3+1 ταβέρνες στα Μεσόγεια

1.5K

Η αναζήτηση για ένα καλό ταβερνάκι στα Μεσόγεια μέσα από το e-table.gr δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Το καλό φαγητό, το ποιοτικό κρασί και η όμορφη ατμόσφαιρα είναι τα τρία στοιχεία που μας έκαναν να επιλέξουμε τους παρακάτω γευστικούς προορισμούς σε Γέρακα, Παιανία, Μαρκόπουλο και Παλλήνη.

Ξεκινάμε την βόλτα με το μεζεδοπωλείο Ελιά στο Κορωπί με εκλεκτά μεζεδάκια κυρίως από την Λέσβο και την Λήμνο. Σπεσιαλιτέ νόστιμες φτιαγμένες με μεράκι, ιδανικές για να τις συνοδεύσετε με μεγάλη ποικιλία ούζων κυρίως από τη Μυτιλήνη, εκλεκτό τσίπουρο και εξαιρετικό κρασί.

Αν είστε φίλοι των ψητών, σας προτείνουμε την ταβέρνα Θέματα στα Κάρβουνα η αλλιώς Γλάρος στην Παιανία, όπου από το 1972 έχει μια πολύ πετυχημένη πορεία στον χώρο της γεύσης. Με τους φανατικούς πελάτες του να πηγαίνουν για το νόστιμο αρνάκι, το ζουμερό κοντοσούβλι και τα παϊδάκια στη σχάρα.

Θα συνεχίσουμε με την ταβέρνα Ελαιώνας στην Παιανία, ένα παραδοσιακό στέκι για ελληνική κουζίνα όπου εδώ και χρόνια ειδικεύεται στο “σπιτικό” φαγητό και στο καλό κρασί!

Σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίσετε την κυπριακή κουζίνα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Ταβερνάκι του Σαμψών στην Παλλήνη. Εκεί σαν περιμένουν κλασικά κυπριακά φαγητά και μεζέδες όπως ταλατούρι, σεφταλιές, κούπες, κυπριακά λουκάνικα και άλλα νόστιμα πιάτα!

Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, τα Μεσόγεια είναι πάντα ένα καλός προορισμός για φαγητό και κρασί. Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση σε ένα από τα παραπάνω ταβερνάκια μέσα από το e-table.gr και να περάσετε όμορφες στιγμές με την παρέα και την οικογένειά σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close