Τι τύπος προσωπικότητας είσαι, ανάλογα με το εστιατόριο που προτιμάς

2.5K

Έχεις αναρωτηθεί κατά πόσο η προσωπικότητα σου, επηρεάζει τον τύπο εστιατορίου που προτιμάς; Η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι μία μακρά διεργασία για τον καθένα από εμάς, ακόμη και αν δεν συνειδητοποιούμε πάντοτε ότι την ακολουθούμε. Σκέψου απλά, πόσες φορές είπες με τους φίλους ότι θα βγείτε για φαγητό και περάσαν κάμποσες ώρες μέχρι να καταλήξετε στο μέρος. Είτε είσαι το μέλος της παρέας που θα κάνει την τελική επιλογή, είτε όχι, ήρθε ώρα να μάθεις τι τύπος προσωπικότητας είσαι, ανάλογα με το εστιατόριο που προτιμάς!

Ο σπασίκλας

Οι φίλοι σου θ’ αφήσουν εσένα να διαλέξεις πού θα βγείτε, γιατί ξέρουν ότι δε θα σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια για να κάνεις την επιλογή. Θα τσεκάρεις τις κριτικές για να διαπιστώσεις από την ποιότητα του φαγητού, μέχρι το πόσο καθαρές είναι οι τουαλέτες. Ναι ξέρουμε, είναι το καλύτερο σου να ψάχνεις και υπερηφανεύεσαι γι’ αυτό. Είσαι ένας γνήσιος σπασίκλας, που δε διστάζει ν΄αναζητήσει το καλύτερο εστιατόριο με τις υψηλότερες βαθμολογίες και τις πιο έγκυρες κριτικές που θα επιβεβαιώνουν την αξία του. Τότε και μόνο τότε, θα κλείσει τραπέζι για τον εαυτό του και την παρέα του. Μπορούμε να σε λέμε poindexter;

Ο Cool

Ο τύπος προσωπικότητας που κάνει την ανατροπή κάθε φορά με τις επιλογές του. Αναζητάς τα πιο περίεργα μέρη για φαγητό και τα κάνεις να φαίνονται σαν την καλύτερη επιλογή, ακόμη και αν πρόκειται για μία αλυσίδα fast-food. Σου αρέσουν τα “κρυφά” μενού και οι εκπλήξεις, ενώ θέλεις σίγουρα το μαγαζί που θα φας να έχει εκκεντρική διακόσμηση και αρχιτεκτονική. Με λίγα λόγια, είναι ένας cool τύπος και σε ελκύει αυτό που οι φίλοι σου έχουν για αουτσάιντερ. Εσύ όμως είσαι πάντα πανέτοιμος ν’ αποδείξεις ότι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα.

Ο γκουρμεδιάρης

Θα πας σ’ ένα εστιατόριο μόνο εφόσον στο έχουν συστήσει. Ένα κλασικό λογότυπο, μοντέρνα χρώματα και chic σχεδιασμός, είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα βγεις φαγητό στα πιο trend μέρη και πάντα με την κατάλληλη παρέα. Σου αρέσει το προσωπικό του εστιατορίου να είναι ντυμένο με την ανάλογη στολή και να σου προτείνει περίτεχνα πιάτα, που δε μπορείς να φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις. Δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες και σου αρέσει ν’ ανατρέχεις σε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του μαγαζιού που επίλεξες. Συγχαρητήρια, μόλις ανακάλυψες την αληθινή σου προσωπικότητα! Είσαι ένας gourmeδιάρης!

Ο πειθαρχημένος

Καθαριότητα, τάξη και ασφάλεια. Είσαι μία πειθαρχημένη προσωπικότητα που απολαμβάνει το φαγητό, συνοδεύοντας το με τη χαλάρωση που του ταιριάζει. Σου φτάνει ν’ αράξεις απλά κάπου με την παρέα σου και να δοκιμάσεις κλασσικές ή μη συνταγές, αρκεί να είσαι έχεις βεβαιωθεί για την ποιότητα του φαγητού. Τότε, μπορούμε να πούμε ότι απέκτησες το δικό σου στέκι! Ένα ζεστό decor, με ξύλινη επένδυση και  μοντέρνα διακόσμηση, σίγουρα θα μετρήσει θετικά στις επιλογές σου. Γι’ αυτό τον τύπο προσωπικότητας, η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο σημαντική. Το καλό φαγητό είναι αυτό που μετράει πραγματικά!

Λοιπόν, με ποιά προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο; 

Γράψε μας στα σχόλια τι εστιατόριο πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, ανάλογα με το τι τύπος προσωπικότητας είσαι!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close