5 Ταβέρνες στα Βόρεια που Aξίζουν

2.3K

Μία καλή ταβέρνα με ωραίο φαγητό είναι το ιδανικό σενάριο είτε για το μεσημεριανό είτε για το βραδινό μας. Όταν μπορεί να συνδυαστεί και με μία καλή και πιο εξοχική βόλτα ακόμα καλύτερα. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε 5 από τις πιο ενδιαφέρουσες ταβέρνες στα Βόρεια προάστια, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας.

Το Μπέρδεμα είναι μια γραφική ταβέρνα στην Κηφισιά που διαθέτει μια δροσερή και άνετη αυλή, όπου προσφέρεται καλή ελληνική και πολίτικη κουζίνα με μεράκι και μαεστρία. Η αυθεντικότητα στις γεύσεις είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσετε.

Ο Καλοζύμης βρίσκεται στο Χαλάνδρι και είναι εξοπλισμένος με νόστιμα ψητά της ώρας και παραδοσιακά ορεκτικά, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ελληνικής κουζίνας. Εκεί θα βρείτε, ανάμεσα στα άλλα, ζουμερά αρνίσια παϊδάκια, μπιφτέκι λαχανικών, τηγανητά κολοκυθάκια και τυροκροκέτες.

Στην Πεντέλη η ταβέρνα Τέλης είναι τοποθετημένη λίγο πριν τους πρόποδες του βουνού και έχει δημιουργήσει για τους πελάτες της έναν χώρο μέσα στα πλατάνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικά κρεατικά, από παϊδάκια και πανσέτα μέχρι αρνάκι φρικασέ και κόκορα με χυλοπίτες.

Το Μπαχάρι στην Πεύκη λειτουργεί κάθε μέρα, όλη μέρα και διαθέτει νόστιμο σπιτικό φαγητό, με μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων. Χειροποίητες πίτες, εκλεκτά ψητά κρέατα και χορτοφαγικά πιάτα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε.

Ξανά στην Πεντέλη η ταβέρνα Πεντελέθεν θα σας ικανοποιήσει με τις γευστικές προτάσεις της και την όμορφη φιλόξενη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία κρεατικών, όπως σιγοψημένη γουρουνοπούλα και σπαλομπριζόλα, πίτα Μυκόνου, σφουγγάτο με αβγά και κολοκύθια και πολλά άλλα.

Ανυπομονείτε να προγραμματίσετε την έξοδό σας σε μία από τις ταβέρνες των Βορείων προαστίων; Μπείτε απλά στo e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στην ταβέρνα που προτιμάτε, απολαμβάνοντας προσφορές ειδικά για εσάς.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close