά να επωφεληθείς από τις προσφορές μας!

Καλή Όρεξη!

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close